Ερωτήσεις παγίδα που σου κάνουν οι γυναίκες στο φλερτ και πως να τις απαντήσεις

Φλερτάρεις με μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα και ξαφνικά σου πετάει ερωτήσεις που σε κολλάνε; Ποιες είναι οι κατάλληλες απαντήσεις;
Φλερτάρεις με μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα και ξαφνικά σου πετάει ερωτήσεις που σε κολλάνε; Ποιες είναι οι κατάλληλες απαντήσεις;

Φλερτάρεις με μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα στο μπαρ ή στο club – γιατί όχι ακόμα και στο Facebook – και η κουβέντα έχει μια σχετική ροή. Ξαφνικά, σου πετάει μια ερώτηση και κολλάς. Δεν ξέρεις τι να απαντήσεις και πώς θα το πάρει οπότε το σκέφτεσαι λίγο παραπάνω από το κανονικό και ενδεχομένως να πετάξεις μια απάντηση που υπό άλλες συνθήκες να μη την πέταγες ποτέ.

Είναι σύνηθες. Και μάλιστα κάποιες γυναίκες μπορεί να το κάνουν αυτό, ακριβώς για να δουν πως θα αντιμετωπίσεις μια περίεργη – πονηρή ερώτηση. Άλλωστε, μόνο εσύ θα ρωτάς πράγματα για αυτή και θα μαθαίνεις; Οι κύριοι όμως λόγοι που μια γυναίκα σου κάνει πονηρές ερωτήσεις που κρύβουν παγίδες είναι για να αντιληφθεί τι άνθρωπος είσαι, αν της κάνεις και αν αυτό που εκπέμπεις ταιριάζει με τις σκέψεις σου, τα θέλω σου και τις απόψεις σου.

Έχοντας στο μυαλό μας τους εξής κανόνες :
Α) Η ειλικρίνεια είναι καλύτερη από ένα χαζό ψέμα
Β) Το χιούμορ μπορεί να σε βγάλει αλώβητο αλλά και νικητή από τις πιο δύσκολες θέσεις
Γ) Η παρουσίαση ακόμα και του πιο άσχημου χαρακτηριστικού σου μπορεί να το μετατρέψει σε δύναμή σου,
τότε θα προσπαθήσουμε παρακάτω να απαντήσουμε μερικές πονηρές ερωτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι δουλειά κάνεις;
Εννοείται πως την νοιάζει. Η δουλειά είναι η σύγχρονη απεικόνιση της δύναμης όπως το βλέπει μια γυναίκα εξελικτικά. Είναι το status σου. Όμως δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Στην αρχή απάντα πάντα με χιούμορ «Συλλέγω αναπτήρες» ή «Δουλεύω θηριοδαμαστής σε τσίρκο» είναι κλασσικές ατάκες που μπορούν να βοηθήσουν. Στη δεύτερη φορά που θα σε ρωτήσει απάντα σοβαρά και με ενθουσιασμό ξεκινώντας κάπως έτσι : «Κάνω κάτι που μου παίρνει πολύ χρόνο αλλά το αγαπώ τόσο πολύ και με γεμίζει απίστευτα μπλα μπλα μπλα»

Δες και τι λάθη να μη κάνεις μιας και είσαι εδώ.

Τι κοιτάς / ψάχνεις σε μια γυναίκα;
Αν πεις τον χαρακτήρα δεν θα σε πιστέψει. Πάντα θα λες «πέρα από την ωραία εμφάνιση που την κοιτάζουμε όλοι, άνδρες γυναίκες, με ενδιαφέρει να έχει γούστο και καλαισθησία, χιούμορ και δυναμισμό για να μπορούμε να κάνουμε και μια ενδιαφέρουσα κουβέντα …» και μετά ότι άλλο κοιτάς. Μη φοβηθείς να πεις ότι το καλό σεξ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για σένα. Έτσι δείχνεις ότι του δίνεις σημασία και πίστεψέ με του δίνει και αυτή.

Τι ζητάς αυτή τη περίοδο;
Το να απαντήσεις σχέση ή μια καυτή νύχτα είναι και τα δύο λάθος αν το δούμε στατιστικά γιατί με την μία ή την άλλη απάντηση αποκλείεις τις άλλες περιπτώσεις. Μπορείς να απαντήσεις «Γενικά είμαι σε μια πολύ καλή και δημιουργική φάση στη ζωή μου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω δίπλα μου ανθρώπους να περνάω όμορφα και εγώ και αυτοί, οπότε για αρχή αυτό και εν συνεχεία, αν ταιριάξουμε με κάποια και με συναρπάζει ίσως να είμαι ανοιχτός και για κάτι πιο μόνιμο ή πιο ουσιαστικό.»

Σε όλες τα ίδια λες;
Μία είναι η απάντηση σε αυτό. «Ναι πάντα και πετυχαίνουν» με μπόλικη δόση χαμόγελου δείχνοντας ότι δεν παίρνεις στα σοβαρά τέτοιες ερωτήσεις.

Το κάνεις συνέχεια αυτό; (Εννοώντας το να γνωρίζεις στο δρόμο ή στα μπαρ γυναίκες)
Η απάντηση εδώ είναι κάτι που κινδυνεύεις να σε φέρει σε απολογητική κατάσταση. Ακόμα και αν δεν ισχύει πες : «Είμαι κοινωνικός τύπος και μου αρέσει να γνωρίζω νέα άτομα. Περνάει όμορφα η ώρα και που ξέρεις που μπορεί να καταλήξει όταν έχεις να κάνεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αλήθεια ποιο νομίζεις ότι είναι το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό σου;» και γυρνάς την ερώτηση πάνω της για να προσπαθήσει να σου δείξει ότι και αυτή έχει ενδιαφέρον για σένα.

Αν όμως είσαι άνεργος τι απαντάς;
Αν δεν σου αρέσει η δουλειά σου;
Αν δεν είσαι ετοιμόλογος;

Αυτά και άλλα πολλά καλύπτονται στις θεωρίες αλλά και στα πρακτικά in real life που παρέχονται μέσω του Premium Bootcamp, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σου αλλάζει ριζικά τη ζωή. Μη περιμένεις άλλο. Το καλοκαίρι είναι στα μέσα του και μπορείς να το εκμεταλλευτείς πλήρως.
Έλα μαζί μας. Κάλεσε στο 2102525900

Βρες με!

Spiros

Manager at Men Of Style
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Βρες με!