Φλερτ και Τηλέφωνο από Γυναίκα στο Δρόμο σε 8 λεπτά!

Ζήτησα και πήρα το τηλέφωνο της γυναίκας που γνώρισα στο δρόμο και μου άρεσε μέσα σε 8 λεπτά. Μάθε να κλιμακώνεις και όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Σήμερα θέλω να συζητήσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο για το φλερτ. Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται, είναι η εναλλαγή από μια απλή κουβέντα με μια γυναίκα, σε μια συζήτηση με έντονο το ερωτικό ενδιαφέρον και τις προθέσεις μας ξεκάθαρες.

Να πάμε από μια συζήτηση φιλική ή αδιάφορη σε μια κουβέντα πιο προσωπική ώστε να κλιμακώσουμε την ερωτική / σεξουαλική ένταση και να προχωρήσουμε στο να ζητήσουμε τηλέφωνο, απευθείας ραντεβού ή να φύγουμε από το μαγαζί που γνωρίσαμε την κοπέλα και να πάμε κάπου αλλού πιο ιδιωτικά.

Γιατί Δεν Κλιμακώνεις Στο Φλερτ;

φελρτ

Ας μη κρυβόμαστε. Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα, η διαφορά της απλής συζήτησης σε σχέση με μια συζήτηση που οι προθέσεις μας είναι ξεκάθαρες έχει τεράστιες διαφορές.

Και ο κύριος λόγος που μας εμποδίσει να την εφαρμόσουμε από την αρχή της επικοινωνίας ή να την αλλάξουμε από την χαλαρή κατάσταση που ξεκίνησε στην γεμάτη ερωτική διάθεση που θα μας δώσει το πολυπόθητο τηλέφωνο της κοπέλας που μόλις γνωρίσαμε, είναι ο φόβος.

Φοβάσαι να το πας εκεί. Να τραβήξεις την σκανδάλη. Να ζητήσεις αυτό που δικαιωματικά από την φύση σου αξίζει και η γυναίκα θέλει να βιώσει. Και αναπόφευκτα, μερικές φορές που ενώ νιώθεις ότι πάει καλά, ξαφνικά στη κουβέντα πέφτει η ενέργεια, νιώθεις ότι δεν έχεις κάτι άλλο να πεις και στη καλύτερη κάνεις μια άτσαλη ενδεχομένως προσπάθεια που δεν καταλήγει πουθενά ή στη χειρότερη δεν κάνεις τίποτα γιατί «δεν το έφερε η κουβέντα»

Τα έχουμε πει. Η διεκδίκηση και η ευθύνη της ηγεσίας των κινήσεων ανήκουν στον άνδρα. Δέξου το και προχώρα. Η ανησυχία δεν βοηθάει παρά μόνο όταν οδηγεί σε πράξη.

Τι Μπορείς Να Κάνεις;

Υπάρχουν λύσεις. Θα σου δώσω ένα πολύ γρήγορο παράδειγμα ώστε να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις στην επόμενη έξοδό σου και θα εξηγήσουμε και σχετικά.

Σε πρόσφατο πρακτικό μάθημα στο δρόμο (Street game) με μαθητή που μέσω της συζήτησής μας πριν ξεκινήσουμε το πρόγραμμα, είχε εντοπιστεί το προαναφερθέν πρόβλημα, είχα την ευκαιρία να του δείξω πως ακριβώς μπορεί να γίνει.

φλερτ

Λεπτό 1ο Στο Φλερτ

Ξεκινάμε την κουβέντα, η κοπέλα εξαιρετικά μαζεμένη – μόνη της. Σιγά σιγά, αρχίζει να ανοίγεται και να χαμογελάει. Σε 3 λεπτά είχαμε φθάσει να γελάμε μαζί στη μέση του δρόμου οι τρεις μας. Ο μαθητής, αυτή και εγώ. Μαθαίνουμε το όνομά της, ας την πούμε Μαρία, ότι περιμένει μια φίλη της για αυτό και μόνη, ότι είναι φοιτήτρια, ότι είναι 19 και ότι μένει στην περιοχή που βρισκόμασταν.

Λεπτό 4ο Στο Φλερτ

Εφόσον τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αφήνω την ηγεσία της κουβέντας στον μαθητή, άλλωστε σε όλα μας τα προγράμματα προτεραιότητα έχει ο ασκούμενος ώστε και να μάθει αλλά και να πάρει ενδεχόμενα λάφυρα (πχ το τηλέφωνό της)

Όπως είχαμε συζητήσει, στη πρώτη φάση της κλιμάκωσης η κουβέντα πρέπει να οδηγηθεί στις σχέσεις. Οι τρόποι είναι άπειροι και ο μαθητής διαλέγει αυτόν που ταίριαζε στην περίπτωση. Αν θες να τους μάθεις στείλε εδώ.

Η κοπέλα δείχνει ενδιαφέρον για την κουβέντα όπως όλες οι κοπέλες όταν μιλάνε για σχέση. Ενώ μπαίνει καλά το θέμα στη συζήτηση, κυρίως λόγω απειρίας, η κουβέντα αρχίζει και πλατειάζει. Δεν εξελίσσεται με φυσιολογική ροή αφού, κυρίως λόγω απειρίας, ο μαθητής ηγείται μεν αλλά συντηρητικά μένοντας για αρκετά δευτερόλεπτα σε ζητήματα των σχέσεων που δεν βοηθούν την πορεία της προς το σκοπό που είναι να υπάρχει μια καθαρή επικοινωνία man to woman.

Ζητήματα όπως λεφτά, αμάξια, οι σχέσεις της φιλενάδας της κτλ δεν βοηθούν. Σκοπός είναι να μάθεις αυτή πως βλέπει το θέμα αυτό ώστε να αντιληφθείς την διαθεσιμότητά της για σένα.

Αφήνω 3 λεπτά να περάσουν. Η κουβέντα πλέον έχει μείνει στο γενικό πλαίσιο των σχέσεων αλλά όχι στο ειδικό : θέλω να μάθω για σένα.

Λεπτό 7ο

φλερτ

Διακόπτω τον μαθητή που είχε και αυτός πλέον νιώσει ότι πέφτει η ενέργεια της κουβέντας και του ζητάω με τρόπο που αντιλαμβάνεται ότι «θέλω να του δείξω για να καταλάβει» να πάρω το λόγο.

Η κοπέλα είναι μικρή, άρα σχετικά άπειρη με συμπεριφορές άμεσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε σχέση με μια μεγαλύτερη, οπότε θα πρέπει να προσέχω να μη τη σοκάρω και από τους τρόπους της δείχνει να εκτιμά τους καλούς τρόπους οπότε η προσέγγισή μου πρέπει να είναι ανδρική με κλιμάκωση αλλά προσεκτική. Γενικά οι κάφροι δεν έχουν επιτυχίες. Όποιος λέει το αντίθετο απλά δεν ξέρει.

Spiros : Αδερφέ μου, μου επιτρέπεις να σε διακόψω και να κάνω μερικά σχόλια στην Μαρία;
Μαθητής : Ναι ναι..
Spiros : Ας αφήσουμε λίγο το θέμα με τα λεφτά και το πώς βλέπουν οι άλλες γυναίκες το θέμα. Εσύ φαίνεσαι διαφορετική, έτσι δεν είναι;
Μαρία : Ε ναι, δεν με ενδιαφέρει να μου κάνει φιγούρα ο άνθρωπος που θα βγω μαζί με ένα 50ευρω στο χέρι.
Spiros : Καλά ναι. Τι κοιτάς εσύ όμως σε έναν άνδρα;
Μαρία : Εμφάνιση ας μη κρυβόμαστε (και κάτι άλλο είπε που δεν θυμάμαι).
Spiros : Καλά η εμφάνιση είναι το πρώτο για όλους εννοείται. Εμφάνιση και ΣΕΞ είναι τα σημαντικά και μετά όλα τα άλλα έρχονται.
Μαρία : (Συμφωνεί με νεύμα και χαμόγελο).

Δες Τι Να Κάνεις Αν είσαι Ντροπαλός ΠριΝ Διαβάσεις Τη Συνέχεια Παρακάτω

Spiros : Πες μου κάτι ρε Μαρία. Επειδή είσαι νέα και εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι με όνειρα. Ποιο είναι το όνειρό σου;
Μαρία : (με ενθουσιασμό) Σπουδάζω αυτό και θέλω να γίνω μπλα μπλα μπλα.
Spiros : Ήμουν σίγουρος ότι θα έλεγες κάτι τέτοιο. Φαίνεσαι εξαιρετικά θετικό κορίτσι. (Γυρνάω στον μαθητή) Να φύγουμε σιγά σιγά. Μαρία, θα σε αφήσουμε αλλά πες μου κάτι τελευταίο, αν γνωρίσεις έναν άνθρωπο στο δρόμο που σου αρέσει θα βγεις μαζί του ή είσαι από τις άλλες που κρύβονται;
Μαρία : Καλέ εννοείται. (με αντίστοιχη έκφραση προσώπου ότι το να βγει με κάποιον που της αρέσει είναι φυσικό)
Spiros : Ωραία. Επειδή μου αρέσεις και θα ήθελα να σε ξαναδώ. Ας ανταλλάξουμε τηλέφωνα.
Μαρία : Ναι γράψε!

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο:

Λεπτό 8ο

Έχω στο τηλέφωνό μου το κινητό της, έχει αυτή το δικό μου και μπορώ να της τηλεφωνήσω ανά πάσα στιγμή να κλείσουμε ραντεβού για να βγούμε οι δυο μας, έχοντας κάνει φανερές τις προθέσεις μου και αυτή έχοντας δεχτεί το ρόλο της ως γυναίκα απέναντι σε έναν άνδρα.

Υπάρχουν άλλοι τρόπο για να κλιμακώσεις και να ξεφύγεις από την παγίδα της φιλικής κουβέντας;

Πολλοί. Κάποιοι ακόμα δείχνονται live στα πρακτικά μαθήματα που κάνουμε στους μαθητές μας. Αν θες να γίνεις μέλος αυτής της οικογένειας των ανθρώπων που βελτιώνονται στο κομμάτι του φλερτ συνεχώς αλλά και όχι μόνο στο φλερτ, στείλε μας συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

Να θυμάσαι. Αν είσαι θαρραλέος και διεκδικείς αυτό που θες, όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ αλλά και την αλληλεπίδραση σου με αυτή την εκπληκτική διαδικασία, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.