Αισθάνεσαι πως κάτι Λείπει; Κάψε με Φλογοβόλο τα Εμπόδια που σε Σταματούν

Εμπόδια και γυναίκες.

Τα εμπόδια υπάρχουν στα μάτια του παρατηρητή. Καθορίζουν το αν πρόκειται να κινηθείς προς τους στόχους σου ή να τους αφήσεις να γλιστρήσουν μέσα απ’ τα χέρια σου.

Υπάρχουν πρακτικά εμπόδια και υπάρχουν εμπόδια που λαμβάνουν χώρα στην νοητική πραγματικότητα. Πολλές φορές όμως, η διαφορά ανάμεσα τους είναι εξαιρετικά μικρή.

Τι θα κάνεις με τις βραδιές σου;

Την πρώτη μου προσέγγιση με γνώσεις Παιχνιδιού την έκανα το 2005. Η πρώτη φράση που είχε βγει απ’ το  στόμα μου ήταν να ζητήσω αναπτήρα. Μετά απ’ αυτήν, απλά κοίταζα την παρέα γυναικών χωρίς να έχω τίποτα να πω.

Για μερικά δευτερόλεπτα, ένιωθα πως θα πάθω έμφραγμα. Μια άγνωστη για εμένα δύναμη, βίαζε την πραγματικότητα μου και προσπαθούσε να την κάνει κομμάτια.

Στην συνέχεια, γύρισα πίσω στην παρέα μου με το αίσθημα της βαριάς ήττας και πως ο δρόμος που είχα επιλέξει ν’ ακολουθήσω παρουσίαζε περισσότερα εμπόδια απ’ όσα μπορούσα να φανταστώ.

Όμως δεν είχα επιλογή. Με έναν αμελητέο κοινωνικό κύκλο, έπρεπε να κάνω αυτό που σιχαινόμουν.

Βέβαια, το απίστευτο σε αυτή την περίπτωση ήταν πως τα εμπόδια που δημιουργούσε το μυαλό μου ήταν απλά νοητικές εικόνες από υποθέσεις που έτρεχαν ασταμάτητα στην φαντασία μου. Υποθέσεις, που μέχρι τότε δεν είχα βρει το θάρρος να εξετάσω αν ήταν όντως λογικές ή όχι.

Το περίεργο όμως ξέρεις ποιο είναι; Εκείνη την ημέρα, δεν εκνευρίστηκα τόσο επειδή δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα, αλλά επειδή δεν προσπάθησα τόσο όσο θα ήθελα

Όταν ξέρεις πως δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πως η προσπάθεια σου ήταν ανάλογη της επιθυμίας σου. Και αυτό είναι το εσωτερικό κίνητρο που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις τα περισσότερα εμπόδια που πρόκειται να συναντήσεις με τις γυναίκες.

Πόσες φορές έχεις μετανιώσει που δεν προσέγγισες την γυναίκα που σου άρεσε; Το αίσθημα της μη προσπάθειας είναι 10 φορές χειρότερο από το αίσθημα της αποτυχίας. Η συνειδητοποίηση πως είχες μια ευκαιρία  και δεν την αξιοποίησες, σε χτυπά αλύπητα και σκληρά μέχρι να σε γονατίσει.

Όμως έχεις επιλογή… Και η επιλογή αυτή είναι να δημιουργήσεις μια βραδιά που θα θυμάσαι για καιρό. Παρόλο που μπορεί να εμφανιστούν αμέτρητα εμπόδια μπροστά σου, υπάρχει μια εξίσωση που μπορεί να τα κάψει για πάντα.

Ξεκάθαρο πλάνο + Απίστευτη επιθυμία = Καμένα εμπόδια

Μήπως είναι στο μυαλό σου;

Έχεις βγει για ποτό και είσαι χαλαρός και ήρεμος. Ξαφνικά εμφανίζεται μια γυναίκα που σου προκαλεί μια πανίσχυρη επιθυμία να την γνωρίσεις. Όμως, μαζί με την επιθυμία, εμφανίζονται και κάποια νοητικά εμπόδια που τείνουν να σε αποτρέψουν απ’ αυτό που θέλεις πιο πολύ.

« Μήπως έχει σχέση; Αν μετά από λίγο δεν ξέρω τι να πω; Αν στην πρώτη ατάκα μου πει να φύγω; »

Προσπαθώντας να αισθανθείς ασφαλής και να διώξεις τις παραπάνω σκέψεις, πιέζεις τον εαυτό σου να ηρεμήσει. Τελικά, τα εμπόδια που σκέφτεσαι κερδίζουν έδαφος και εν τέλει δεν προσεγγίζεις ποτέ την γυναίκα που ήθελες εξ αρχής.

Δεν ξέρω σίγουρα αν σου έχει συμβεί το παραπάνω περιστατικό, αλλά γνωρίζω σίγουρα πως αν σου έτυχε, αισθάνθηκες χάλια. Αισθάνθηκες πως δεν αξίζεις και έδωσες την ψευδή υπόσχεση στον εαυτό σου πως την επόμενη φορά θα προσεγγίσεις.

Θα υπάρξει όμως επόμενη φορά;

Η παραίτηση είναι μια καταστροφική επιλογή

Κάθε φορά που δεν κυνηγάς τις πιο βαθιές σου επιθυμίες δίνεις εντολή στο μυαλό σου να επαναλάβει το μοτίβο την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί η συγκεκριμένη επιθυμία.

Παρόλο που μπορεί να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως την επόμενη φορά θ’ αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που δημιουργεί το μυαλό σου, αυτό που κάνεις είναι να προγραμματίζεις τον εαυτό σου να μπλοκάρει ακόμα περισσότερο.

Μπορεί τα σενάρια και τα εμπόδια που εμφανίζονται αυτόματα στις σκέψεις σου να βγουν αληθινά. Όμως αυτό δεν πρόκειται να το μάθεις αν δεν ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου.

Δεν είναι τυχαίο που όταν βλέπεις μια ωραία γυναίκα θέλεις να της μιλήσεις. Είναι στην φύση σου, ως αρσενικό, να θέλεις να διεκδικήσεις το θηλυκό που πιστεύεις πως σου αξίζει.

Μπορεί στην αρχή να σου φανεί βουνό και εξαιρετικά δύσκολο, όμως χρειάζεσαι ένα πλάνο. Μια σχεδία να πατήσεις πάνω της όταν πέσεις σε τρικυμία. Και αυτό το σχέδιο πρέπει να στηρίζεται σε μια απλή αλλά πανίσχυρη βάση:

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου είναι πως κατά την διάρκεια της προσέγγισης η γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζει πως σου αρέσει και πως θα πρέπει να συλλέξεις στοιχεία πως της αρέσεις και εσύ.

Δεν χρειάζεται να της μιλάς με τις ώρες ούτε ν’ ανέχεσαι συμπεριφορές που σε αηδιάζουν. Όταν ξέρεις τι θέλεις να εκφράσεις και τι θέλεις να πάρεις, όλα γίνονται ξεκάθαρα στο μυαλό σου. Όλα απλοποιούνται και η προσοχή σου εστιάζεται στο πως θα εκφράσεις τις επιθυμίες σου και όχι στα εμπόδια που φαντάζεσαι.

Καυτή επιθυμία

Οι επιθυμίες σου είναι ο πυρήνας που σε κάνει άνθρωπο. Είναι το τι σε παθιάζει και τι σε σπρώχνει προς τους στόχους σου. Αυτό που μένει, είναι ν‘ αποδεχτείς τις επιθυμίες σου και να τις εκφράσεις όσο πιο έντονα μπορείς.

Στο ταξίδι προς τα όνειρα σου δεν θα σε καθορίσουν οι επιτυχίες σου. Θα σε καθορίσει ο τρόπος που ξεπέρασες τα εμπόδια που εμφανίστηκαν μπροστά σου. Μπορεί τελικά η γυναίκα που θα προσεγγίσεις να έχει σχέση. Όμως αυτή θα είναι η πραγματικότητα. Και παίρνοντας την απόφαση να την προσεγγίσεις, έχεις κερδίσει την ικανότητα να διεκδικείς την πραγματικότητα σου και όχι να καθηλώνεσαι απ’ τις υποθέσεις που κάνει το μυαλό σου γι’ αυτήν.

Οι βραδιές σου ανήκουν. Πάντα σου άνηκαν. Το μόνο που μένει είναι να τις ζήσεις.

 

Ποια πιστεύεις πως είναι τα σημαντικότερα εμπόδια που αντιμετωπίζεις στην προσέγγιση;

Επικοινώνησε μαζί μου στο προσωπικό μου προφίλ.

Γνωρίζεις τις πιο κρίσιμες στρατηγικές για επιτυχία στις γυναίκες; Κάνε εγγραφή σε λίγα δευτερόλεπτα στο newsletter μας και θα λάβεις δωρεάν έναν ξεχωριστό οδηγό.

 

Γίνε κυρίαρχος της βραδιάς

Εκατοντάδες άνδρες έγραψαν την δική τους ιστορία σε μια βραδιά. Θα ήθελες να γράψεις και εσύ την δική σου; Μάθε τώρα τις πληροφορίες που χρειάζονται εδώ και ξεκίνησε ένα ταξίδι σε κορυφαίες εμπειρίες.

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.