Εσύ Είσαι το Βραβείο

Εσύ Είσαι το Βραβείο

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, με γοήτευε η τέχνη του φλερτ, καθώς και η γυναικεία ψυχολογία και φύση γενικότερα. Έχω ακόμα έντονες αναμνήσεις από αρκετά μικρός, που έκανα τις πρώτες μου απόπειρες στο φλερτ και στην προσέγγιση. Τα καλοκαίρια του Λυκείου, τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια που πήγαινα με τους φίλους μου στη Φιλοσοφική και θεωρούσαμε φλερτ να “βαθμολογούμε” όποια περνάει και πολλά άλλα παιχνίδια, που μόνο φλερτ δεν ήταν.

Τα αποτελέσματα, φυσικά, ήταν τραγικές αποτυχίες. Με τον καιρό αυτό άρχισε να αλλάζει. Έβλεπα πάντα τις γυναίκες ως Βραβείο, όμως άρχισα να γίνομαι κι εγώ, πολύ σύντομα. Στο σχολείο φυσικά και ήμ0υν σπασικλάκι. Διάβαζα πολύ, ήμουν ένας από τους καλύτερους μαθητές ενώ δεν τα πήγαινα καθόλου καλά με το άλλο φύλο. Τι άλλαξε μετά;

Εξασκήθηκα χιλιάδες ώρες μιλώντας και φλερτάροντας με γυναίκες, άλλαξα τον τρόπο που ντύνομαι, άλλαξα το κούρεμά μου. Άλλαξα το όλο μου στιλ. Βοήθησε όλη αυτή η αλλαγή; ΦΥΣΙΚΑ και βοήθησε. Ενώ μεγάλωνα και τελείωνα με τη σχολή, άλλαξα παρέες επίσης καθώς συνειδητοποίησα ότι οι παρέες που είχα μέχρι τότε δε με βοηθούσαν επειδή δεν είχαν επιτυχίες με τις γυναίκες. Δεν είχα αρχικά τις επιτυχίες που ήθελα, αλλά τουλάχιστον δεν ήμουν μόνος μου.

Στα 29 μου άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα τι γίνεται στα ερωτικά μου αλλά και πάλι είχα αρκετά θέματα.  Το συνειδητοποίησα ένα βράδυ που έκανα σεξ με μία κοπέλα που μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν είχα τίποτα κοινό μαζί της και μετά τη λήξη της σεξουαλικής μας συνεύρεσης, έψαχνα δικαιολογία για να φύγω. Ήξερα ότι πρέπει να διεκδικώ καλύτερα τις γυναίκες που έχω κοντά μου και να αλλάξω τον τρόπο που τις επέλεγα. Έτσι αποφάσισα να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο να βελτιώσω τις επικοινωνιακές μου ικανότητες.

Είχα τότε την τύχη να πέσει στα χέρια μου το βιβλίο του Neil Strauss, Το Παιχνίδι και να μπω στο μαγικό αυτό κόσμο που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Μελέτησα βιβλία πάνω στην ψυχολογία και τη γλώσσα σώματος, βίντεο, ό,τι υλικό μπορούσα να βρω στο Ιντερνετ, δωρεάν αλλά και επί πληρωμή. Και οι επιτυχίες ανέβηκαν κατακόρυφα με λιγότερη προσπάθεια, αν και συνειδητοποίησα ότι είχε να κάνει κυρίως με το ότι είχα έτοιμα πράγματα να πω αλλά και με το γεγονός ότι εμπιστευόμουν πολύ το υλικό που είχα διαβάσει και όχι τόσο τον εαυτό μου.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αν λες με αυτοπεποίθηση, πολλές γυναίκες θα ανταποκριθούν. Όχι όμως απαραίτητα αυτές που πραγματικά σου αρέσουν

Με τον καιρό, σταμάτησα να προσπαθώ να κερδίσω τις γυναίκες που γνώριζα και άρχισα να θεωρώ τον εαυτό μου Βραβείο, βάζοντας τις γυναίκες που γνώριζα να προσπαθούν να με κερδίσουν. Πριν τη γνωριμία αλλά και μετά το σεξ. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίζω γυναίκες ακόμα πιο εύκολα, με λιγότερο κόπο, λιγότερη προσπάθεια, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο.

Κάνοντας παρέα με άνδρες που είχαν επιτυχίες με τις γυναίκες, συνειδητοποίησα ότι τα περισσότερα χαρίσματα που είχαν που τους έκαναν επιτυχημένους με τις γυναίκες, δεν είχαν σχέση με τις επιφανειακές συμβουλές που μου έδιναν. Ήταν πολύ βαθύτερα. Δεν το καταλάβαιναν ούτε οι ίδιοι. Ήταν ενστικτώδη χαρίσματα. Δεν τα κρατούσαν μυστικά επίτηδες. Μερικοί από αυτούς μου έμαθαν πάρα πολλά και μόνο που τους παρακολουθούσα, πριν 10 χρόνια.

Ωστόσο, το σημαντικότερο μάθημα το πήρα κάνοντας παρέα με γυναίκες. Πριν τις ρίξω στο κρεβάτι, αφού τις ρίξω. Ερωτήσεις, συζητήσεις, να δω πώς σκέφτονται, πώς φλερτάρουν, τι τακτικές ακολουθούν. Εκεί πραγματικά πήρα τα πιο σημαντικά μαθήματα σαν άντρας. Εκεί κατάλαβα πως μία γυναίκα βλέπει τον εαυτό της σαν Βραβείο και πώς και εσύ μπορείς να είσαι το Βραβείο.

2 είναι οι λόγοι που οι γυναίκες μου το έμαθαν αυτό:

  1. Οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, ενστικτωδώς καταλαβαίνουν πώς να βάζουν τον εαυτό τους σε ένα βάθρο. Πώς να κάνουν τους άνδρες να τις κυνηγήσουν. Ομολογουμένως, βέβαια, έχουν και πιο εύκολο έργο καθώς είναι στη φύση του άνδρα να είναι αυτός που κυνηγά έτσι κι αλλιώς. Είναι όμως και στη φύση της γυναίκας να προκαλεί τον άνδρα να την κυνηγά. Παρακολουθώντας λοιπόν τις συμπεριφορές γυναικών και περνώντας χρόνο μαζί τους, έμαθα πώς να γίνομαι το Βραβείο.
  2. “Έχε τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς πιο κοντά”. Περνώντας λοιπόν χρόνο με τον “αντίπαλο” και βλέποντας πώς λειτουργεί και ανταποκρίνεται, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις τον τρόπο να την ιντριγκάρεις και να την βάλεις στον πειρασμό να σε κυνηγήσει. Με άλλα λόγια, με βοήθησε πάρα πολύ να μάθω πώς να τις κάνω να με κυνηγάνε, το γεγονός ότι έκανα παρέα μαζί τους.

Ελπίζω να απόλαυσες το άρθρο μου. Μην ξεχνάς να εγγραφείς στο Newsletter μας αν δεν το έχεις κάνει ήδη,  εδώ.

Επίσης, αν θέλεις να μου πεις τη γνώμη σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω email, εδώ

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.