Φαντάσου Τον Εαυτό Σου Ένα Χρόνο Μετά!

Πως θα είσαι ένα χρόνο μετά;

Πολλά καταλαβαίνω και νιώθω από όσα σκέφτεσαι και νιώθεις. Δεν ήμουν πάντα έτσι, κοινωνικός, ευδιάθετος σχεδόν πάντα και με ποιοτικές γυναίκες να μου κρατάνε το μπράτσο. Υπήρξαν στιγμές μοναξιάς που έχεις και εσύ, υπήρξαν στιγμές αμφισβήτησης του εαυτού μου και της αξίας μου, αλλά κυρίως υπήρχε μια ελπίδα ότι τα πράγματα θα αλλάξουν καθότι δεν μου άξιζε ότι ζούσα.

Θυμάμαι μια φάση στη ζωή μου που αμφισβητούσα την ίδια την πραγματικότητα. Ότι το 1+1 δεν έκανε δύο πλέον. Δεν μπορούσε ο κάθε χάλιας να έχει μια απίστευτη γυναίκα δίπλα του και εγώ να μη μπορώ να κρατήσω με τίποτα αυτή που πραγματικά θέλω ενώ γίνομαι θυσία για αυτήν. Κάτι παίζει με αυτή τη πραγματικότητα. Σίγουρα τα έχω μάθει καλά στο σχολείο ή μήπως οι νόμοι ισχύουν για μένα μόνο;

Απλά δεν γίνεται ρε φίλε.

Έτσι νιώθεις. Έτσι ένιωθα.

Αλήθεια πιστεύεις ότι μπορείς πραγματικά να επηρεάσεις μαγικά μια γυναίκα και να αρχίσει να έλκεται από σένα; Ψάχνεις αυτή τη λύση με το μαγικό χαπάκι ή περιμένεις μια θεία δύναμη να στην φέρει; Αλήθεια πιστεύεις ότι αν περιμένεις λίγο ακόμα, επειδή νιώθεις ότι σου αξίζει, τα πράγματα θα αλλάξουν;

Πώς θα αλλάξουν;

Διασκεδάζοντας στα ίδια μαγαζιά; (αν θεωρείς διασκέδαση το να βγαίνεις για μια μπύρα με έναν κολλητό και να κοιτάς τις ωραίες γυναίκες αντί να τις προσεγγίζεις)

Βγαίνοντας με τους ίδιους τύπους συνεχώς; (αυτούς που δεν μιλάνε, όχι σε άγνωστη αλλά ντρέπονται να μιλήσουν και στην ξαδέρφη τους να σας συνοδεύσει που λέει ο λόγος και αν εσύ μαζέψεις το θάρρος να πας να μιλήσεις σε κάποια, σε κράζουν κρατώντας σε πίσω;)

Δοκιμάζοντας τα ίδια κόλπα με τις γυναίκες που δεν πετυχαίνουν; (να γίνεσαι χαλάκι, να της κάνεις τα χατίρια, να γίνεσαι ο ταξιτζής της μήπως σου κάτσει και αν σου κάτσει να γίνεσαι δικός της ακόμα πιο πολύ γιατί το εύκολο σεξ είναι πολύ γλυκό και που να τρέχεις να ψάχνεις ξανά τώρα…)

Φαντάσου τον εαυτό σου σε ένα χρόνο από σήμερα.

Να σε ευχαριστεί που πήρες την απόφαση να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Να σε ευχαριστεί που αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να διαχειριστείς τα πράγματα που πραγματικά μπορείς να επηρεάσεις και να σταματήσεις να γκρινιάζεις για όσα δεν είναι στο χέρι σου να αλλάξεις.

Πώς είναι αυτός ο εαυτός σου;

Πώς είναι;
Ο εαυτός σου που κάθε ημέρα ή νύχτα είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του. Δεν χρειάζεται να τα σπάει κάθε μέρα, αλλά να έχει μια αίσθηση πληρότητας και σκοπού.

Φαντάσου τον εαυτό σου να γυρνάει το απόγευμα σπίτι από όποια δραστηριότητα έχει επιλέξει να κάνει και να νιώθει αυτό ακριβώς το συναίσθημα. Να βάζει ένα ποτό ή ένα ρόφημα και να απολαμβάνει, όχι το ρόφημα, αλλά την αναπόληση της ημέρας που πέρασε.

Φαντάσου τον εαυτό σου για την βραδινή έξοδο, να έχει να διαλέξει ανάμεσα σε ένα πρώτο ραντεβού με μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, μια πρόσφατη που το δεύτερο ραντεβού μαζί της είναι ένα σχεδόν σίγουρο στοίχημα ή με τον wing για μια ακόμα συναρπαστική νύχτα όπου θα γνωρίσετε νέες γυναίκες.

Φαντάσου τον εαυτό σου να περνάει καλά. Να ζει απολαυστικά. Να βιώνει εμπειρίες που τον γεμίζουν.

Αυτός ο εαυτός έχει ένα τίμημα. Απαιτεί πράξεις και ένα πλάνο δράσης. Και ξεκινάει πατώντας παρακάτω.

Πάτα μόνο αν είσαι έτοιμος να αλλάξεις. Καλή αρχή.

Μήπως μπλοκάρεις το μυαλό σου όταν φλερτάρεις;

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .