Φλερτ στα Social Media: Μία Γυναίκα Αποκαλύπτει

Φλερτ στα Social Media Μία Γυναίκα Αποκαλύπτει

Πόσο Αποτελεσματικό Είναι Το Φλερτ Στα Social Media;

Το φλερτ στα Social Media είναι πολύ της μόδας. Οι άντρες το βρίσκουν πιο εύκολο να κρύψουν τους φόβους τους πίσω από μία οθόνη και να εκφραστούν ανοιχτά, όπως και πιο ξεκούραστο – και είναι. Γιατί όμως αποτυγχάνεις να γνωρίσεις γυναίκες μέσω των Social Media;

Θέλοντας να μελετήσω ακόμη περισσότερο εις βάθος το αντικείμενο του Online Game, αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθεια μίας καλής μου φίλης από την παιδική μου ηλικία, που ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει μαζί.

Της ζήτησα λοιπόν να δημιουργήσει ένα προφίλ με το όνομά της και δική της φωτογραφία που να μη φαίνεται το πρόσωπό της καθαρά, να κάνει πολλούς φίλους σε συγκεκριμένο Social Media – Facebook – και να δούμε ανταπόκριση από τα μηνύματα των ανδρών.

Μου έδειξε 4 κατηγορίες ανδρών που προσπάθησαν να κάνουν διάλογο- φλερτ μαζί της, αφού τους είχε δεχθεί στο προφίλ της. Αυτές οι 4 κατηγορίες, μου είπε, αποτελούν το 99% των μηνυμάτων που δέχεται, αν όχι περισσότερο. Το πρώτο μήνυμα λοιπόν που στέλνουν οι άντρες ως επί το πλείστον, εμπίπτει στις εξής κατηγορίες:

Φλερτ Στα Social Media

Κατηγορία #1: “Σε Ευχαριστώ, Είσαι Πολύ Όμορφη”

φλερτ στα social media

Παραδείγματα:

Άντρας: Ευχαριστώ για την αποδοχή!

Άντρας: Ευχαριστώ για την αποδοχή. Να στείλω φωτό μήπως κ έχω ένα μηνυμα σου;

Άντρας: Καλησπέρα, ευχαριστώ για την αποδοχή. Πάντως είσαι Θεά. Τιμή μου να σε έχω στους φίλους μου.

Ευχαριστούν που τους έκανε φίλους. Ευχαριστούν για το αίτημα φιλίας. Κάνουν κοπλιμέντα για την εμφάνιση. Η ευγένεια είναι καλή, σίγουρα και επιβάλλεται να έχεις καλούς τρόπους. ΔΕ χρειάζεται όμως να το παρακάνεις στο φλερτ. Ο Μπραντ Πιτ θα ευχαριστούσε μία γυναίκα που τον δέχθηκε στους φίλους της; Όχι.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται κάποιοι άντρες να έχουν όσα θέλουν και εσύ να μην είσαι ανάμεσα σε αυτούς; Κάποιοι να έχουν την τέλεια σχέση με την τέλεια γυναίκα κι εσύ να είσαι μόνος σου; Σήμερα ο Χρήστος θα σου μιλήσει για τους 3 πυλώνες που ορίζουν το γεγονός ότι είσαι μόνος.

Κατηγορία #2: “Καλησπέρα – Είσαι όμορφη – Μου Αρέσεις. Θες Να Γνωριστούμε;”

μην στέλνεις κοινότυπα μηνύματα

 

Παραδείγματα: 

Άντρας: Πολύ πολύ καλημέρα. Όλα καλά; Μια γνωριμία δεν είναι κακό πιστεύω

Άντρας: Γεια σου κούκλα

Άντρας: Καλησπέρα. Είσαι όμορφη.. αν θες να γνωριστουμε μου λες.

Άντρας: Καλησπέρα Ευχαριστω Εισαι Κουκλαρα Αστερι Λεμε !!!!!!!

Άντρας: Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σου είσαι μια κουκλα σου ευχομαι καλο βραδυ

“Καλησπέρα, τι κάνεις;” στέλνεις μόνο σε κοπέλα που ήδη έχετε φιληθεί. ΟΧΙ πρώτο μήνυμα. Δεν έχει λόγο να απαντήσει. Ο ένας μάλιστα ελπίζει να μην ενοχλεί με το μήνυμά του. Και πάλι υπερβολική ευγένεια στο φλερτ στα social media. Νιώθεις ότι είσαι ενοχλητικός τύπος στο φλερτ; Σου κάνει χάρη που σε δέχθηκε στους φίλους της; Δεν πιστεύεις ότι σου αξίζει μία όμορφη γυναίκα ή ότι θα ήθελε να σου μιλήσει; Ακόμα και αν συνειδητά το πιστεύεις, το υποσυνείδητό σου δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό όταν στέλνεις ένα τέτοιο μήνυμα.

Κατηγορία Φλερτ #3: “Καλησπέρα – Καλησπέρα 2 – Καλησπέρα 3”

hello-hello-hello

Παραδείγματα:

Άντρας: Καλησπέρα (δεν απαντά η κοπέλα.. την επόμενη μέρα πάλι) Καλησπέρα.. (δεν απαντά η κοπέλα.. την επόμενη μέρα πάλι) Ούτε μια καλησπέρα; 🙁

Άντρας: Καλησπέρα……… τι κάνεις?……. γιατί δεν απαντάς?…. καλησπέρα….. καλησπέρα όμορφη… (μεσολαβούν ώρες ή μέρες από το κάθε μήνυμα)

Όταν μία γυναίκα δέχεται 20-40 καλησπέρες την ημέρα, όση διάθεση και αν έχει να φλερτάρει, χάνει το ενδιαφέρον της. Πέρασα 1 ώρα μόνο ένα απόγευμα με τη φίλη μου παρακολουθώντας το προφίλ της και τι μηνύματα της έστελναν και πραγματικά απόρησα. Απόρησα πώς αντέχει να απαντά, πώς δε βαριέται, πώς δεν το κλείνει. Η ίδια μου είπε μετά ότι το κράτησε τόση ώρα μόνο για μένα για να δω τι συμβαίνει με το φλερτ στα social media.

Κατηγορία #4: Φωτογραφίες Και Εmoticons Για Φλερτ Στα Social Media

φλερτ

Στέλνουν και μία καλημέρα ή καλησπέρα. Μετά φωτογραφίες ε λουλούδια, καρδιές, emoticons με αλεπουδίτσες ερωτευμένες. Πράγματα που και στην κοπέλα σου να στέλνεις όλη την ώρα, είναι γλυκανάλατα σε σημείο που η άλλη μπορεί να πει “έλεος πια”. Και αν το πει η κοπέλα σου αυτό, καταλαβαίνεις τι θα λέει μία ξένη που δεν ξέρει τίποτα για σένα.

Γεγονότα:

Δεν έχει νόημα να λες “καλησπέρα” ούτε να ζητάς γνωριμία από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Έχεις ήδη χάσει.

Το 99% των ανδρών ακολουθούν αυτή την τακτική. Εκνευρίζονται που οι γυναίκες δεν ανταποκρίνονται.

Να είσαι σίγουρος ότι και ΕΣΥ θα βαριόσουν να μιλήσεις σε γυναίκα αν όλες σου έστελναν τα ίδια, μετά από λίγο καιρό.

Μάθε από το Χρήστο ποια είναι τα 10 λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη στο φλερτ.

Στο Online Game, πέρα από μεθοδολογία για να κάνεις μία ενδιαφέρουσα συζήτηση και να προκαλέσεις το ερωτικό ενδιαφέρον μίας άγνωστης, σου δείχνω και πώς να αποφεύγεις πολλά μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδο.

Αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα που οι άλλοι δεν έχουν, πρέπει να κάνεις και να λες πράγματα που οι άλλοι δεν κάνουν και δε λένε.

Όσο γαμάτος και αν μπορεί να είσαι, εάν η προσέγγισή σου είναι βαρετή και μοιάζει με αυτή των προηγούμενων 300 ανδρών που της μίλησαν, να είσαι σίγουρος ότι θα σε απορρίψει στο φλερτ.

ΜΗΝ το παίρνεις προσωπικά. Απορρίπτει την προσωπικότητά σου. ΟΧΙ εσένα. Δε σε ξέρει.

Τέλος, μήπως χάνεις ώρες ατελείωτες φλερτάροντας στα Social Media χωρίς επιτυχίες; Δεν πρέπει αυτό να αλλάξει; Θέλεις να έρθεις να μάθεις τις καλύτερες τεχνικές επικοινωνίας στο Διαδίκτυο;

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ αλλά και την αλληλεπίδραση σου με αυτή την εκπληκτική διαδικασία, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.