Φλερτ για Εφήβους – Apla + Andrika #106

Το φλερτ ξεκινάει ήδη από την εφηβεία.
Όμως όπως και να το κάνουμε, ακόμα η εμπειρία είναι μικρή με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη.

Πίστεψέ μας όμως, αυτά είναι τα πλέον αποδοτικά λάθη που μπορούν να γίνουν.
Μέσα από αυτά δημιουργείται η εμπειρία που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στην υπόλοιπη ζωή σου.

Η ερώτηση για το πώς φλερτάρουν οι έφηβοι, είναι μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά.
Η γρήγορη απάντηση είναι πώς όσα ισχύουν στην ενήλικη ζωή, ισχύουν και στην εφηβεία.

Σήμερα όμως θα δώσουμε ακόμα ακριβέστερες συμβουλές πάνω σε αυτό, σε ένα επεισόδιο Apla + Andrika που ξεκινάει από τις δικές μας αναμνήσεις και αξιοποιεί τις εμπειρίες που έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Άλλωστε τελικά, όλες οι εμπειρίες έχουν αξία. Αυτά που ζεις σήμερα, θα είναι πράγματα που θα τα θυμάσαι στο μέλλον με νοσταλγία μεν, αλλά δε θα σε επηρεάζουν δε.

Δες το Video στο κανάλι μας στο YouTube.

Μείνε μέχρι το τέλος, γράψε μας την δική σου εμπειρία από την πρώτη φορά που θέλησες να φλερτάρεις στα σχολικά σου χρόνια.

Να θυμάσαι ότι δεν έχει σημασία η ηλικία που έχεις. Πάντα μπορείς να είσαι ένας Άνδρας Αξίας. Μάθε περισσότερα εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.