Εξέλιξη του Εαυτού ή Κολλητοί Φίλοι! Δίλημμα για ισχυρούς.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι οι φίλοι σου σε κρατάνε στάσιμο στην προσπάθειά σου για εξέλιξη;

Πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με pickup και την προσέγγιση αγνώστων γυναικών συστηματικά, το να μιλήσω σε μια άγνωστη γυναίκα με σκοπό να την ρίξω στο κρεβάτι μου, έμοιαζε με όνειρο απατηλό. Και μόνο στη σκέψη πως θα μαζέψω όσο θάρρος – θράσος είχα και θα την φλερτάρω, η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά. Θέλω να το προσέξεις αυτό το σημείο. Δεν βρισκόμουν σε άγχος επειδή το έκανα – βρισκόμουν σε άγχος επειδή σκεφτόμουν ότι μπορεί να το κάνω.

 

Τα χρόνια πέρναγαν και βολευόμουν με τις γυναίκες που γνώριζα από τον κοινωνικό μου κύκλο. Θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό, επειδή λόγω εργασίας σε μεγάλη εταιρεία αλλά και της φύσης της θέσης μου, έτυχε να έχω πρόσβαση σε γνωριμίες και ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων. Κάθε φορά που μου τύχαινε μια καλή περίπτωση, μακάριζα την τύχη μου για το πόσο τυχερός ήμουν.

Feeling lucky

Κάποια στιγμή αυτό έπρεπε να σταματήσει. Ο κόσμος γύρω γεμάτος απίστευτες πανέμορφες γυναίκες και εγώ έπρεπε να περιοριστώ σε κάποιες δεκάδες γνωριμίες μου με ότι αυτό συνεπάγεται. Ειδικά όταν οι επιλογές άρχισαν να μειώνονται, ξεκίνησε να χτυπάει κόκκινο η ανάγκη και τα πρώτα σημάδια της απόγνωσης να εμφανίζονται.

Κάπου εκεί μπήκαν στη ζωή μου η αυτοβελτίωση, το pickup, η συστηματική και με μέθοδο προσέγγιση γυναικών και μετά από κόπο και προσπάθεια όπως όλα όσα αξίζουν, ξαφνικά έβλεπα τα πράγματα με άλλο, πιο αισιόδοξο και θετικότερο μάτι. Όπως σε όλα τα καλά που ανακαλύπτεις, θες να το μοιραστείς με τους κοντινούς σου και σε αυτή τη περίπτωση εννοώ τους φίλους μου. Ειδικότερα τους κολλητούς μου φίλους.

Στη πλειοψηφία τους χωρίς σοβαρές εμπειρίες με γυναίκες και ούτε λόγος για πέσιμο σε άγνωστες, η πόρτα που θα τους έδειχνα θα τους άνοιγε άλλους ορίζοντες στην ερωτική τους ζωή.  Με ενθουσιασμό και με τα πρώτα κιόλας θετικά δείγματα από τις αντιδράσεις των γυναικών και με τα πρώτα ραντεβού να έχουν καλή εξέλιξη, άρχισα να τους παρουσιάζω το πόσο καλύτεροι μπορούν να γίνουν στο φλερτ και πόσο εύκολο μπορεί να γίνει και για αυτούς να γνωρίσεις άγνωστες γυναίκες  στο δρόμο ή οπουδήποτε. Οι αντιδράσεις των κολλητών μου ήταν σα να τους παρουσίαζα το τέλος του κόσμου ή να τους έλεγα πως η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα πάρει το Champions League.

champions league

Είμαι σίγουρος, πως αν υπήρχε και στοίχημα αντίστοιχο, δηλαδή, αν θα υπήρχε η δυνατότητα να ποντάρουν τα λεφτά τους στις πιθανότητες της εκθετικής αύξησης των όμορφων γυναικών στη ζωή τους ή σε αυτές της κατάκτησης του ευρωπαικού τρόπαιου από την επαρχιώτικη ποδοσφαιρική ομάδα, θα επέλεγαν να ποντάρουν στο δεύτερο. Στανταράκι.

Δεν τα κατάφερα να τους πείσω. Και θέλω να με πιστέψεις στο ότι προσπάθησα αρκετά. Όχι μόνο για αυτούς αλλά και για μένα. Ήθελα να έχω παρέα στο πέσιμο και στο καμάκι, να με σπρώχνει κάποιος όταν κολλάω και να τον σπρώχνω και εγώ ενισχύοντας τα κίνητρά του και να του θυμίζω για ποιο λόγο ξεκινήσαμε – αλλά και αυτός να το κάνει για μένα, όταν τα άκυρα, ειδικά στις αρχές, έπεφταν βροχή.

Αναρωτιόμουν συνεχώς βλέποντάς τους να απέχουν : “Ποιος δεν θα ήθελε να βγαίνει για να γνωρίσει γυναίκες με τον κολλητό του, να περνάν καλά και να έχουν και ραντεβού με όμορφα κορίτσια την επόμενη ημέρα;” Αυτό ήταν το ιδανικό.

no

Για πολύ καιρό έβγαινα μόνος μου και δεν ακολούθησε κανείς. Ποτέ. Μέχρι που γνώρισα άλλους ανθρώπους που ταιριάξαμε σε πολλά, όχι μόνο στο παιχνίδι με το άλλο φύλο.

Δες εδώ πως επικοινωνούν σωστά οι φίλοι μεταξύ τους

Η εμπειρία μου αυτή μου δίδαξε τα εξής:

  • Είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά θέλουν να αλλάξουν. Η βόλεψη και η άνεση είναι θελκτικότερη του καλύτερου ακόμα και θεαματικότερου υποσχόμενου μέλλοντος.
  • Αν οι φίλοι σου είναι χάλια στα ερωτικά, μάλλον είσαι και εσύ ακόμα και αν δεν το έχεις καταλάβει – άλλωστε είμαστε ο μέσος όρος των ανθρώπων που κάνουμε παρέα και όπως λέει και ο σοφός λαός, δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.
  • Αν προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την μούργα ή την μετριότητα, κάποιοι άνθρωποι που θέλουν το καλό σου και σε αγαπούν – ή έτσι θέλουν να δείχνουν – θα προσπαθήσουν να σε κρατήσουν πίσω.
  • Όταν ανοίξεις τα φτερά σου, λίγοι ή κανένας δεν θα σε ακολουθήσει. Λίγες ή καμία φορές επίσης, αξίζει να κοιτάξεις πίσω.
  • Οι μόνοι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να αλλάξουν, είναι και αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν wings – σύντροφοι σε αυτό το ταξίδι αλλά και θα αποτελέσουν το νέο περιβάλλον σου.
  • Θα σου πάρει περίπου έξι μήνες για να καταλάβεις ότι δεν έχεις την ίδια διάθεση να τους δεις και να κάνετε πράγματα μαζί όπως παλιότερα – και ίσως να αρχίσεις να λυπάσαι.
  • Θα σου πάρει περίπου 12 μήνες για να καταλάβεις ότι είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος και επιτυχημένος σε ότι καταπιαστείς με τη νέα κατάσταση.
  • Οι νέοι φίλοι που θα είναι δίπλα σου στη νέα σου πορεία θα είναι σημαντικότερο κέρδος από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.

Μέχρι την επόμενη φορά!

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .