Φλερτ σε Κλειστές Κοινωνίες: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Φλερτ σε Κλειστές Κοινωνίες: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Το φλερτ σε κλειστές κοινωνίες, για πολλούς από τους μαθητές μας αλλά και τους άντρες που το επιδιώκουν, θεωρείται σε πολλές περιπτώσεις αρκετά δύσκολο και ίσως απαιτητικό σε σχέση με το φλερτ σε μεγάλες πόλεις.

Και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό.

Πολλοί άντρες νιώθουν ότι περιορίζονται στις κλειστές κοινωνίες στο θέμα των γυναικών και του φλερτ. Επίσης νιώθουν ότι δεν μπορούν να είναι άνετοι και να φλερτάρουν όπως θα ήθελαν. Επιπλέον, κάποιοι νιώθουν ότι δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές για εκείνους. Και ότι ο κύκλος των γυναικών που είναι διαθέσιμες είναι περιορισμένος.

Ωστόσο, οι καταστάσεις τείνουν να παίρνουν την μορφή που εμείς τους δίνουμε.

Στις κλειστές κοινωνίες, το φλερτ είναι το ίδιο όπως και σε κάθε μέρος του κόσμου.

Φυσικά και υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν το πώς φλερτάρεις σε μια μικρή κοινωνία σε σχέση με τις μεγαλύτερες πόλεις. Αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πρακτικοί λόγοι που σε εμποδίζουν από το να προσεγγίσεις μια γυναίκα.

Επιπλέον, είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου ότι και στις μεγάλες πόλεις, το φλερτ παρουσιάζει τις δυσκολίες του. Δεν είναι όλα ρόδινα.

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το φλερτ στις μικρές πόλεις και πώς μπορείς κι εσύ να φλερτάρεις πετυχημένα.

Σε πολλές περιπτώσεις, το φλερτ είναι πιο απρόσωπο στις μεγάλες πόλεις, καθώς όλοι είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Επίσης, οι γυναίκες ενδεχομένως δεν είναι τόσο δεκτικές στο να κάνουν νέες γνωριμίες στις μεγάλες πόλεις. Καθώς δεν ξέρουν αυτόν που θα τις προσεγγίσει και ενδέχεται να φοβούνται.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν είναι τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος λόγο του μέρους στο οποίο βρίσκεται. Η κάθε τοποθεσία έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εμποδίζει από το να φλερτάρεις.

Το θέμα είναι να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου. Και στο τι κάνεις εσύ για να γνωρίσεις γυναίκες. Όταν υπάρχει θέληση, οι συνθήκες είναι πάντα διαχειρίσιμες.

 

Οι Πιο Αποτελεσματικοί Τρόποι Για Φλερτ Στις Κλειστές Κοινωνίες

Υπάρχουν μερικοί αρκετά αποτελεσματικοί τρόποι για να φλερτάρεις πετυχημένα στις κλειστές κοινωνίες και να προσεγγίσεις τις γυναίκες που θέλεις και σου αρέσουν.

Διαβάζοντας παρακάτω θα διαπιστώσεις ότι το φλερτ στις κλειστές κοινωνίες είναι αρκετά πιο εύκολο. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα μπορεί να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί καλύτερα σε σχέση με μια μεγάλη πόλη.

Πολλοί άντρες νιώθουν και νομίζουν ότι οι κλειστές κοινωνίες τούς περιορίζουν.

Είναι όμως έτσι η πραγματικότητα;

Ποια είναι, λοιπόν, τα οφέλη του φλερτ στις κλειστές κοινωνίες;

φλερτ στις κλειστές κοινωνίες

#1. Το Φλερτ Στις Κλειστές Κοινωνίες Δεν Είναι Τόσο Απρόσωπο Όσο Στις Μεγάλες Πόλεις

Μπορεί σε μια μεγάλη πόλη να νιώθεις ότι έχεις περισσότερες επιλογές. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις το φλερτ γίνεται απρόσωπο και είναι πολύ πιθανό να δυσκολέψει τις καταστάσεις.

Τι εννοώ;

Από τη στιγμή που είσαι σε μια μεγάλη πόλη, είναι πολύ πιθανό να προσεγγίσεις μια γυναίκα που είναι διαθέσιμη και να είναι αρκετά απόμακρη, καθώς δεν ξέρει ποιος είσαι.

Και εκεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο προκειμένου η γυναίκα να νιώσει άνετα και να αφεθεί και να σε εμπιστευτεί.

Αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν ισχύει με το φλερτ στις κλειστές κοινωνίες.

Μια γυναίκα είναι πιο άνετη και ενδεχομένως πιο δεκτική στο φλερτ. Όταν νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια και όταν γνωρίζει αυτόν που την φλερτάρει ή κάποιον από την παρέα του.

Αυτό δίνει και σε εσένα ένα προβάδισμα να είσαι πιο ανοιχτός, περισσότερο ο εαυτός σου και τελικά να απολαύσεις περισσότερο τη διαδικασία εάν φλερτάρεις σε μικρές πόλεις.

Έχοντας βιώσει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το φλερτ σε μια κλειστή κοινωνία, μπορώ να σου πω ότι οι γυναίκες, σε μερικές περιπτώσεις, ήταν αρκετά πιο δεκτικές σε μια νέα γνωριμία, ακόμα κι όταν δεν με ήξεραν.

Αυτό συνέβαινε γιατί δεν φοβόντουσαν ότι θα γνωρίσουν κάποιον περίεργο ή κάποιον που θα τις φέρει σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να έχουν λιγότερες άμυνες και να είναι πιο χαλαρές.

Από τις ωραιότερες στιγμές μου και προσεγγίσεις, τις πιο άνετες και τις πιο αποτελεσματικές, τις έχω κάνει σε κλειστές κοινωνίες.

Και υπάρχουν αρκετοί άντρες που γνωρίζω που έχουν κάνει το ίδιο και βιώνουν το φλερτ στις μικρές κοινωνίες πιο ευχάριστα.

Και να σου πω μια αλήθεια; Αυτές τις προσεγγίσεις δεν θα τις ξεχάσω εύκολα.

φλερτ σε κλειστές κοινωνίες

#2. Γνωρίζεις Πιο Εύκολα Γυναίκες Μέσω Κοινωνικού Κύκλου

Σε μια κλειστή κοινωνία, το να έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο είναι συχνά πιο εύκολο σε σχέση με τις μεγαλύτερες πόλεις.

Από τη δική μου οπτική γωνία, οι άνθρωποι στις κλειστές κοινωνίες είναι πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και νιώθουν πιο άνετα με το να κάνουν μια νέα φιλία.

Αυτό είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα, γιατί, ταυτόχρονα με τις προσεγγίσεις που μπορείς να κάνεις, μπορείς να γνωρίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει μέσω του κοινωνικού κύκλου που έχεις.

Ωστόσο, αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο ορισμένες φορές να αναπτύξεις τον κύκλο μέσα στην επαρχία ή να φλερτάρεις τις γυναίκες που σου αρέσουν και είστε στην ίδια παρέα.

Όμως!

Ειδικά εάν είναι στον χαρακτήρα σου το να είσαι κοινωνικός, από ένα σημείο και μετά θα δεις ότι θα σου φαίνεται πολύ απλό το να μιλήσεις σε μια γυναίκα που γνώρισες μέσω κάποιου κοινού γνωστού.

Ωστόσο, εάν είσαι περισσότερο ντροπαλός, τότε θα χρειαστεί να δεις το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς να φλερτάρεις εάν μπλοκάρεις και ντρέπεσαι όταν μιλάς με μια γυναίκα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι στις κλειστές κοινωνίες έχουν την τάση να συστήνουν άτομα του κοινωνικού τους κύκλου και να ενώνουν παρέες πιο εύκολα σε σχέση με τις μεγάλες πόλεις.

Κι αυτό σου δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα στο φλερτ και στο να κάνεις νέες γνωριμίες με γυναίκες.

Εκεί φυσικά θα πρέπει να διαχειριστείς πολύ αποτελεσματικά τη σχέση σου με τις γυναίκες και να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται ότι η γυναίκα που έχεις απέναντί σου ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα και δεν είναι απλά φιλική.

Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου το ότι ξέρεις κόσμο και ότι σε ξέρουν και επιδίωξε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ακόμα, μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και σε κοντινές πόλεις ή χωριά.

 

#3. Μπορείς Πιο Εύκολα Να Αποκτήσεις Στάτους Και Κύρος, Τα Οποία Ενισχύουν Το Φλερτ

προσεγγιση

Κάτι που πρέπει να κατανοήσεις είναι ότι το να έχεις κύρος και στάτους δεν θα σου εξασφαλίσουν απαραίτητα γυναίκες στη ζωή σου. Ωστόσο, ενισχύουν το φλερτ με διάφορους τρόπους, τους οποίους μπορείς να διαβάσεις καλύτερα εδώ.

Επίσης, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι πολύ πιο εύκολο και απλό να αποκτήσεις κύρος και στάτους σε μια μικρή κοινωνία.

Εάν έχεις επαγγελματική ανέλιξη, φαίνεται πολύ πιο εύκολα σε σχέση με μια μεγάλη πόλη και μετράει περισσότερο, καθώς οι άνθρωποι στις κλειστές κοινωνίες συζητούν μεταξύ τους και θα είναι πολύ πιο απλό το να μαθευτεί ένα σου επίτευγμα.

Επιπλέον, εάν είσαι κοινωνικός, μπορείς να γνωρίσεις πολύ πιο εύκολα κόσμο στα μέρη που πηγαίνεις για καφέ και για ποτό και να διατηρήσεις αυτές τις γνωριμίες για καιρό.

Το να γνωρίζεις και να σχετίζεσαι συχνά με ανθρώπους που είναι σε θέσεις κλειδιά σου προσδίδει ένα διαφορετικό κύρος, καθώς φαίνεται ότι είσαι ένας άνθρωπος με κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Επομένως, το να δημιουργήσεις κάποιο κύρος και να έχεις ένα στάτους στις κλειστές κοινωνίες είναι εξαιρετικά πιο εύκολο σε σχέση με τις μεγάλες πόλεις.

Και φυσικά, αυτοί είναι παράγοντες που μετρούν σε τεράστιο βαθμό όταν φλερτάρεις.

πετυχημένη προσέγγιση

#4. Πρέπει Να Είσαι Πιο Επιλεκτικός Και Να Έχεις Κριτήρια

Επειδή ενδεχομένως δεν έχεις τόσες επιλογές όσο σε μια μεγάλη πόλη, είναι πολύ σημαντικό να έχεις κριτήρια και να φλερτάρεις πιο στοχευμένα.

Τι εννοώ;

Θα σε ωφελήσει πάρα πολύ να γνωρίζεις διαρκώς γυναίκες, αλλά δεν χρειάζεται να τις φλερτάρεις όλες.

Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και να έχεις πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες, είτε μέσω κοινωνικού κύκλου είτε βγαίνοντας έξω και γνωρίζοντας κόσμο, αλλά να φλερτάρεις μόνο τις γυναίκες που σου αρέσουν πραγματικά.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις τη φήμη ενός σοβαρού αρσενικού που ξέρει τι θέλει και θα αποφύγεις τα αρνητικά σχόλια. Επίσης, θα εξασκηθείς στο να μιλάς με γυναίκες και να κάνεις νέες φίλες, που είναι πολύ σημαντικό.

Ανάπτυξε μια φιλική οικειότητα με όλες τις γυναίκες, ώστε να καταλάβεις καλύτερα το αντίθετο φύλο και να αποκτήσεις περισσότερες επιλογές.

Συνολικά, το φλερτ στις κλειστές κοινωνίες έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, όπως το φλερτ σε κάθε μέρος του κόσμου.

Το θέμα είναι το πώς βλέπεις εσύ τις καταστάσεις και το πώς τις διαχειρίζεσαι.

Αντί να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά, μετέτρεψε τυχόν εμπόδια σε οφέλη και δημιούργησε μια πραγματικότητα όπως εσύ την θέλεις.

Μην αφήνεις τίποτα να σε μπλοκάρει από το να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και σου αξίζει από το φλερτ και τις γυναίκες.

Άλλωστε, τις μεγαλύτερες μάχες τις δίνουμε πάντα με τον εαυτό μας.

Επικεντρώσου λοιπόν στο να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου και τον εαυτό σου και στο να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Αυτό θα σου φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το φλερτ, σε κλειστές κοινωνίες και όχι μόνο, εδώ.

Μπορείς επίσης να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.