Φλερτ για Προχωρημένους: Πώς Βρίσκω Γυναίκες Αξίας

Φλερτ για Προχωρημένους: Πώς Βρίσκω Γυναίκες Αξίας

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αντρών που ξέρουν να φλερτάρουν πετυχημένα, ίσως μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις να είναι αυτή, το να βρεις δηλαδή ποιοτικές Γυναίκες Αξίας οι οποίες να μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που θέλεις και αξίζεις.

Τους τελευταίους μήνες, υπάρχει μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς άντρες: «Πώς βρίσκω Γυναίκες Αξίας;»

Ενώ για κάποιους το να φλερτάρουν μπορεί να φαίνεται και να είναι απλό, στην πραγματικότητα αυτό που δυσκολεύει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες είναι να δημιουργήσουν ποιοτικές σχέσεις με άτομα του αντίθετου φύλου. Και το θέμα φλερτ για προχωρημένους ανεβάζει το επίπεδο αρκετά.

Ωστόσο, ενώ πολλοί άντρες σε αυτό το σημείο απογοητεύονται και νιώθουν ότι δεν υπάρχουν κατάλληλες γυναίκες για εκείνους, η αλήθεια είναι ότι γυναίκες υπάρχουν. Το θέμα έγκειται στις δικές μας επιλογές και κριτήρια.

Τα κριτήριά μας παίζουν μεγάλο ρόλο στο τι επιλογές συντρόφου θα κάνουμε. Το εάν θα επιλέξει κάποιος την κατάλληλη για εκείνον σύντροφο είναι αποκλειστικά και μόνο δικό του θέμα.

Είναι πολύ σημαντικό να αναλαμβάνουμε την ευθύνη του εαυτού μας, των πράξεων και των σκέψεών μας.

Εάν ρίχνουμε την ευθύνη σε εξωτερικούς παράγοντες (δεν υπάρχουν γυναίκες/ φταίνε οι γυναίκες), τότε θα πρέπει να αλλάξει ο εξωτερικός παράγοντας αυτός (δηλαδή όλες οι γυναίκες), προκειμένου να είμαστε ευτυχισμένοι.

Ωστόσο, αυτό είναι αδύνατο. Το καλύτερο λοιπόν είναι να έχουμε εμείς την ευθύνη των επιλογών μας, ώστε να μπορούμε και να αλλάξουμε τις επιλογές αυτές.

Εφόσον αυτό έχει γίνει κατανοητό, μπορούμε να συνεχίσουμε παραθέτοντας τους πρακτικούς τρόπους που ένας Άνδρας Αξίας μπορεί να βρει μια Γυναίκα Αξίας.

φλερτ για προχωρημένους

#1. Φλερτ Για Προχωρημένους: Αύξησε Τον Κοινωνικό Σου Κύκλο

Ένα καλό βήμα προκειμένου να γνωρίσεις Γυναίκες Αξίας και να κάνεις ποιοτικό φλερτ γαι προχωρημένους είναι το να αυξήσεις σταδιακά τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ξεκίνα να μιλάς με περισσότερο κόσμο. Ανέπτυξε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Άρχισε κάποιο χόμπι ή μια δραστηριότητα. Μην αποκλείείς την πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον καινούριο άνθρωπο στην καφετέρια της γειτονιάς σου ή στο περίπτερο.

Ξεκίνα να λες “Καλημέρα” και να χαμογελάς στους ανθρώπους που συναντάς.

Όλα αυτά είναι βήματα που σε κάνουν πιο κοινωνικό και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Οι γνωριμίες φέρνουν γνωριμίες.

Μέσω ενός μεγάλου κοινωνικού κύκλου έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με περισσότερες γυναίκες και σίγουρα κάποιες από αυτές θα είναι Γυναίκες Αξίας.

Εάν περιορίζεις τον κοινωνικό σου κύκλο, το πιο πιθανό είναι ότι θα περιοριστούν και οι επιλογές σου.

Επομένως, καλό είναι σταδιακά να αρχίσεις να αλλάζεις τις κοινωνικές σου συνήθειες και να κάνεις νέες παρέες και φίλους.

 

#2. Προσέγγισε Περισσότερες Γυναίκες Ώστε Να Βρεις Τις Κατάλληλες

Επειδή όπως είπαμε όλα εξαρτώνται από εμάς, προκειμένου να γνωρίσουμε ποιοτικότερες γυναίκες θα πρέπει αρχικά να γνωρίσουμε περισσότερες γυναίκες.

Αυτό είναι κάτι που με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να γνωρίσω τις γυναίκες που μου αξίζουν και να ανέβω επίπεδο στο φλερτ για προχωρημένους.

Όσο φλέρταρα περισσότερο, τόσο περισσότερο ερχόμουν σε επαφή με Γυναίκες Αξίας, καθώς οι επιλογές μου αυξάνονταν. Εάν όμως οι γυναίκες που σου αρέσουν δεν σε βρίσκουν ελκυστικό, δες το βίντεο του Χρήστου για το πώς μπορείς να λύσεις αυτό το θέμα.

Έτσι, δημιούργησα σταδιακά περισσότερες ερωτικές επιλογές και απέκτησα τη δυνατότητα να επιλέξω και γυναίκες που πίστευα ότι μου άξιζαν.

Φυσικά, αυτό δεν ήταν εύκολο, ειδικά στην αρχή.

Ωστόσο, το θετικό ήταν και είναι ότι ήταν στο χέρι μου.

Εάν έβγαινα έξω και φλέρταρα, είχα περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσω κάποια γυναίκα που μου άρεσε και που μου άξιζε.

Όταν περιορίζουμε τις επιλογές μας σε κάθε τομέα, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρούμε αυτό που θέλουμε.

 

#3. Κάνε Πιο Προσεκτικές Επιλογές Στο Φλερτ – Μην Βιάζεσαι Να Βρεις Αυτό Που Θέλεις

Κάτι άλλο που παρατήρησα ότι πολλές φορές μου δημιουργούσε θέμα ήταν οι ερωτικές μου επιλογές.

Σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούσα παρορμητικά και βιαζόμουν να μπω σε μια σχέση ή να επιλέξω ερωτική σύντροφο, με αποτέλεσμα να κάνω τελικά τη λάθος επιλογή.

Όμως, δεν υπάρχει λόγος να τα κάνουμε όλα γρήγορα.

Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο καθυστερείς στο να επιλέξεις μια γυναίκα για ερωτική σου σύντροφο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις αυτή η γυναίκα να είναι και η κατάλληλη για εσένα.

Δώσε χρόνο και στους δυο σας να γνωριστείτε καλύτερα και να αξιολογήσετε προσεκτικά την κατάσταση και ο ένας τον άλλον.

Δεν υπάρχει κάτι που να σου επιβάλει να πάρεις μια γρήγορη απόφαση.

Πολλές φορές η βιασύνη μας να επιλέξουμε μια ερωτική σύντροφο προέρχεται από τις ανασφάλειές μας και την ανάγκη μας για σχέση.

Όμως, δεν πρέπει να είναι αυτά τα κριτήριά σου. Κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που κάποιοι άντρες δεν βρίσκουν Γυναίκες Αξίας.

γυναίκα αξίας

 

#4. Άλλαξε Τα Μέρη Που Συχνάζεις Ώστε Να Βρεις Γυναίκες Αξίας

Όσον αφορά τα μέρη που συχνάζεις, ενδεχομένως θα χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες επιλογές σου ως προς την τοποθεσία που φλερτάρεις.

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το τι είδους γυναίκες θα προσεγγίσεις.

Ό,τι κι αν κάνεις, εάν βγαίνεις μόνο στο μπαρ έξω από το σπίτι σου, είναι πολύ πιθανό να μην βρεις τις γυναίκες που θέλεις.

Επιδίωξε να υπάρχει μια ποικιλομορφία στα μέρη στα οποία βγαίνεις και φλερτάρεις. Εάν αναρωτιέσαι εάν είναι καλύτερα να φλερτάρεις στο μπαρ ή στον δρόμο, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τις διαφορές του φλερτ στα δύο αυτά μέρη.

Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να γνωρίσεις Γυναίκες Αξίας σε κάποιο κλαμπ σε μια καλή περιοχή της πόλης σου ή σε κάποιο καλό εστιατόριο.

Επομένως, μην κολλάς μόνο σε ένα μέρος.

Επέλεξε προσεκτικά τα μέρη που θα βγεις και μην χάνεις την ευκαιρία να επισκεφτείς κάποιο νέο μέρος που θα έχει γυναίκες που δεν έχεις δει ξανά.

 

#5. Φλερτ Για Προχωρημένους: Άλλαξε Τα Κριτήριά Σου

Εν τέλει, όλα τα παραπάνω βήματα καταλήγουν στο να έχεις και τα κατάλληλα κριτήρια.

Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου που είχα χάσει πολλές ευκαιρίες για σχέση με ποιοτικές Γυναίκες Αξίας λόγω του ότι τα κριτήριά μου ήταν πολύ χαμηλά.

Τα κριτήρια είναι ουσιαστικά που διαμορφώνουν και τις επιλογές μας.

Μην έχεις μόνο ως κριτήριο το γεγονός ότι είναι γυναίκα ή το ότι είναι όμορφη.

Δες το πώς σου συμπεριφέρεται και το πόσο επενδύει στη σχέση σας.

Εάν κοιτάς μόνο δυο-τρία στοιχεία, είναι λογικό να βρίσκεις διαρκώς γυναίκες που σε μειώνουν, σε προσβάλλουν, σε αδικούν και που συνολικότερα δεν σου προσφέρουν αυτά που αξίζεις και θέλεις.

Επομένως, έλεγξε ποια είναι τα κριτήριά σου και δημιούργησε πολλά και υψηλά κριτήρια ώστε να κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον.

 

φλερτ για προχωρημένους

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι πάντα υπάρχουν ερωτικές επιλογές στη ζωή μας.

Απλά, σε μερικές περιπτώσεις, ενδεχομένως δεν τις βλέπουμε.

Σε άλλες πάλι, δεν κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να βρούμε τις γυναίκες που μας αξίζουν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των επιλογών μας, ώστε να έχουμε και τη δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι.

Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε υγιείς σχέσεις με Γυναίκες Αξίας.

 

Ένας Άνδρας Αξίας ποτέ δεν τα παρατάει, μέχρι να αποκτήσει αυτό που του αξίζει. Εάν έχεις δυσκολευτεί στις μέχρι τώρα σχέσεις σου και θέλεις να αποκτήσεις κάτι καλύτερο, δες αυτό.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.