Φάκελος Πρώτο Ραντεβού : Απαντήσεις σε Περίεργες Ερωτήσεις!

Έγινες καλός στο φλερτ, πήρες το τηλέφωνό της και τώρα πρέπει να βγείτε το πρώτο ραντεβού. Αν και έχουμε αναλύσει αρκετά ζητήματα στους οδηγούς εδώ και εδώ, παρατηρούμε από τις ερωτήσεις σας, ότι κάποιες περίεργες ερωτήσεις των γυναικών, δυσκολεύουν τους φίλους μας.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση σε κάποιες ερωτήσεις που ενδεχομένως οι απρόσεκτες απαντήσεις να μας οδηγήσουν σε περίεργες ατραπούς. 

ραντεβού chuck

”Έχεις Σχέση Αυτό Το Διάστημα;” Ερώτηση Για Πρώτο Ραντεβού

Είναι μια τεράστια ευκαιρία να θέσεις πλαίσια στην σχέση σας από την αρχή. Το ότι έχεις σχέση ή δεν έχεις είναι άσχετο με το ραντεβού σου. Μπορεί να έχεις και να θες κάτι καλύτερο ή να την τελειώνεις, μπορεί να μην έχεις και να ψάχνεις.

Η ξερή απάντηση ναι ή όχι είναι καλύτερα να αποφεύγεται. Πολλοί άνδρες την πατάνε καθώς το ΝΑΙ μπορεί να την απομακρύνει εντελώς και το ΟΧΙ μπορεί να δείξει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που να σε θέλουν.

Παρακάτω μια πρόταση απάντησης που βοηθάει χειρουργικά να αποφύγεις τις παγίδες : «Υπάρχουν γυναίκες στη ζωή μου, αλλά ξέρεις πως είναι αυτά, πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ καλό για να σε κρατήσει. Αλλά είμαι ανοιχτός, αν το δω θα θέλω να το κρατήσω και εγώ.»

Έτσι επικοινωνείς ότι :

  • Έχεις γυναίκες στη ζωή σου άρα είσαι αρεστός σε αυτές – κάτι που δημιουργεί έλξη.
  • Ότι έχεις απαιτήσεις οπότε άρχισε να μου δείχνεις τα καλά σου.
  • Αφήνεις ανοιχτή την πόρτα αλλά δεν υπόσχεσαι κιόλας.

Άλλωστε, πώς μπορείς να ξέρεις ότι θες να κάνεις σχέση αν δεν είσαι σίγουρος ότι περνάς σε κάθε τομέα καλά με την νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή σου;

 

Τι Xαρακτηριστικά Eχει H Γυναίκα Που Θες Δίπλα Σου;

Συνήθως είναι κάτι που επιλέγω να ρωτήσω εγώ. Ειδικώς σε μια φάση του ραντεβού που είναι ωραία τα πράγματα και υπάρχει ροή στη κουβέντα και ζυγώνω λίγο πιο κοντά της, ρίχνω την ένταση της φωνής μου και κοιτάζω στα μάτια.

Αν το δοκιμάσεις να ξέρεις:
Και μόνο αυτή η κίνηση την κάνει να σκεφτεί τα δικά σου χαρακτηριστικά ως ένα βαθμό και ουσιαστικά μπαίνει σε μια διαδικασία να περιγράψει εσένα. Και το ζήτημα δεν είναι να σε περιγράψει για να τα ακούσεις, αλλά να σε περιγράψει για να συνειδητοποιήσει ότι τυχαίνει να κοιτάζει χαρακτηριστικά στους άνδρες, που ως εκ θαύματος τα έχεις εσύ.

Όμως στην απάντησή σου σε αντίστοιχη ερώτηση δεν χρειάζεται να πέσεις θύμα και εσύ.

Βγάλε μια κόλλα χαρτί και κατέγραψε 3-5 χαρακτηριστικά που απαραίτητα πρέπει να έχει μια γυναίκα δίπλα σου και για ποιο λόγο. Και αυτά θα πεις. Δεν χρειάζεται καμία απόκλιση. Όμως πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αυτά θες καθώς αν σου βγάλει τα αντίθετα θα πρέπει να φύγεις, αλλιώς αμέσως αποκτάς την ταμπέλα ενός ανθρώπου που μειώνει τα στάνταρ του για το κέρδος μιας νύχτας μαζί της.

4451957_orig

Που Θα Πάμε Ραντεβού;

Εδώ δεν σε ρωτάει γιατί γεωγραφικά θέλει να ξέρει το στίγμα της. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις που πρέπει να γνωρίζεις.

Α)Αν το ρωτήσει πριν ετοιμαστεί τότε το κάνει για να ξέρει τι να φορέσει. Είναι λογικό, θέλει να είναι ωραία για σένα και να φοράει κάτι αντίστοιχο του περιβάλλοντος που θα είστε.

Μια απάντηση : Σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί που έμαθα πρόσφατα και θα ήθελα να το δοκιμάσουμε μαζί. Ή στο αγαπημένο μου στέκι που θα σου αρέσει σίγουρα είναι εξαιρετικά καλές απαντήσεις.

Προσπάθησε όμως να κλείσεις την πρότασή σου, συμπληρώνοντας, «Ντύσου επίσημα» ή «Ντύσου casually».  Θα εκτιμήσει την απάντηση περισσότερο καθώς είσαι ένας άνδρας που τα καταλαβαίνει αυτά. Αρα και προσέχει την εμφάνιση της συνοδού του, άρα και την εικόνα του.

Β)Αν το ρωτήσει αφού έχετε βρεθεί και ας πούμε έχει πει στο αμάξι σου, το ρωτάει καθαρά και μόνο για να δει αν θα ηγηθείς της κατάστασης και θα είσαι κάτι διαφορετικό από αυτούς που της λένε : «Όπου θες ομορφιά μου εγώ μαζί σου θέλω να είμαι» και την ξενερώνουν.

Να έχεις επιλέξει από πριν το μέρος και η απάντηση «Μην ανησυχείς, κάπου πολύ όμορφα που θα σου αρέσει. Σε 10 λεπτά θα είμαστε εκεί», είναι μια χαρά.

Για το τέλος, να θυμάσαι : Ο καλύτερος τρόπος να είσαι έτοιμος για κάτι που μοιάζει απρόβλεπτο και αγχωτικό όπως ένα πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα που σου αρέσει πολύ, είναι η προετοιμασία.

Το έχουμε ξαναπεί βέβαια, αλλά πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου, από την πρώτη κιόλας στιγμή, για να αποφύγεις αργότερα να έρθεις σε δύσκολη θέση. Είναι αυτό που θα σου δώσει το πλεονέκτημα από τους άντρες που η κοπέλα έχει βγει ραντεβού στο παρελθόν.

Καλό είναι λοιπόν να προετοιμαστείς όπως διάβασες και στο σημερινό άρθρο για να ξέρεις τι πρέπει να κάνετε σε όποια φάση του ραντεβού. Αυτό από μόνο του είναι μια πολύ σταθερή βάση για να πάνε όλα καλά στο ραντεβού.

Μην έχεις άγχος, άσε την έλξη μεταξύ σας να προκύψει φυσικά.

Και η καλύτερη προετοιμασία γίνεται εδώ

Μάθε περισσότερα διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

 

Και αν στο ακυρώσει; Τότε δες παρακάτω.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.