Φλερτ στα 20 σου! Τι Χρειάζεται να Γνωρίζεις

Πέρασες τη φάση της εφηβείας σου και έχεις φτάσει επισήμως τα 20 σου χρόνια. Τι πρέπει να γνωρίζεις, σχετικά με το φλερτ, για να μην τα χάσεις.

Φλερτ Στα 20!

Το φλερτ όταν είσαι γύρω στα 20 μπορεί να είναι δύσκολο. Έχεις τελειώσει το σχολείο, όπως και οι συνομήλικες γυναίκες και βρίσκεσαι σε έναν νέο κόσμο, όπου είτε σπουδάζεις είτε αναζητάς εργασία.

Για τις γυναίκες αυτός ο νέος κόσμος φέρνει νέες ευκαιρίες στο φλερτ και έλκονται από άντρες που συνήθως είναι μεγαλύτεροι, ήδη εργάζονται, είναι ανεξάρτητοι και πιο έμπειροι.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις κάποια πράγματα για το φλερτ που πρέπει να γνωρίζεις στην ηλικία των 20 ετών.

#1. Φλερτ Στα 20: Τα Τρία Πρώτα Ραντεβούφλερτ στα 20

Α) Ο σκοπός του πρώτου ραντεβού είναι να χτίσεις εμπιστοσύνη και σύνδεση με την γυναίκα. Το ραντεβού δεν θα σου κοστίσει πολλά χρήματα. Επίσης, μπορεί να γίνει την μέρα και να είναι κάπου κοντά στον τόπο κατοικίας της γυναίκας, ώστε να αισθάνεται ασφαλής.

Παράλληλα, στο πρώτο ραντεβού προχωράς το φλερτ και κλιμακώνεις το άγγιγμα, ενώ μπορεί και να την φιλήσεις.

Β) Το δεύτερο ραντεβού θα είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να είναι μια βόλτα με τα πόδια ή μια επίσκεψη σε ένα μουσείο.

Γ) Στο τρίτο ραντεβού είναι η ώρα να καταλάβετε και οι δύο αν συμβαδίζουν οι αξίες και η ηθική σας. Και αν υπάρχει δυναμική για μακροπρόθεσμη σχέση.

#2. Το Φλερτ Με Κορίτσια Μικρότερης Ηλικίαςφλερτ στα 20

Υπάρχουν μερικές προφανείς εξαιρέσεις και όρια στις ηλικίες που μπορείς να φλερτάρεις, από νομική άποψης!

Μιλώντας για κορίτσια που μόλις ενηλικιώθηκαν, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ψάχνουν για σοβαρές σχέσεις για κάποιο διάστημα και ούτε θα έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν μια τέτοια σχέση.

Αν θέλεις να ζήσεις έντονες εμπειρίες με μια γυναίκα που τώρα ανακαλύπτει την ζωή και ίσως να την καθοδηγήσεις, μια κοπέλα μικρότερης ηλικίας είναι μια καλή επιλογή.

#3. Φλερτ Στα 20 Με Συνομήλικεςφλερτ στα 20

Οι γυναίκες με τις οποίες είστε στην ίδια ηλικία, θα έχουν παρόμοιες εμπειρίες, θα έχουν ζήσει πιθανότατα μερικά έντονα χρόνια και θα έχουν βγει από την λογική της έντονης ζωής.

Αυτό βέβαια μπορεί να αποτελεί και μειονέκτημα, καθώς τέτοιες γυναίκες θα αναζητούν άντρες πιο ώριμους που θα μπορούν να συμβαδίσουν με τις απαιτήσεις τους για μακροπρόθεσμη σχέση.

Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς τους πιο έμπειρους άντρες και μπορεί να είναι κουραστικό, δεν παύει όμως να είναι μια πρόκληση.

#4. Φλερτ Με Μεγαλύτερες Γυναίκεςμεγαλυτερες γυναίκες

Θα είναι αρκετά δύσκολο να βγεις με γυναίκες ηλικίας 24-30, καθώς αυτές οι γυναίκες συνήθως ψάχνουν για δέσμευση με κάποιον ώριμο άντρα, με σκοπό να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Αν νιώθεις έτοιμος για μια τέτοια δέσμευση, φυσικά δεν σε εμποδίζει κανείς.

Αν τώρα σε ενδιαφέρει το φλερτ με κάποια γυναίκα αρκετά μεγαλύτερη, υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και ίσως βρεις τον εαυτό σου πιο συμβατό με μια τέτοια γυναίκα, η οποία θα είναι πιο έμπειρη και συνειδητοποιημένη.

Ενδεχομένως θα έχει κάνει δική της καριέρα και δεν θα την ενδιαφέρει να βρει κάποιον με χρήματα και σίγουρα μαζί της θα μπορείς να κάνεις πιο βαθιές συζητήσεις. Επίσης, δεν θα παίζει παιχνίδια μαζί σου, όπως οι πιο νέες γυναίκες, κάτι που θα κάνει το φλερτ πιο χαλαρό και ευχάριστο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τελικά, αναφορικά με τις ηλικίες των γυναικών που θα φλερτάρεις, είναι να δοκιμάσεις όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ώστε να αποκτήσεις ο ίδιος άποψη και να μπορείς να συγκρίνεις και να επιλέξεις.

#5. Δημιούργησε Ποιοτικό Κοινωνικό Κύκλο Για Φλερτ Στα 20προσέγγιση

Επέκτεινε τον κοινωνικό σου κύκλο, κάνοντας παρέα με άτομα που έχουν παρόμοια νοοτροπία με εσένα. Μέσα σε αυτά τα άτομα θα μπορέσεις να βρεις και γυναίκες με παρεμφερή ενδιαφέροντα με τις οποίες θα σου δοθεί η ευκαιρία να να φλερτάρεις.

Πρόβλημα : Πώς να αποκτήσεις οικειότητα μαζί της, χωρίς να γίνεις τόσο καλός που θα θέλει να σε δει φιλικά μετά; Κακά τα ψέματα. Δύσκολα μια γυναίκα θα σου αφεθεί αν δεν νιώσει οικειότητα πρώτα μαζί σου.

Σε αυτό το video o Θέμης ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ γνώση με 7 απλά και πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να μη ξεπεράσεις τα όρια και από εκεί που θες να γίνεις εραστής να γίνεις το καλό παιδί που θέλει για φίλο της.

#6. Ξεκίνησε Νέες Δραστηριότητεςνέες δραστηριότητες

Συνδύασε το φλερτ με τις διάφορες δραστηριότητες της αρεσκείας σου, είτε πρόκειται για την εκμάθηση κάποια ξένης γλώσσας, κάποιου μουσικού οργάνου ή για κάποιο άθλημα.

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σε βοηθήσει να βρεις στην περιοχή σου μέρη όπου μπορείς να κάνεις τις αγαπημένες σου δραστηριότητες.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει το βράδυ, για να φλερτάρεις σε κάποιο μπαρ.

#7. Χαλάρωσε Και Απόλαυσε Την Ηλικία Σουπερνα καλα

Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο. Είναι πολύ καλό το ότι ψάχνεις το φλερτ και τις σχέσεις, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεις πολύ τον εαυτό σου. Μην αφήνεις αυτή την αναζήτηση να αντιτίθεται στην ενέργεια που έχεις σε αυτή την ηλικία.

Απόλαυσε την ζωή σου και την διαδικασία του φλερτ. Η έλλειψη εμπειρίας και τα στραβοπατήματα σε αυτή την ηλικία είναι φυσιολογικά και σίγουρα δεν είναι ο μόνος που δυσκολεύεται στο φλερτ σε αυτή την ηλικία.

#8. Πιθανότατα Δεν θα Κάνεις Σεξ Στο Πρώτο Ραντεβούφλερτ στα 20

Μπορεί σε αυτή την ηλικία να έχεις πολύ έντονες ορμές και να θέλεις διακαώς να κάνεις σεξ με την γυναίκα που σου αρέσει, αλλά το φλερτ στο πρώτο ραντεβού, δεν είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει στο σεξ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δεχτείς.

Μπορείς βέβαια να τσεκάρεις το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, στο οποίο συζητάμε το θέμα του σεξ στο πρώτο ραντεβού.

#9. Ένας Χωρισμός Δεν Είναι Το Τέλοςχωρισμός

Θα δεις στην πορεία της ζωής σου ότι πολλά πράγματα τελειώνουν, όπως ακριβώς και οι σχέσεις. Θα χαθείς με φίλους, θα σταματήσεις να πηγαίνεις σε μέρη που σου άρεσαν και βέβαια, θα χωρίσεις μετά από μια σχέση ή θα δεχτείς την απόρριψη, προτού καν αυτή αρχίσει.

Τέλος, η απόρριψη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του φλερτ και μπορείς να την εκμεταλλευτείς, ώστε να γίνεις καλύτερος στο μέλλον.

Στα 20 καλό είναι η προεραιότητά σου να είναι ο εαυτός σου. Κοιτάζεις να βελτιώσεις τη δική σου τη ζωή και να βάλεις τις βάσεις για τις μελλοντικές σου επιτυχίες. Σε ό, τι αφορά τις γυναίκες, η συμπεριφορά τους και η ανταπόκρισή τους στο φλερτ σου μπορεί να σε επηρεάσει, αλλά από τις προσεγγίσεις σου αποκτάς πολύτιμες εμπειρίες. Οπότε συνέχισε ακάθεκτος!

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ δεν είναι εύκολη υπόθεση, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι. Άσε μας να στην κάνουμε ευκολότερη εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και μάθε πως να ανεβάσεις την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.