Φλερτ σε Άλλες Χώρες – Τι να Προσέξεις

Το φλερτ σε άλλες χώρες είναι ευκολότερο ή έχει και αυτό τα κόλπα του όπως στην Ελλάδα;

Τί Να Προσέξεις Στο Φλερτ Σε Άλλες Χώρες

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για το φλερτ σε άλλες χώρες, αλλά πρώτα θα ήθελα να δηλώσω τι πιστεύω εγώ προσωπικά. Ότι δηλαδή δεν υπάρχουν πιο θελκτικές γυναίκες από τις Eλληνίδες. Ο συνδυασμός του στυλ, της μεσογειακής τους ομορφιάς, της τσαχπινιάς, της ζεστασιάς αλλά και της φροντίδας που δείχνουν στον άνδρα που θέλουν, πραγματικά ξεπερνά κάθε άλλη γυναίκα του πλανήτη. Τουλάχιστον αυτό είναι ένα δικό μου συμπέρασμα, προσωπικό, στο οποίο έχω καταλήξει μετά από πολλές εμπειρίες με το φλερτ εκτός συνόρων.

Πριν συνεχίσεις μάθε από το Θέμη πώς να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Έχοντας πει τα παραπάνω ας ανταλλάξουμε μερικές απόψεις για το φλερτ σε άλλες χώρες.

Είχα την τύχη από τότε που ξεκίνησα την μεθοδολογική προσέγγιση γυναικών (πριν από αυτό ήμουν ένας άλλος Σπύρος που το να φλερτάρει γυναίκες ήταν άπιαστο όνειρο) να έχω επισκεφθεί 13 χώρες και μέσα στον μήνα θα πάω σε άλλες δύο.

Μπόρεσα να φλερτάρω σε 10 από αυτές. (Στις άλλες 3 συνοδευόμουν ή ήταν τόσο γρήγορο το πέρασμα από την χώρα που δεν ήταν εφικτό να βγάλω κάποιο συμπέρασμα και δεσμεύομαι για τις άλλες δύο που έπονται, να γράψω σε επόμενο άρθρο)

Δεν θέλω να ονοματίσω τις χώρες. Κυρίως γιατί δεν θέλω να σας χαλάσω ή να σας φτιάξω την προδιάθεση για τα ταξίδια. Το φλερτ παντού μπορεί να πάει καλά. Αλλά έχω πάει στις πιο γνωστές της Ευρώπης, σε κάποιες Ασιατικές περιοχές και από Αφρική λίγο από Αίγυπτο. Αν κάποιος τώρα χρειάζεται κάποια άποψη για συγκεκριμένη χώρα και έχω πάει, ευχαρίστως να του μεταφέρω την εμπειρία μου εδώ.

Πριν ξεκινήσω οφείλω, για να σας γλιτώσω από κόπο ή από περίεργες καταστάσεις, να σας πω ότι παντού απόλαυσα την διαδικασία του φλερτ, εκτός από τις χώρες με ιδιαίτερες θρησκευτικές παραδόσεις, πεποιθήσεις και  εν γένει ταμπού που γεννιούνται από το πώς η θρησκεία τους και εν γένει η κοινωνία, τους μαθαίνει να βλέπουν την γυναίκα. Οπότε σε αυτές τις περιοχές φροντίστε να μείνετε στις τουρίστριες / expats (γυναίκες που μένουν εκεί αλλά έχουν καταγωγή από άλλη χώρα).

Πχ. Στην Κωνσταντινούπολη η επιτυχία ήρθε εν τέλει από Ελληνίδα ενώ στο street οι τουρίστριες ήταν εξαιρετικά φιλικές ενώ οι ντόπιες σα να μην υπήρξαμε.

Πάμε στα καλά :

Φλερτ Στις Βόρειες Και Αγγλοσαξωνικές Χώρες 

flert

Είναι λίγο κρύοι λαοί. Αλλά αν θέλουν κάτι στο δείχνουν. Θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση πως το μόνο που έπρεπε να κάνεις, ήταν όσο χορεύουν να πας δίπλα τους, να χορέψεις και να τριφτείς πάνω τους. Αν το δεχόντουσαν και τρίβονταν και αυτές, τότε “The game was on”. Πολύ εντάξει στην επικοινωνία (male to female) και πολύ θετικές, ειδικά όταν έχουν καταναλώσει αρκετές μπύρες. Tip : Βρες μια Bar hopping κατάσταση, ειδικά στους πιο τελευταίους σταθμούς.

Φλερτ Σε Κεντρικές Χώρες 

Στις δυτικές κεντρικές χώρες, το φλερτ είναι εύκολο αλλά χάνει τόσο τον ρομαντισμό του καμιά φορά που και εμείς που είμαστε άνδρες μπορεί να ξενερώσουμε. (καλά όχι αμέσως αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω). Στις πιο ανατολικές χώρες, έχω κάνει τα καλύτερα interactions της ζωής μου και τις συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά τώρα που είναι Χριστούγεννα. Tip : Οι γυναίκες στις ανατολικές χώρες μπορούν να σε έχουν σαν πασά χωρίς να νιώθουν ότι θίγεται ο εγωισμός τους. Το να σε περιποιούνται είναι απόλαυση και για αυτές. Απλά δείξε τον απαιτούμενο σεβασμό.

φλερτ σε άλλες χώρες

Φλερτ Σε Βαλκανικές – Μεσογειακές Χώρες

Δεν διαφέρουμε πολύ. Αν εξαιρέσεις κάποιες περιοχές που μετά από εμπόλεμες καταστάσεις θυμίζουν τα παλιά δικά μας 70s σε κάποια ζητήματα και απλά οφείλεις να προσέχεις λίγο περισσότερο τον κοινωνικό προγραμματισμό που υπάρχει και εδώ.  Tip : Οι λαοί που θεωρούνται ερωτικοί (Ιταλοί – Ισπανοί) δεν χρειάζονται ατάκες και πλάνα. Απλά εκφράζεις με λυρικό τρόπο τις προθέσεις σου και αρκεί.

Πώς Προσεγγίζεις Στην Ασία 

Image result for asian flags

Το μεγάλο λάθος που κάνουν πολλά ζευγάρια είναι ότι πάνε μήνα του μέλιτος σε περιοχές όπως η Ταϊλάνδη. Οι κοπέλες στο δρόμο φλερτάρουν τον άνδρα ακόμα και αν είναι δίπλα του η σύζυγός του. Αν πάτε με τον wing σας αυτό που θα βιώσετε θα είναι πέραν κάθε φαντασίας. Δεν μιλάμε για γυναίκες που εκδίδονται αλλά κυρίως για οποιαδήποτε άλλη. Αρκεί να της αρέσεις. Έχει να κάνει κάτι με την κουλτούρα τους. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για Ιαπωνία ή Κίνα που είναι πιο παραδοσιακές κοινωνίες, αλλά υπήρξε στιγμή που δέχθηκα τόσο επίμονα την προσοχή της γυναίκας που ένιωσα άσχημα. Εγώ. Tip : Χαμογέλα συνέχεια και μη πας με γυναικεία παρέα για κανένα λόγο.

φλερτ

Το φλερτ σε άλλες χώρες δεν είναι δύσκολο. Λίγα αγγλικά και καλή γλώσσα σώματος. Οι γυναίκες στις περισσότερες δυτικές κοινωνίες έχουν λιγότερα ταμπού από ότι στην χώρα μας και εν γένει το σεξ το απολαμβάνουν όπως ένα καλό γεύμα με καλή παρέα παρά μια ιδιαίτερης οικειότητας πράξη.

Έχε στο μυαλό σου τα εξής :

Α) Μάθε μερικά πράγματα για τις γυναίκες και την κουλτούρα της χώρας πριν ξεκινήσεις.

Β) Όπως σε κάθε χώρα, οι ταξιτζήδες είναι μια καλή πηγή πληροφοριών για τον τομέα. Ρώτα τους που κυκλοφορούν οι καλύτερες / ποιοτικότερες / περισσότερες γυναίκες. (μαγαζιά, δρόμοι, εμπορικά)

Γ) Μη χάσεις τις ομορφιές της χώρας που επισκέπτεσαι μόνο για το φλερτ. Φλερτάρεις και στην Ελλάδα, αλλά Κολοσσαίο  έχει μόνο η Ρώμη.

Συμπέρασμα

Από τη μία, όταν μια γυναίκα από άλλη χώρα ανταποκρίνεται σε σένα τη στιγμή της προσέγγισης, είναι πολύ λογικό να καταλάβεις ότι κάτι κάνεις σωστά. Προσοχή όμως σε όλα αυτά που έμαθες από το σημερινό άρθρο. Οι συμβουλές αυτές προέρχονται από τους ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει ξανά και ξανά διάφορους τρόπους να φλερτάρουν το αντίθετο φύλο.

Κλείνοντας, το ταξίδι είναι συνολικά μια εμπειρία που αλλάζει τον τρόπο που που βλέπεις τα πράγματα. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θα συναντήσεις. Είναι όλα αυτά που θα μάθεις για το πώς ζουν οι άνθρωποι σε μια άλλη χώρα που θα σε κάνουν να σκεφτείς κάποια πράγματα για το πώς ζεις εσύ. Που θα σε κάνουν να θες να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου για να βγάλεις στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου. Οι επιτυχίες στις γυναίκες είναι σίγουρες μετά από κάτι τέτοιο.

Δες το video και μάθε πώς να ετοιμάζεις βαλίτσα.

Έχεις δοκιμάσει το φλερτ σε κάποιες χώρες και θα ήθελες να τις μοιραστείς μαζί μας;

Μπορείς να μάθεις για την μεθοδολογική προσέγγιση γυναικών, πατώντας εδώ.

Μάθε ότι σου χρειάζεται να ξέρεις από το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Δες εδώ.

Kαλό ταξίδι!

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.