Έξι λανθασμένοι τρόποι σκέψης και συμπεριφοράς στο σεξ

Σεξ - Κυρίευσε τη γυναίκα - Υποτάξου στη μαγεία της στιγμής

Ελπίζω διαβάζοντας τον τίτλο να μην υπόθεσες ότι μέσα από κάποιο άρθρο θα σε διδάξω πως να γίνεις ο θεός τους σεξ. Επειδή παρατηρείται όμως δυστυχώς αρκετοί άντρες να έχουν παρεξηγημένα πολλά πράγματα στο μυαλό τους επηρεάζοντας τον τρόπο σκέψης τους και κατ’ επέκταση τους εμποδίζουν στην δημιουργία σεξουαλικής έντασης, θα παραθέσω 6 συγκεκριμένα σημεία τα οποία θα πρέπει να λάβει υπόψη του ένας σύγχρονος άντρας και να αναθεωρήσει τα σκεπτικά του στον τομέα της σεξουαλικής διαδικασίας.

Ξέχνα την λογική της φυσικής τεχνικής και των στάσεων
Οι γυναίκες δεν θέλουν να ικανοποιηθούν από γυναικολόγο που ξέρει με λεπτομέρεια ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να προσεγγίσει κάθε χιλιοστό της γυναικείας ανατομίας. Θέλουν να υποταχθούν από ένα κυρίαρχο αρσενικό. Και ο τρόπος που υποτάσσεις μια γυναίκα είναι ψυχολογικός και όχι σωματικός.

Ξέχνα τη λογική του σημείου G.
Η ιατρική κοινότητα επί δεκαετίες βρίσκεται σε διαμάχη για το σημείο G και την επίδρασή του στην γυναικεία ικανοποίηση. Στον αντίποδα τα προσωπικά βιώματα πολλών ανθρώπων δείχνουν ότι υπάρχει (προσωπικά το έχω συναντήσει στο σύνολο των προσωπικών μου βιωμάτων). Όπως μας διδάσκει η κλινική σεξολογία γύρω από την ουρήθρα υπάρχει ένας σπογγώδης δακτύλιος από στυτικό ιστό με την ιατρική – λατινική ονομασία corpus spongiosum ο οποίος πλημμυρίζει με αίμα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης. Ο κλινικός σεξολόγος Ian Kerner Ph.D. αναφέρει ότι αυτή η περιοχή είναι το διάσημο σημείο G και ότι αυτή η διόγκωση του από το αίμα προστατεύει την ουρήθρα από την τριβή της κολπικής διέγερσης. Οι έρευνες του Dr. Kinsey του Ινστιτούτου σεξουαλικής έρευνας του πανεπιστημίου της Indiana δείχνουν ότι οι περισσότερες γυναίκες που αισθάνονται την συγκεκριμένη ερωτική διέγερση σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο της περιοχής corpus spongiosum. Παρόλο όμως που ναί μεν είναι ευαίσθητο στη διέγερση, δεν έχει τόσο μεγάλο αριθμό νευρικών απολήξεων όσο υπόλοιπα τμήματα της γενετήσιας περιοχής. ενώ η μεγαλύτερη διέγερση του παρατηρείται με επίμονη πίεση από μαλάξεις των δαχτύλων και όχι του ανδρισμού.

Ξέχνα την φροϊδική λογική ότι η clitoris είναι κάτι ασήμαντο.
Ο Φρόιντ υποβίβασε την κλειτορίδα και προώθησε τον κόλπο υποστηρίζοντας μάλιστα την άποψη ότι ο γυναικείος αυνανισμός είναι κλειτοριδική εξάρτηση και ότι μια γυναίκα η οποία δεν ικανοποιείται μόνο από την διείσδυση σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα. Ο Dr. Thomas Lowry στο έργο του The Cultural Psychology of the Clitoris αναφέρει πως η άποψη του Φρόιντ στερείται επιστημονικών αποδείξεων ενώ ο ίδιος ο Φρόιντ στο τέλος της ζωής του δήλωσε ”ανατρέξτε στις εμπειρίες σας για να κατανοήσετε την θηλυκότητα ή περιμένετε να σας δώσει η επιστήμη πιο λογικές και πιο σοφές πληροφορίες”.  Και οι πληροφορίες που μας δίνει η επιστήμη είναι ότι η clitoris διαθέτει τις περισσότερες νευρικές ίνες από κάθε άλλο τμήμα του ανθρώπινου σώματος και συγκεκριμένα οκτώ χιλιάδες νευρικές ίνες οι οποίες αλληλεπιδρούν με τις υπόλοιπες δεκαπέντε χιλιάδες νευρικές ίνες της ευρύτερης πυελικής περιοχής.

Ξέχνα την λογική της απλής γρήγορης και βίαιης διείσδυσης.
Ο γυναικείος οργασμός είναι μια διαδικασία που χρειάζεται περισσότερο χρόνο από τον αντρικό. Οι αντρικοί οργασμοί έρχονται πολύ εύκολα και αυτό είναι μια απλή ωμή πραγματικότητα. Οι έρευνες του Dr. Kinsey αποκάλυψαν πως το 75% των αντρών ολοκληρώνει σε λιγότερο από 5 λεπτά. Οι Masters and Johnson ονομάζουν το γεγονός των εύκολων αντρικών οργασμών ως το ”εκσπερματιστικό δεδομένο”. Στην Αμερικάνικη έρευνα για το σεξ το 1994 οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Chicago ανακοίνωσαν ότι οι άντρες φτάνουν σε οργασμό με πιο σταθερή συχνότητα και ότι λιγότερο από το 1/3 των γυναικών έχουν πάντα οργασμό. Αυτό οφείλεται στον χρόνο των προκαταρκτικών όπως αποκαλύπτουν οι έρευνες των Kinsey, Masters, Johnson σύμφωνα με τις οποίες σε επαφές με περισσότερα από 20 λεπτά προκαταρκτικών διαδικασιών μόνο το 8% των γυναικών δεν έφτανε σε οργασμό με σταθερή συχνότητα.

Άνοιξέ το το ….. ”τιμημένο”
Οι περισσότεροι άντρες περιορίζουν τις ικανότητες τους στο σεξ με το να κρατούν το στόμα τους κλειστό. Όταν θα κάνεις σεξ , όλες οι κοινωνικές επιταγές θα πηγαίνουν περίπατο. Στην σεξουαλική επαφή πρέπει να είσαι ένα γυμνό αρσενικό των σπηλαίων που κυριεύει ένα γυμνό θηλυκό των σπηλαίων. Αν θέλεις να την ταξιδέυεις σε πολλαπλούς οργασμούς θα πρέπει να της μιλάς ….. βρώμικα. Τα προστυχόλογα είναι κυριαρχικά και της ξυπνούν μέσα της πολλά παράξενα και έντονα συναισθήματα. Η μόνη προσοχή που πρέπει να δείξεις στο πόσο βρώμικος θα γίνεις είναι το να μην επικοινωνείς ασέβεια και αρνητική κριτική στο πρόσωπό της για να μην εμποδίσεις τον βαθμό που θα αφεθεί να βυθιστεί στη στιγμή.

Γίνε gentleman των σπηλαίων.
Το μοναδικό σημείο στο οποίο προσωπικά επιτρέπω και διδάσκω κάποιον άντρα να ακολουθήσει τον ευγενικό-κοινωνικό τρόπο υπομονής των gentlemen είναι η υπομονή της γυναικείας ικανοποίησης. Μια σημαντική διαφορά των αντρών και των γυναικών είναι η ευκολία των επόμενων οργασμών. Όπως προαναφέρθηκε οι αντρικοί οργασμοί έρχονται πιο εύκολα. Ένα σημείο όμως εξαιρετικής σημασίας είναι η αντίστροφη αναλογία στην ευκολία των επόμενων οργασμών. Ενώ στους άντρες ο πρώτος οργασμός είναι ο εύκολος και οι επόμενοι είναι οι δύσκολοι, στις γυναίκες συμβαίνει το αντίθετο. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι στον πρώτο οργασμό. Είναι σαν ο πρώτος τους οργασμός να είναι το χρυσό κλειδί που ξεκλειδώνει τις πύλες για τον κόσμο της επαναλαμβανόμενης ηδονής.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.