Φλερτ και Γλώσσα Σώματος: Πώς να την Χρησιμοποιήσεις Υπέρ σου

Η γλώσσα του σώματος στο είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικότερα στο κομμάτι του φλερτ, καθώς κάθε μήνυμα που περνάς στη γυναίκα, έχει σημασία. Κάν' το σωστά!

Η γλώσσα του σώματος παίζει σημαντικό ρόλο στο φλερτ, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να προβάλλεις την αυτοπεποίθηση, αλλά και το ενδιαφέρον σου.

Ήδη πριν από τη στιγμή που θα προσεγγίσεις τις γυναίκες, είναι σημαντικό η γλώσσα του σώματος να αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Γενικά, έχε το αυτό υπόψιν σου σε όλες σου τις κοινωνικές συναναστροφές με τους ανθρώπους.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να παρατηρούμε τους γύρω μας και τη συμπεριφορά τους. Έτσι λαμβάνουμε υποσυνείδητα πληροφορίες. Μια γυναίκα είναι σε θέση να καταλάβει μερικά βασικά πράγματα για σένα λοιπό από τον τρόπο που κινείσαι στο χώρο και μιλάς στην παρέα σου.

Οι γυναίκες αισθάνονται έλξη για έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, που μπορεί να την φλερτάρει, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιεί την λεκτική επικοινωνία.

Η γλώσσα του σώματος είναι στην ουσία ένας διακριτικός τρόπος να δείξεις το ενδιαφέρον σου για μια γυναίκα.

Οι παρακάτω τρόποι θα σε βοηθήσουν να εισάγεις την γλώσσα του σώματος στο φλερτ σου και να γίνεις πιο αποτελεσματικός.

#1. Χαμογέλα Mε Tον Σωστό Τρόπογλώσσα σώματος στο φλερτ

Α) Ένα χαμόγελο μπορεί να δείξει αμηχανία. Αυτό φυσικά δεν είναι το χαμόγελο που θέλεις να έχεις κατά την διάρκεια του φλερτ.

Β) Αντιθέτως, χρειάζεσαι ένα χαμόγελο, το οποίο θα “μιλάει” στην γυναίκα, λέγοντας της ότι την βρίσκεις σέξι και ότι ξέρεις ότι και εκείνη σε βρίσκει ελκυστικό.

Γ) Προσπάθησε να φέρεις στο μυαλό σου αυτό το χαμόγελο, κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και φτιάξε την εικόνα.

Χαμογέλασε με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που φλερτάρεις μια όμορφη γυναίκα.

#2. Επαφή Με Τα Μάτια Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτφλερτ μα τα ματια

Το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της γλώσσας του σώματος, όχι μόνο στο φλερτ, είναι ο τρόπος που διατηρείς την οπτική επαφή.

Για να δημιουργήσεις μια έντονη, ερωτική σύνδεση με την γυναίκα και να την κάνεις να χαθεί μέσα στα μάτια σου, χρειάζεσαι ισχυρή οπτική επαφή.

Όταν δεις μια γυναίκα από μακριά, κράτησε για λίγο το βλέμμα σου πάνω της. Όταν ξεκινήσετε μια συνομιλία, αύξησε τον χρόνο της οπτικής επαφής.

Προσπάθησε να αφήσεις τον εαυτό σου να απολαύσει το συναίσθημα της έλξης που βιώνεις, όσο την κοιτάς στα μάτια, ώστε να περάσεις και στην γυναίκα αυτή την ένταση.

#3. Ρίξε Την Άμυνά Τηςρίξε την άμυνα της

Κατά την διάρκεια του φλερτ με μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις, ίσως αντιμετωπίσεις αμυντική στάση από μέρους της, στα πρώτα στάδια.

Είναι λογικό να κρατά αυτή την στάση, όταν πρόκειται για κάποιον άγνωστο. Αρχικά λοιπόν, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός, μέχρι να αρχίσει να αισθάνεται έλξη και να μην αισθάνεται ότι η παρουσία σου την απειλεί.

Μην κάνεις έντονες κινήσεις με τα χέρια, μίλα σχετικά αργά και προσπάθησε να μην εισέρχεσαι στον προσωπικό της χώρο.

Δείξε ότι είσαι χαλαρός, ήρεμος και ότι δεν είσαι απειλητικός. Δες στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου, με ποιον τρόπο θα το καταφέρεις.

Έτσι θα την κάνεις σταδιακά να νιώσει άνετα μαζί σου και όταν δεις ότι αρχίζεις και την κερδίζεις μπορείς να προχωρήσεις.

#4. Χρησιμοποίησε Ανοιχτή Γλώσσα Σώματοςφλερτ

Διατήρησε την στάση του σώματος σου ευθυτενή, με τους ώμους χαλαρούς, κράτησε οπτική επαφή και χαμογέλασε.

Θα δεις ότι αυτή η στάση θα την κάνει να αισθανθεί όλο και πιο άνετα και έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ποιο ανοιχτές και ευρείες χειρονομίες, να μιλήσεις πιο γρήγορα και να δείξεις το ενδιαφέρον σου, πλησιάζοντας και εισερχόμενος σταδιακά στον προσωπικό της χώρο.

Η ανοιχτή γλώσσα του σώματος θα δημιουργήσει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση που θα συμβάλλει στην ομαλή πορεία του φλερτ.

#5. Αμεσότητα Και Αυτοπεποίθηση Στο Φλερταυτοπεποιθηση

Η γλώσσα του σώματος στο φλερτ αρχίζει και τελειώνει με την αυτοπεποίθηση, η οποία είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που συμβάλλει στην δημιουργία έλξης.

Για να δείξεις ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση πρέπει να είσαι άμεσος. Αν δεις μια γυναίκα που σου αρέσει προχώρησε γρήγορα και προσέγγισε την. Αυτό της δείχνει ότι είσαι ένας άντρας που δεν φοβάται να κυνηγήσει αυτό που θέλει.

Όταν έχεις διάθεση για φλερτ, φρόντισε αυτό να φαίνεται από τον τρόπο που στέκεσαι. Να κρατάς το σώμα σου σε όρθια στάση, τους ώμους χαλαρούς, το στήθος προς τα έξω και χωρίς εμπόδια μπροστά του.

Δείξε ότι στο περιβάλλον που βρίσκεσαι αισθάνεσαι άνετα τόσο με αυτό, όσο και με τον ίδιο τον εαυτό σου.

#6. Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Άγγιξέ Τηνφλερτ

Το πιο άμεσο εργαλείο της γλώσσας του σώματος για το φλερτ είναι το άγγιγμα.

Το άγγιγμα απελευθερώνει ορμόνες που κάνουν τον άνθρωπο να αισθάνεται όμορφα. Παράλληλα, κάνει την γυναίκα να αισθάνεται άνετα μαζί σου και της βάζει την ιδέα ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας.

Το κλειδί είναι να την αγγίξεις νωρίς στην αλληλεπίδραση και να το κάνεις συχνά. Αρχικά με ελαφριά και σύντομα αγγίγματα σταδιακά όμως αυξανόμενα σε διάρκεια.

Μπορείς ακόμη και να εκμεταλλευτείς μικρές, απλές ευκαιρίες, κατά τις οποίες το άγγιγμα έχει νόημα, όπως να την αγγίξεις για να την οδηγήσεις κάπου.

#7. Μοιράσου Προσωπικό Χώρο Μαζί Τηςμοιράσου το χώρο μαζί της

Όσο γνωρίζεστε και νιώθει πιο άνετα, μπορείς να την πλησιάζεις περισσότερο, αυξάνοντας έτσι την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας.

Κάνοντας ένα βήμα πίσω, μειώνεις την ένταση ξανά. Άλλωστε το φλερτ είναι ακριβώς αυτή η αυξομείωση της έντασης, καθώς με αυτόν τον τρόπο διατηρείται το μυστήριο.

Αυτή η αυξομείωση κάνει το φλερτ διασκεδαστικό και δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση από μέρους σου, κάτι που σε κάνει να δείχνεις πιο ελκυστικός.

Επίσης, είναι πολύ βασικό κατά την διάρκεια του φλερτ να δείξεις την αξία σου. Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Σε όλα όσα ζεις καθημερινά, θα συναντήσεις εμπόδια που χρειάζεται να ξεπεράσεις για να πετύχεις τον στόχο σου. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να έχεις καθημερινά να αγωνιστείς για τα μικρά και τα μεγάλα που θέλεις να πετύχεις. Όμως, η αξία της ζωής είναι ακριβώς αυτή. Να γίνεσαι δυνατότερος μέσα από τα εμπόδια.

Κλείνοντας, η γυναίκα που είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται για σένα θα παρατηρήσει τη γλώσσα του σώματος πριν ακόμα αρχίσει να ακούει αυτά που θα της πεις. Φρόντισε να γνωρίζεις τι εμπνέει η δική σου στάση και κίνηση, καθώς επίσης και τι εικόνα σχηματίζουν οι άνθρωποι που σε συναντούν.

Από τις εκτιμήσεις των ανθρώπων για τη δική σου γλώσσα του σώματος μπορείς να βελτιώσεις συνολικά το κομμάτι της επικοινωνίας σου, όχι μόνο με τις γυναίκες. Η σωστή και αποτελεσματική επικοινωνία είναι δεδομένο ότι είναι προσόν για τη ζωή σου. Ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις είναι να δώσεις τον εαυτό σου την ευκαιρία να το εξασκήσεις, προσεγγίζοντας γυναίκες και βελτιώνοντας τα ερωτικά σου αποτελέσματα!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιήσεις σωστά τη γλώσσα σώματός σου στο φλερτ. Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.