Ερωτόλογα και Προστυχόλογα: Τα «Απαγορευμένα» που Περιμένει να της Πεις

Ερωτόλογα και Προστυχόλογα: Τα «Απαγορευμένα» που Περιμένει να της Πεις

Γιατί να Της Πεις Ερωτόλογα Και Προστυχόλογα

Για κάποιο περίεργο λόγο, οι άντρες έχουμε μια συστολή όσον αφορά τα… απαγορευμένα ερωτόλογα και προστυχόλογα.

Πιστεύουμε ότι οι γυναίκες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες για να ακούσουν κάτι πιο βρώμικο, πιο πρόστυχο, πιο πονηρό.

Ίσως πιστεύουμε ότι θα μας απορρίψουν αν αρχίσουμε να μιλάμε βρώμικα, ότι θα φανούμε αγενείς ή ακόμα και θα μας μιλήσουν οι ίδιες πιο έντονα γιατί τις προσβάλουμε.

Ίσως κάποιοι θεωρούμε πως η γυναίκα είναι κάτι το εύθραυστο και σπάνιο, σαν άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, που είναι αποκομμένο από τη σεξουαλικότητά του και δεν έχει καμία απολύτως σχέση και επαφή με τον πιο “βρώμικο” και πρόστυχο κόσμο.

Τι σκεφτόμαστε κι εμείς όμως, ε;

Γιατί, εάν ρωτήσεις μια γυναίκα τι περιμένει από έναν άντρα όσον αφορά το σεξ, το να της μιλήσεις βρώμικα και να της πεις ερωτόλογα και προστυχόλογα είναι από τις κορυφαίες απαιτήσεις της στη λίστα!

Ειδικά στην αρχή της σχέσης, το περιμένει ίσως περισσότερο κι απ’ ότι περιμένει το σεξ.

Μια γυναίκα θέλει και έχει ανάγκη να διεγερθεί σεξουαλικά σε εγκεφαλικό επίπεδο πριν διεγερθεί σεξουαλικά σε σωματικό.

Θέλει να το κάνει εικόνα, να το πλάσει στο μυαλό της και να φανταστεί κάθε πτυχή του πριν γίνει όντως η σεξουαλική πράξη.

Δεν τρελαίνεται τόσο με την ιδέα ενός ξερού σεξ, όσο με το να της δημιουργήσεις μια αίσθηση ότι, όταν καταλήξετε στο κρεβάτι, θα είναι η καλύτερη φορά της ζωής της – και όλα αυτά χωρίς να την αγγίξεις.

Αυτή είναι η πραγματική τέχνη του να δημιουργείς σεξουαλική έλξη σε μια γυναίκα: το να σε φαντάζεται να της κάνεις ανείπωτα πράγματα πριν ακόμα έρθετε σε σεξουαλική επαφή, απλά και μόνο συζητώντας.

Κι αν το πετύχεις αυτό, τότε έχεις κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό του παιχνιδιού.

ερωτόλογα

 

Γιατί Τα Ερωτόλογα Και Τα Προστυχόλογα Είναι Ταμπού

Διάφορες αιτίες περνούν από το μυαλό μου που εξηγούν τους λόγους που αποφεύγουμε να μιλάμε βρώμικα στις γυναίκες και είναι όλες εξίσου σημαντικές. Αλλά θα αναφέρω τις τρεις βασικότερες.

#1. Η Κοινωνία Περιορίζει Τη Σεξουαλική Έκφραση

Ζούμε σε μια κοινωνία που σε τεράστιο βαθμό επιβάλει τι είναι σωστό και τι όχι, καθώς και τι πρέπει να λες και να κάνεις όσον αφορά το σεξ και τις ερωτικές σχέσεις.

Επειδή πολλοί άνθρωποι κρίνουν τα γούστα και τις προτιμήσεις των γύρω τους, καταλήγουμε να φοβόμαστε να εκφραστούμε ελεύθερα και με πάθος κατά τη διάρκεια το σεξ.

Σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι λάθος, κακό ή ακόμα και αμαρτία το να έχεις σεξουαλικές ορμές. Όπως επίσης και ότι “δεν είναι σωστό” το να εκφράζεσαι άνετα και ελεύθερα, όπως εσύ θέλεις, χωρίς φυσικά να προσβάλλεις κανέναν.

Η κοινωνία περιορίζει τη σεξουαλική μας έκφραση και φοβόμαστε να εκφραστούμε ελεύθερα σε μια γυναίκα που μας αρέσει.

Και ναι, το αποτέλεσμα είναι να μην ικανοποιείται σεξουαλικά κανένα από τα δύο φύλα πλήρως.

#2. “Οι Γυναίκες Είναι Ευαίσθητα Πλάσματα Χωρίς Σεξουαλικές Ορμές”.

Μια εξίσου σημαντική αιτία και ένας τεράστιος μύθος γύρω από τη γυναικεία σεξουαλικότητα είναι ότι οι γυναίκες δεν είναι το ίδιο σεξουαλικές με τους άντρες.

Η πεποίθηση των περισσότερων από μας είναι ότι η γυναίκα είναι ένα αθώο και ευαίσθητο πλάσμα. Ένα πλάσμα που δεν έχει σεξουαλικές ορμές και ανάγκες και δεν δέχεται να της μιλήσουν με πιο πρόστυχο τρόπο.

Θεωρούμε ότι οι γυναίκες δεν έχουν ιδέα από την πιο “βρώμικη” και ζωώδη πλευρά του έρωτα.

Το αποτέλεσμα είναι να κολλάμε κάθε φορά που θέλουμε να μιλήσουμε χρησιμοποιώντας ερωτόλογα και προστυχόλογα, χωρίς να δοκιμάζουμε πρώτα να δούμε εάν ισχύει. Η γυναίκα δε θα αρνηθεί να κάνει σεξ μαζί σου επειδή είναι ένα ον που δεν ενδιαφέρεται για το σεξ.

Δες το βίντεο του Χρήστου και μάθε πως το διαχειρίζεσαι όταν έχεις την αίσθηση ότι όλοι κάνουν σεξ εκτός από εσένα.

#3. Οι Γυναίκες Ντρέπονται Να Εκφραστούν Σεξουαλικά Λόγω Κοινωνικών Προτύπων.

Ακριβώς επειδή η κοινωνία περιορίζει τη σεξουαλική ελευθερία μεταξύ των δύο φύλων, οι γυναίκες είναι πιο συνεσταλμένες και προσεκτικές όταν πρόκειται για προστυχόλογα.

Κατά βάθος, ενώ το απολαμβάνουν, φοβούνται μην τις κρίνουν και τις χαρακτηρίσουν “εύκολες”.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί άντρες να αγνοούν αυτή την πρόστυχη πλευρά τους και να “κολλάνε” όταν πρόκεται να γίνουν πιο πρόστυχοι και παραστατικοί.

Εάν το αρχίσεις όμως, θα δεις πόσο εύκολα και άμεσα θα ανταποκριθεί.

Πώς Τα Ερωτόλογα Διεγείρουν Τη Σεξουαλική Επιθυμία

ερωτόλογα

Εάν μπορούσα να συμπεριλάβω όλο το νόημα σε μια πρόταση, θα έγραφα το εξής:

Οι γυναίκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ στα ερωτόλογα και τα προστυχόλογα, αλλά τα περιμένουν και προσδοκούν να βρεθεί ένας άντρας να τους μιλήσει με τον “βρώμικο” τρόπο που σκέφτονται.

Η άγνοια πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό που μας κρατάει από το να εκφράσουμε αυτό που σκεφτόμαστε και να χτυπήσουμε τα πιο ζωώδη ένστικτά τους.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που τις διεγείρει και τις ερεθίζει τόσο το να χρησιμοποιείς ερωτόλογα και προστυχόλογα ακόμα και στις πιο ασυνήθιστες στιγμές. Δείχνεις ότι διαφέρεις από όλους τους άλλους άντρες που τις προσεγγίζουν και τις φλερτάρουν.

Επειδή ακριβώς σχεδόν κανένας άντρας δεν τολμάει να παίζει το “βρώμικο” σεξουαλικό παιχνίδι και οι περισσότεροι ακολουθούν την πεπατημένη, μόλις κάνεις τη διαφορά και της χτίσεις με λεκτικό τρόπο μια σεξουαλική φαντασίωση θα δεις τη σεξουαλική έλξη να απογειώνεται!

Προσοχή! Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν την προσβάλλεις. Δες περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά τα προστυχόλογα και τα ερωτόλογα εδώ.

Κι αν θέλεις να πάρεις ιδέες, μην ξεχάσεις να δεις και το επεισόδιο από το Apla + Andrika.

Επομένως, μην κολλάς και μην σκέφτεσαι όπως σκέφτονται όλοι. Τα ερωτόλογα και τα προστυχόλογα δεν είναι μόνο ένα σεξουαλικό εργαλείο. Είναι απαραίτητο και αναγκαίο μέσο για μια πλήρη και ευτυχισμένη ερωτική ζωή.

Γιατί όσον αφορά το σεξ, τίποτα δεν είναι εκτός ορίων όταν υπάρχει συναίνεση και από τους δύο.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.