Φοιτητική Ζωή: Πώς να Γνωρίσεις πιο Εύκολα τις Συμφοιτήτριες σου

Αν σου αρέσει κάποια συμφοιτήτρια σου, τότε θα χρειαστεί να κινηθείς έξυπνα. Διάβασε πως θα το κάνεις.

Κατά την διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής θα βρεθείς ανάμεσα σε πολλές νέες κοπέλες, αρκετές από τις οποίες θα σου αρέσουν και θα θέλεις να τις γνωρίσεις. Συχνά μας ρωτάνε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουν εύκολα μια νέα γνωριμία με κάποια συμφοιτήτρια και φυσικά να την φλερτάρεις.

Ένας τρόπος είναι να την κάνεις μέρος της ζωής σου, χωρίς καν να την ξέρεις. Πώς θα το κάνεις αυτό;

Αρχικά βλέποντας το παρακάτω βίντεο και μαθαίνοντας πώς να αποφεύγεις την φιλική ζώνη:

Συνέχισε να διαβάζεις!

Αν είσαι σε ένα Μικρό Τμήμα:
Αν σου αρέσει κάποια συμφοιτήτρια σου, τότε θα χρειαστεί να κινηθείς έξυπνα. Διάβασε πως θα το κάνεις.

Σε ένα μικρό τμήμα το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι γνωρίζεστε μεταξύ σας και καθένας έχει την φήμη του. Αυτό μπορεί να είναι καλό, ιδιαίτερα εάν είσαι δημοφιλής. Σε αυτή την περίπτωση οι συμφοιτήτριες θα σου μιλήσουν από μόνες τους.

Αν δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε θα πρέπει από την πρώτη μέρα ή έστω από την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων να είσαι κοινωνικός και να μιλάς σε όλους.

Μην γίνεις ο φοιτητής που κοιμάται στο τελευταίο θρανίο!

Αν η κοπέλα που σου αρέσει βρίσκεται στο τμήμα, κάθισε δίπλα της και ρώτησε την κάτι γενικό. Ξεκίνησε μια μικρή συζήτηση προτού αρχίσει το μάθημα και αν δεν έχετε ήδη συστηθεί, βρες την ευκαιρία να της πεις το όνομα σου.

Συνέχισε την μικρή συζήτηση αργότερα, αλλά μίλησε και σε άλλους συμφοιτητές παράλληλα.

Την επόμενη μέρα μίλησε ξανά μαζί της και συνέχισε έτσι μέρα με την μέρα, κλιμακώνοντας το φλερτ. Αν το χειριστείς σωστά και υπάρχει ενδιαφέρον, δεν θα σου πάρει πάνω από μερικές μέρες για να τα καταφέρεις. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους!

Σε ένα Μεγάλο Τμήμα:
Αν σου αρέσει κάποια συμφοιτήτρια σου, τότε θα χρειαστεί να κινηθείς έξυπνα. Διάβασε πως θα το κάνεις.

Σε ένα πιο μεγάλο τμήμα, ίσως δεν υπάρχει καθημερινή επαφή και λόγω του μεγέθους μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να γνωρίζονται οι φοιτητές μεταξύ τους. Η στρατηγική είναι ίδια και σε αυτή την περίπτωση, με μόνη διαφορά ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα.

Βρες πού κάθεται η συμφοιτήτρια που σε ενδιαφέρει και κάθισε δίπλα της. Ξεκίνησε μαζί της μια συζήτηση. Αν είναι φιλική και δείχνει ενδιαφέρον, συνέχισε. Κινήσου όμως γρήγορα, γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα την πετύχεις ξανά στο μάθημα!

Αν δεν δείχνει ενδιαφέρον, μην δώσεις σημασία. Απλά την επόμενη φορά κάθισε δίπλα σε κάποια άλλη από τις δεκάδες συμφοιτήτριες σου.

Απλά μην ξεχάσεις να έχεις στο μυαλό τα βασικότερα που δίνει μια γυναίκα όταν ενδιαφέρεται. Θα σε βοηθήσει να ξέρεις πώς να κινηθείς. Για να τα μάθεις, δες το παρακάτω βίντεο:

Στην περίπτωση που θα συνεχίσεις την συζήτηση μαζί της, ζήτησε της να πάτε μαζί για φαγητό στην λέσχη ή κάπου αλλού ή για καφέ. Αν δεχθεί, ανταλλάξτε τηλέφωνα εκεί, αλλιώς ζήτησε της το από τώρα.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που δεν θα βρεις την ευκαιρία να καθίσεις δίπλα στην συμφοιτήτρια που σε ενδιαφέρει. Τότε πολύ απλά, κανόνισε να την βρεις εκτός μαθήματος ή στο διάλειμμα και ξεκίνησε μια συζήτηση, σχετική με κάποιο τεστ ή με το μάθημα που παρακολουθήσατε.

Γενικά Tips που θα σε Βοηθήσουν
Αν σου αρέσει κάποια συμφοιτήτρια σου, τότε θα χρειαστεί να κινηθείς έξυπνα. Διάβασε πως θα το κάνεις.

 #1. Δώσε Βάση στην Εμφάνιση Σου

 Η πλειοψηφία των συμφοιτητών σου, εμφανίζονται στην σχολή ντυμένοι με μια φόρμα ή ένα απλό τζιν.

Δεν χρειάζεται να βάζεις κάθε μέρα τα καλά σου, αλλά ένα καθαρό τζιν, διαφορετικό κάθε μέρα, ένα καλό πουκάμισο, καθαρά παπούτσια και περιποιημένα μαλλιά είναι ένας καλός τρόπος να κάνεις την διαφορά και να τραβήξεις τα βλέμματα των συμφοιτητριών σου.

Η καλή εμφάνιση είναι κάτι που εκτιμούν οι γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας και κάτι που δεν αφήνουν να περάσει απαρατήρητο.

#2. Γράψου σε κάποια Ομάδα Μελέτης ή σε ένα Τμήμα Ξένων Γλωσσών

Η σχολή σου πιθανότατα θα παρέχει στους φοιτητές την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν κάποιο τμήμα ξένης γλώσσας.

Ακόμη και αν δεν έχει, τότε μπορείς να μπεις σε μια ομάδα συμφοιτητών για να κάνετε μαζί εργασίες και να μελετάτε τα μαθήματα σας.

Αυτοί είναι καλοί τρόποι για να κάνεις γνωριμίες, μιας και τα πράγματα είναι πιο ανεπίσημα και είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποια συμφοιτήτρια σου (βελτιώνοντας παράλληλα τους βαθμούς σου στο μάθημα!)

Ακόμη μπορείς να ζητήσεις την συμφοιτήτρια που σε ενδιαφέρει να συναντηθείτε για να κάνετε κάποια εργασία ή να διαβάσετε μαζί. Αν περάσετε λίγο χρόνο μαζί εκτός μαθήματος, θα γνωριστείτε καλύτερα και θα αποκτήσετε μια κοινή εμπειρία, κάτι που θα βοηθήσει στο να κλιμακώσεις το φλερτ σου.

Αν έχει δεχθεί να βρεθείτε σπίτι της ή σπίτι σου, είναι ένα καλό σημάδι ενδιαφέροντος που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις την κίνηση σου.

#3. Να είσαι Κοινωνικός Όλες τις Ώρες

Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή πριν ή μετά τις διαλέξεις για να μιλήσεις με κόσμο. Μπορείς να ξεκινήσεις μια γνωριμία, όπως είπαμε και παραπάνω, με μια μικρή συζήτηση πριν το μάθημα, η οποία μπορεί να συνεχιστεί μετά από αυτό.

Τα πράγματα λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεσαι είναι πολύ απλά!

Η φοιτητική σου ζωή είναι μια περίοδος κατά την οποία θα έχεις πρόσβαση σε άπειρες γυναίκες και μπορείς (εκτός από τα μαθήματα σου) να τελειοποιήσεις και την τεχνική σου στο φλερτ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάς με γυναίκες, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.