Έχει Σχέση; Πως θα το Καταλάβεις Εύκολα και Γρήγορα

Την είδες. Σου άρεσε. Σκέφτεσαι να κάνεις κίνηση, αλλά σκέφτεσαι: "Βρε λες να έχεις σχέση και να γίνω ρεζίλι;". Δες τα σημάδια!

Κι Αν Έχει Σχέση;

Πολλές φορές τυχαίνει να μιλήσεις με μια γυναίκα που σου αρέσει και να μην μπορείς να καταλάβεις αν έχει σχέση ή όχι.

Πολλοί άντρες ξεκινούν κάνοντας την σκέψη ότι αφού είναι όμορφη, λογικά θα είναι σε σχέση, με αποτέλεσμα να μην προσπαθούν καν να την προσεγγίσουν. Άλλοι νομίζουν ότι θα φανούν ανόητοι ή περίεργοι αν την ρωτήσουν ευθέως, αν έχει σχέση.

Η απάντηση όμως στο ερώτημα αυτό είναι σημαντική, μιας και καθορίζει αρκετά για την συνέχεια, αν υπάρξει. Αν δεν έχει σχέση και ενδιαφέρεται, σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη και μπορείς να προχωρήσεις.

Αν έχει σχέση, τα πράγματα περιπλέκονται. Μπορεί για παράδειγμα να έχει μια σχέση για τυπικούς λόγους, για να γεμίζει το κενό της και για επιβεβαίωση. Αυτό όμως δεν το ξέρεις και πρέπει να κινηθείς προσεκτικά.

Τι συμβαίνει όταν το ενδιαφέρον της είναι ασταθές; Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους. Τι σημαίνει όμως αρχικά το ότι σε παίζει; Θα αναλύσουμε λοιπόν αυτά τα 3 σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα πώς σε κατευθύνει να συντηρείς ελπίδες για κάτι που δεν θα συμβεί.

Φρόντισε λοιπόν να μάθεις σύντομα, ώστε να γνωρίζεις ποια θα είναι τα επόμενα σου βήματα.

Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.

Ρώτησε Την Ευθέως Αν Έχει Σχέση

ρώτησέ την αν έχει σχέση

Ο πρώτος, καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να ρωτήσεις ευθέως την γυναίκα που σε ενδιαφέρει. Η απλή ερώτηση, αν είναι σε σχέση, δουλεύει αρκετά καλά, όμως οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν το θάρρος να την κάνουν.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, μια γυναίκα θα εντυπωσιαστεί με την αυτοπεποίθηση σου, ακούγοντας αυτή την ερώτηση, καθώς δεν συμβαίνει να την ρωτούν συχνά, αν έχει σχέση.

Οι πιθανές απαντήσεις είναι τρεις:

Ναι.

Η θετική απάντηση μπορεί να έχει πολλαπλές ερμηνείες. Αν δεν απομακρυνθεί, σημαίνει ότι μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς μαζί της. Ίσως δεν έχει όντως και απλά θέλει να σε δοκιμάσει. Όσο παραμένει κοντά σου και συνεχίζει την συζήτηση, σημαίνει ότι είναι περίεργη και θέλει να το συνεχίσει.

 Όχι.

Αν σου πει ότι δεν έχει σχέση, σου δίνει προφανώς το πράσινο φως για να συνεχίσεις την προσέγγιση σου.

Γιατί ρωτάς;

Μερικές γυναίκες μπορεί να απαντήσουν με ερώτηση. Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου. Πες της ότι απλά ήσουν περίεργος να μάθεις, ρίχνοντας ξανά το μπαλάκι σε εκείνη.

Εκτός από την απάντηση της είναι σημαντική και η μη λεκτική αντίδραση της, δηλαδή η στάση και η γλώσσα του σώματος, η οποία θα σου δείξει αν υπάρχει έλξη από μέρους της ή όχι.

Κι Αν Έχει Σχέση; Έμμεσοι Τρόποι Για Να Μάθεις

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Αν και ο άμεσος τρόπος είναι ο καλύτερος, μπορείς να μάθεις αν έχει σχέση και με άλλους έμμεσους τρόπους, αν έχεις την όρεξη να κάνεις τον ντετέκτιβ.

Αν για παράδειγμα είναι μια γυναίκα από την παρέα σου ή έχεις κοινούς φίλους, μπορείς να μάθεις από εκείνους τις πληροφορίες που ψάχνεις.

Αλλιώς, μπορείς να ελέγξεις το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για φωτογραφίες και σχόλια, προσωπική κατάσταση κλπ. Αν δεις φωτογραφίες με κάποιον και αντίστοιχα σχόλια, τότε προφανώς είναι σε σχέση.

Αν πρόκειται για διαδικτυακό φλερτ, μπορείς να καταλάβεις μετά από μερικά μηνύματα, αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι.

φλερτ στο ιντερνετ

Επίσης, ένας ακόμη έμμεσος τρόπος είναι να κάνεις τυχαίες αναφορές για “το αγόρι της” μέσα σε κάποια συζήτηση. Αν δεν έχει σχέση, λογικά θα το αναφέρει σε αυτή την περίπτωση.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.