Όρια και Κριτήρια στο Φλερτ: Επιλέγοντας τις Κατάλληλες Γυναίκες

Φλερτ, Όρια και Κριτήρια: Επιλέγοντας τις Κατάλληλες Γυναίκες

Η επιλογή της κατάλληλης γυναίκας στο φλερτ μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι νομίζεις.

Το πετυχημένο φλερτ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, οι οποίοι περιλαμβάνουν τις ερωτικές σου επιλογές, τα όρια που θέτεις εξ αρχής στη σχέση σου με τη γυναίκα και τα κριτήρια που έχεις.

Το να φλερτάρεις μπορεί να είναι και να φαίνεται εξαιρετικά απλό, το να φλερτάρεις όμως πετυχημένα είναι πολύ πιο δύσκολο.

Τώρα, εδώ εξαρτάται από το τι ορίζει ο καθένας μας επιτυχία.

Για κάποιον, επιτυχία είναι το να ανταλλάξει τηλέφωνα με τη γυναίκα που φλερτάρει.

Για κάποιον άλλον είναι το να βγει ραντεβού ή να κάνει σεξ μαζί της.

Για κάποιον όμως, η επιτυχία στο φλερτ περιλαμβάνει κυρίως το τι είδους γυναίκες προσεγγίζει, εάν προσεγγίζει δηλαδή Γυναίκες Αξίας, ποιοτικές και με υψηλή νοημοσύνη.

Για εμένα, η τελευταία πρόταση αποδίδει πολύ περισσότερο το τι είναι η επιτυχία στο φλερτ.

Και τελικά, όλοι θέλουμε γυναίκες στη ζωή μας οι οποίες να είναι ποιοτικές και να έχουν υψηλή αξία και νοημοσύνη, γιατί έτσι θα προσθέσουν αξία και στη δική μας ζωή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε εμείς αξία πρώτα. Αντίθετα, σημαίνει ότι οι γυναίκες που θα έλκουμε δεν θα μας μειώνουν, δεν θα μας προσβάλλουν και θα μας σέβονται.

Και όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά όταν επιλέγουμε μια γυναίκα στο φλερτ.

φλερτ, όρια και κριτήρια

Πώς Τα Κριτήρια Στο Φλερτ Σχετίζονται Με Την Κατάλληλη Ερωτική Επιλογή

Το φλερτ είναι κάτι που σε πολλές περιπτώσεις μας φέρνει αντιμέτωπους με τις χειρότερες και βαθύτερες ανασφάλειες και φοβίες μας.

Μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να μας βγάλει στην επιφάνεια μερικούς από τους βαθύτερους φόβους μας, κι εκεί θα χρειαστεί να είμαστε πολύ σταθεροί και να έχουμε το θάρρος να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει με ηρεμία και κυρίως, με ψυχραιμία.

Τα κριτήρια σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με την παραπάνω κατάσταση.

Εάν τα κριτήρια σου είναι χαμηλά, τότε με την πρώτη αναποδιά που θα σου τύχει στο φλερτ και με την πρώτη δοκιμασία (τεστ) που θα σου κάνει μια γυναίκα, θα τα χάσεις και τα κριτήριά σου θα πέσουν.

Τα κριτήρια, προκειμένου να είναι και να παραμείνουν σταθερά, θα χρειαστεί να είσαι συναισθηματικά σταθερός σαν άτομο και κυρίως, να νιώθεις ότι έχεις αφθονία στον ερωτικό τομέα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Συνήθως ρίχνουμε τα κριτήριά μας όταν βλέπουμε ότι πρόκειται να χάσουμε τη συγκεκριμένη γυναίκα, και νιώθουμε ότι δεν έχουμε πρόσβαση και επαφή με τις γυναίκες που μας αρέσουν.

Αυτόματα, προκειμένου να μην βρεθούμε και πάλι μόνοι μας, ρίχνουμε τα κριτήριά μας και κάνουμε έναν συμβιβασμό. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τα κριτήρια για σχέση και την αλληλεξάρτηση.

Υπάρχουν δύο λόγοι που μειώνουμε τα κριτήριά μας:

α) Τα κριτήριά μας δεν είναι σταθερά εξ αρχής, οπότε τα επηρεάζονται πολύ εύκολα από εξωτερικούς παράγοντες.

β) Δεν έχουμε αρκετές ερωτικές επιλογές, με αποτέλεσμα να συμβιβαζόμαστε και να ρίχνουμε τα κριτήρια μας προκειμένου να μην χάσουμε τη γυναίκα που μας αρέσει.

Όσο περισσότερο έρχεσαι σε επαφή με τις γυναίκες που σου αρέσουν, τόσο περισσότερο θα αποκτάς αυτοπεποίθηση και θα αντιλαμβάνεσαι πως είναι αρκετά εύκολο να βρεις μια γυναίκα που είναι διαθέσιμη και να φλερτάρεις μαζί της.

Αυτό σταδιακά θα σταθεροποιήσει τα κριτήριά σου.

 

 Όρια Και Κριτήρια Στο Φλερτ: Η Αξία 

φλερτ, όρια και κριτήρια

Ωστόσο, εδώ θέλω να τονίσω ότι χωρίς κριτήρια, το φλερτ δεν είναι πετυχημένο.

Εάν τα μόνα κριτήρια που έχεις πριν προσεγγίσεις και φλερτάρεις μια γυναίκα είναι ότι είναι γυναίκα και είναι όμορφη, τότε θα ανεχτείς κάθε είδους μειωτικές συμπεριφορές.

Από τη δική μου οπτική γωνία, το να έχεις αρκετά έως πολλά κριτήρια σε προστατεύει από δυσάρεστες μελλοντικές καταστάσεις.

Όσο πιο αυστηρά είναι τα κριτήριά σου, τόσο μεγαλύτερη αξία έχεις.

Ένας Άνδρας Αξίας δεν θα ανεχτεί από καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο μειωτικά, προσβλητικά ή ειρωνικά σχόλια, ούτε θα ανεχτεί την αρνητική συμπεριφορά τους, που φανερώνει αγένεια και ασέβεια.

Το τι ανέχεσαι από ένα άτομο και τι όχι έχει να κάνει με το που βάζεις τον εαυτό σου και το τι κριτήρια έχεις.

Και το να έχεις πολλά και αυστηρά κριτήρια είναι που θα σε ωθήσει να βρεις Γυναίκες Αξίας.

 

Φλερτ, Όρια Και Κριτήρια: Πώς Βοηθούν Στο Πετυχημένο Φλερτ

Η οριοθέτηση είναι εξίσου πολύ σημαντική στο φλερτ.

Εάν τα όριά σου δεν είναι ξεκάθαρα εξ αρχής, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις και να ανεχτείς συμπεριφορές που είναι πραγματικά άσχημες.

Τα όρια πρέπει να μπαίνουν με πολύ ξεκάθαρο τρόπο από την αρχή της επαφής σας με τη γυναίκα. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τους 3 τρόπους που μπορείς να της δείξεις τα όριά σου.

Τη στιγμή που μια γυναίκα θα σου μιλήσει με αγένεια ή ασέβεια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις ότι δεν ανέχεσαι αυτήν τη συμπεριφορά.

Από τη δική σου οπτική για τον εαυτό σου και τη ζωή θα εξαρτηθεί το εάν η γυναίκα που θα επιλέξεις θα σε σεβαστεί και θα σεβαστεί τα όριά σου.

Εάν, για παράδειγμα, μια γυναίκα σου μιλάει ειρωνικά, θα πρέπει να την διακόψεις και να της πεις ότι δεν ανέχεσαι την ειρωνεία και ότι δεν σου αρέσει ούτε ανέχεσαι αυτήν τη συμπεριφορά.

Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο όριο.

Αυτές τις συμπεριφορές δεν θα πρέπει να τις ανέχεσαι σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο.

Και πάλι, τα κριτήρια παίζουν τεράστιο ρόλο στο τι όρια έχεις και στο πώς θέτεις αυτά τα όρια.

Εάν τα όριά σου παραβιάζονται ξανά και ξανά, τότε παύουν να είναι όρια.

Τη δεύτερη ή τρίτη φορά που κάποιος θα παραβιάσει τα όριά σου, θα πρέπει να υπάρξει μια συνέπεια, μια επίπτωση που θα δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ανέχεσαι κάτι τέτοιο.

Με άλλα λόγια, τα όριά σου πρέπει αρχικά να τα αναγνωρίσεις. Σε ό, τι αφορά το φλερτ, όρια και κριτήρια σε αυτό, θα πρέπει να έχεις αυτογνωσία και την ικανότητα να έχεις ενδοσκόπηση.

Να ξέρεις ποια είναι και να μην ανέχεσαι καμία συμπεριφορά που τα παραβιάζει.

Έπειτα, θα πρέπει να ξέρεις να θέτεις τα όριά σου με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο.

Τέλος, όποτε τα όριά σου παραβιάζονται, ειδικά όταν έχεις ήδη δηλώσει ότι δεν ανέχεσαι μια συμπεριφορά, θα πρέπει να υπάρχει επίπτωση.

Να είσαι συνεπής στα όριά σου. Μην αφήνεις κανέναν να τα παραβιάζει και να μην αντιλαμβάνεται ότι η πράξη του είχε κάποιο κόστος, μια επίπτωση.

Οι γυναίκες εκτιμούν και έλκονται από τους άντρες που έχουν όρια. Είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό.

φλερτ

Συνολικά, προκειμένου να επιλέγεις τις κατάλληλες για εσένα γυναίκες θα πρέπει:

α) Να εξετάσεις ποια είναι τα κριτήριά σου.

β) Να προσθέσεις κριτήρια και να είσαι συνεπής με αυτά.

γ) Να μην συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο και να μην ρίχνεις τα κριτήριά σου.

δ) Να ξέρεις ποια είναι τα όριά σου.

ε) Να θέτεις ξεκάθαρα όρια.

στ) Να μην ανέχεσαι συμπεριφορές που ξεπερνούν τα όριά σου.

 

Εάν ακολουθήσεις αυτήν τη γραμμή, είναι πολύ πιο πιθανό να έλξεις και να επιλέξεις γυναίκες που είναι κατάλληλες για εσένα.

Και αυτό θα βοηθήσει ώστε να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις τελικά αυτό που θέλεις.

Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις στο φλερτ αυτό ακριβώς που θέλεις.

Μην συμβιβάζεσαι.

Είσαι ένας Άνδρας Αξίας και αξίζεις το καλύτερο.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Μπορείς να παραγγείλεις και το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.