Φλερτ και Έλξη: Ποιες Συμπεριφορές την Απωθούν

Συχνά ψάχνουμε τρόπους να φανούμε περισσότερο ελκυστικοί στα μάτια του αντίθετου φύλου, ειδικά κατά τη διάρκεια του φλερτ. Τι κάνεις λάθος;

Ποιες Συμπεριφορές Καταστρέφουν Φλερτ Και Έλξη;

Το φλερτ είναι μία διαδικασία που θα έπρεπε όλοι οι άνδρες να απολαμβάνουμε. Ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει με την πλειοψηφία των ανδρών.

Όπως ίσως να γνωρίζεις ήδη, όλοι οι άνδρες που υστερούν στη συμπεριφορά προς τις γυναίκες, όλοι οι άνδρες δηλαδή που δεν θεωρούνται ελκυστικοί και ικανοί στο φλερτ, έχουν ένα κοινό: Είναι ανασφαλείς. Άλλοι το κρύβουν λίγο καλύτερα, άλλοι δεν μπορούν να το κρύψουν. Ωστόσο αυτός είναι ο κοινός παρονομαστής, από τον οποίο και πηγάζουν  τα περισσότερα προβλήματα όταν προσπαθούν να φλερτάρουν.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι συμπεριφορές  που απωθούν μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του φλερτ. Πολλοί άνδρες μάλιστα σαμποτάρουν τον εαυτό τους ενώ δίνουν μία δυνατή πρώτη εντύπωση.

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο φλερτ και προσπαθείς να δημιουργήσεις έλξη, ενώ παράλληλα θέλεις να εκφράσεις και τις προθέσεις σου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όμως, να προσέξεις κάποια πράγματα τα οποία σε πηγαίνουν πίσω και σαμποτάρουν τη δημιουργία έλξης με τη γυναίκα που σου αρέσει. Στο βίντεο συζητάμε για 10 από αυτά μαζί με το Χρήστο, ο οποίος αναλύει τα πιθανά λάθη και αστοχίες που μπορεί να υπονομεύουν το φλερτ.

Μπορεί να είσαι εμφανίσιμος, να προσέχεις το στιλ σου και το σώμα σου. Οπότε μόλις σε βλέπει μία κοπέλα να νομίζει ότι θα είσαι κουλ και ελκυστικός.  Με το που περνάνε όμως 5-10 λεπτά, το ενδιαφέρον της αρχίζει να μειώνεται δραματικά, μέχρι που μηδενίζεται.

Φυσικά και η εμφάνιση μετράει, ωστόσο η συμπεριφορά παίζει καθοριστικό ρόλο. Ομοίως, όμως, όσο καθοριστικό ρόλο και αν παίζει η συμπεριφορά, αν δεν προσέχεις καθόλου την εμφάνισή σου, σαμποτάρεις την όποια προσπάθειά σου και πάλι.

Ας δούμε όμως μερικές από τις πιο σημαντικές συμπεριφορές απωθούν τις γυναίκες και καταστρέφουν την έλξη.

Φλερτ Και Έλξη:  Υπερβολικά Ευαίσθητος Άνδραςευαισθητος

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον άνδρα που ερωτεύεται αμέσως. Που βρίσκει τη μία και μοναδική σχεδόν κάθε φορά που μία κοπέλα του δείχνει λίγο ενδιαφέρον ή σημασία παραπάνω. Μέσα σε λίγες μέρες που την γνωρίζει, που μπορεί να μην έχουν βγει καν ραντεβού, της εξομολογείται τον έρωτά του.

Βιάζεται να την επιβεβαιώσει, χωρίς να αφήνει τον παραμικρό δισταγμό για την κοπέλα.

Με απλά λόγια, ό,τι παίρνει σε μερικούς άνδρες 2-3 χρόνια αφοσιωμένης σχέσης για να το καταφέρουν, να γίνουν δηλαδή 100% δεδομένοι στη σύντροφό τους, αυτή η κατηγορία άνδρα που περιγράφω το καταφέρνει πριν καν αρχίσει η σχέση.

Αυτή η συμπεριφορά, καταστρέφει την έλξη με ταχύτητα φωτός. Αν λοιπόν θέλεις να διώξεις μία γυναίκα από κοντά σου, να την επιβεβαιώνεις συνέχεια.

Ο Άνδρας Που Λέει Πάντα Ναιναι

Δε θέλεις να είσαι ο άνδρας που λέει πάντα «ναι». Ούτε θέλεις να είσαι ο άνδρας που λέει «και εγώ το ίδιο». Είναι σημαντικό να έχεις τη δικιά σου γνώμη και άποψη.

Καταλαβαίνω τον φόβο σου να εκφράσεις  την άποψή σου εάν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθεις σε λεκτική αντιπαράθεση με την κοπέλα που σου αρέσει ή βγαίνεις και έχετε σχέση. Ωστόσο αν αποφεύγεις συνεχώς την αντιπαράθεση, η κοπέλα θα το καταλάβει και θα υποθέσει – με το δίκιο της – ότι δεν αξίζεις να έχεις τέτοια κοπέλα.

Από όλες τις συμπεριφορές, αυτή είναι η πιο απωθητική κατά τη γνώμη μου, η πιο λυπηρή και η πιο εύκολα αναγνωρίσιμη από την κοπέλα.

Μάθε να δέχεσαι κριτική, ένα αστείο, μία διαφορετική γνώμη χωρίς να σημαίνει κάτι κακό. Το να έχεις τόσο εύθραυστο εγωισμό είναι πολύ κακό σημάδι. Ας μην παραπονιέσαι για οτιδήποτε σου συμβαίνει, χαμογέλασε, δες τη ζωή αισιόδοξα και δείξε δύναμη. Το να είσαι συνεχώς  έτοιμος να απολογηθείς για οτιδήποτε διαφορετικό πιστεύεις, απλά δείχνει αδυναμία.

Φλερτ Και Έλξη: Τσιγκούνης Άνδραςκαταστρέφει την έλξη

Και φτάνουμε στον άνδρα που τσιγκουνεύεται.  Η συμπεριφορά του τσιγκούνη είναι ενοχλητική και απωθητική και για τα δύο φύλα. Μιλάμε για τον τύπο του άνδρα που προσπαθεί οπουδήποτε να γλιτώσει ένα ευρώ ή δέκα σεντς, χωρίς απαραίτητα να έχει οικονομικό πρόβλημα. Μάλιστα, τέτοια συμπεριφορά συναντάται συχνά και σε ανθρώπους που είναι πλούσιοι. Με απλά λόγια, φλερτ και έλξη είναι στο μυαλό τους αλληλένδετα με την αξία του χρήματος.

Φυσικά, το θέμα είναι ότι η συμπεριφορά αυτή έχει προεκτάσεις και σε άλλα κομμάτια της ζωής τους. Πάντα κάτι τους φταίει. Πάντα θα βρίσκουν μία δικαιολογία για να μετανιώσουν τα χρήματα που ξόδεψαν ή που σκέφτηκαν να ξοδέψουν.

Τους ενοχλεί το φαγητό, το μαγαζί, το μπαρ, το κρασί, ο αέρας που αναπνέουν. Φυσικά και η απάντηση δεν είναι να είσαι ανοιχτοχέρης παντού και να την κερνάς τα πάντα ή να την πας σε ακριβό εστιατόριο πρώτο ραντεβού. Απλά χαλάρωσε, μη μιζεριάζεις και απόλαυσε το χρόνο σου μαζί της χωρίς να σκέφτεσαι τα πέντε ευρώ πάρκινγκ ή ποια είναι η πιο οικονομική μπίρα να παραγγείλεις.

Φλερτ Και Έλξη: O Άνδρας Χωρίς Χιούμορκαταστρέφει την έλξη

Σε γκάλοπ που έγινε στο παρελθόν σε 2.000 όμορφες γυναίκες, μία ερώτηση σχετικά με το πώς θέλουν να τις προσεγγίσει ένας άνδρας, έλεγε:

Προτιμάς να σε προσεγγίσει σοβαρός ή με χαμόγελο και χιούμορ;

97% των γυναικών, απάντησε με χαμόγελο και χιούμορ.

Αργότερα, μία έρευνα του 2009 από ερευνητές στο πανεπιστήμιο της California, έδειξε επίσης ότι το να μην είσαι αστείος ή ακόμα και το να έχεις έστω και μία μέτρια αίσθηση του χιούμορ, είναι πολύ λιγότερο ελκυστικό στο φλερτ από το να έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Η έρευνα του 2009 έγινε και στα δύο φύλα. Ωστόσο στον άνδρα η καλή αίσθηση του χιούμορ είναι ένα πολύ πιο σημαντικό προσόν από ό,τι είναι στη γυναίκα.

Όταν δε χαμογελάς, αυτομάτως η γυναίκα θα υποθέσει – έστω και σε υποσυνείδητο επίπεδο – ότι δεν έχεις λόγο να χαμογελάς, επειδή δεν πάει κάτι καλά στη ζωή σου.

Οπότε το χιούμορ και το χαμόγελο είναι must.

Πώς μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε κυνηγάει; Μην ξεχνάς ότι όλα ξεκινάνε από εσένα που κάνεις την κίνηση απέναντι στη γυναίκα που σου αρέσει! Στο βίντεο ο Θέμης έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

Τέλος, από τη στιγμή που σου αρέσει μια γυναίκα καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι δεδομένο ότι θα κριθείς για τις λάθος συμπεριφορές σου. Αυτές τις συμπεριφορές τους οι άνδρες θα πρέπει να έχουν την κριτική ικανότητα και την θέληση γοια αυτοκριτική, προκειμένου να τις αποβάλλουν από τη ζωή τους και από το φλερτ.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες όταν προσπαθούν να φλερτάρουν, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας εδώ.

Και αν πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος για μια μεγάλη αλλαγή, είμαστε έτοιμοι να σε ακούσουμε και να σε υποδεχτούμε.

Μέχρι τότε, να περνάς όμορφα.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το να είσαι ελκυστικός δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Κάν’ την λίγο ευκολότερη εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και μάθε πως να ανεβάσεις την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.