Φλερτ στις Γιορτές: Πώς Πας στο Επόμενο Επίπεδο

Το φλερτ ενδείκνυται την περίοδο των διακοπών, καθώς όλοι είμαστε πιο χαλαροί, έχουμε χρόνο και δεν πιεζόμαστε τόσο στον εργασιακό μας χώρο. Καν'το σωστά!

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, και φυσικά είναι η κατάλληλη περίοδος για φλερτ.

Κατά την διάρκεια των γιορτών θα είσαι καλεσμένος σε πάρτι, είτε σε σπίτια φίλων είτε σε μπαρ, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξασκηθείς στις ικανότητες σου στο φλερτ στις γιορτές και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο, αν με την ευκαιρία των γιορτών, θέλεις να πας το φλερτ σου στο επόμενο επίπεδο.

#1. Κάθισε Σε Ένα Πολυσύχναστο Σημείοφλερτ τις γιορτές

Ένας τρόπος να διευκολύνεις τον εαυτό σου είναι να καθίσεις σε ένα πολυσύχναστο σημείο, είτε είσαι σε ένα μπαρ, είτε σε κλαμπ.

Έτσι προετοιμάζεσαι για  το επιτυχημένο φλερτ που θα ακολουθήσει, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσεις σε περισσότερες γυναίκες, όταν αυτές συνεχώς περπατούν τριγύρω.

Επιπλέον μπορείς να κάνεις διάφορες απλές κινήσεις, όπως χειραψίες με τους γύρω σου, κάτι που θα προβάλλει ότι είσαι άτομο με αυτοπεποίθηση και εξωστρεφής τύπος, ο οποίος γνωρίζει σχεδόν όλο το μπαρ.

#2. Κλειδί Για Το Φλερτ Είναι H Οπτική Επαφήοπτικη επαφη

Η οπτική επαφή είναι κάτι υπέροχο. Δημιουργεί και εμβαθύνει την σύνδεση μεταξύ δυο ανθρώπων και περισσότερο από όλα δημιουργεί εμπιστοσύνη.

Ένας άνδρας ο οποίος είναι ικανός να διατηρήσει οπτική επαφή  είναι ένας άνδρας  ο οποίος δείχνεις ότι δεν φοβάται την γυναίκα στην οποία απευθύνεται.

Οι περισσότεροι άνδρες δυσκολεύονται να διατηρήσουν οπτική επαφή. Θα είναι καλό λοιπόν να προσπαθήσεις να την κοιτάς σταθερά στα μάτια, κοιτώντας βέβαια περιστασιακά κάπου αλλού.

Έτσι θα δείξεις ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση, ενδιαφέρεσαι και είσαι αφοσιωμένος στην μεταξύ σας αλληλεπίδραση.

#3. Φλερτ Στις Γιορτές: Αυτοπεποίθηση Kαι Αφοσίωσηφλερτ τις γιορτές

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η οπτική επαφή  δείχνει αυτοπεποίθηση και αφοσίωση αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Μικρές λεπτομέρειες, όπως η όρθια στάση του σώματος και το ήρεμο φλερτ, κάνουν την διαφορά.

Όταν είσαι αφοσιωμένος ολοκληρωτικά σε μια συζήτηση, δεν ψάχνεις για την έξοδο. Δίνεις την αμέριστη προσοχή σου σε όσα λέει. Την ακούς ενεργά και βρίσκεις τρόπο να συνδεθείς βαθύτερα μαζί της. Έτσι το φλερτ θα στεφθεί με επιτυχία.

Για να μπορέσεις να προχωρήσεις το φλερτ  στις γιορτές στο επόμενο επίπεδο, θα πρέπει να προβάλλεις αυτοπεποίθηση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ήρεμος. Άρα πρέπει να αποφύγεις να δείξεις  νευρικός ή “πεσμένος” και πρόσεξε πάρα πολύ να μην κλίνεις προς το μέρος της γυναίκας και μετά κάνεις πίσω, σαν πουλί που τσιμπάει το φαγητό του.

#4. Γλώσσα Του Σώματος Και Άγγιγμαφλερτ τις γιορτές

Αναφορικά με την γλώσσα του σώματος και το άγγιγμα, θα πρέπει να ξέρεις μερικά βασικά στοιχεία.

Αρχικά, προσέγγισε την γυναίκα κατά πρόσωπο και χαιρέτισε την. Εν συνεχεία μετακινήσου προς το πλάι, για να μειωθεί η πίεση που θα αισθάνεστε και οι δύο. Όσο προχωρά η αλληλεπίδραση και αφού έχετε κουβεντιάσει για κάποια ώρα, μην φοβηθείς να την αγγίξεις παιχνιδιάρικα σε “ασφαλή” σημεία όπως τα χέρια,τους ώμους και το επάνω μέρος της μέσης.

Το άγγιγμα θα επιταχύνει την σύνδεσή σας. Η βαθμιαία κλιμάκωση του αγγίγματος κατά την διάρκεια του φλερτ στις γιορτές, κάνει την γυναίκα να νοιώθει άνετα μαζί σου και είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι είσαι χαλαρός και ότι ενδιαφέρεσαι.

Μην αφήσεις το χέρι σου να προχωρήσει παραπάνω από όσο πρέπει, για να δείξεις ότι ελέγχεις τον εαυτό σου.

Βέβαια, καθ’ όλη την διάρκεια του φλερτ, είναι καλό η στάση σου να είναι η σωστή. Να στέκεσαι ευθυτενής, χωρίς να καμπουριάζεις και να προβάλλεις έναν ανοικτό χαρακτήρα, δηλαδή, μεταξύ άλλων, να μην κοιτάς στο έδαφος και να μην έχεις τα χέρια σταυρωμένα.

#5. Φλερτ Mε Παιχνιδιάρικη Διάθεσηδιαθεση

Σκέψου το φλερτ ως ένα παιχνίδι. Εάν το κάνεις πολύ εύκολο για την γυναίκα, εκείνη θα βαρεθεί και δε θα θέλει να παίξει.

Μια γυναίκα θα ενδιαφερθεί όταν με το φλερτ σου της δείξεις ενδιαφέρον – αλλά κατόπιν παιχνιδιάρικα την απωθήσεις. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια της κουβέντας. Για παράδειγμα, όταν μιλάς σε ένα κορίτσι που μόλις γνώρισες, μπορείς να της πεις “είσαι υπέροχη…μοιάζεις με την μικρή αδελφή μου”.

Το πρώτο μισό της φράσης δίνει στο κορίτσι να καταλάβει το ενδιαφέρον σου. Αλλά στο δεύτερο μισό της βάζεις αμφιβολίες. Δεν είναι και τόσο σίγουρη, καθώς ένας άντρας δεν θα έβγαινε ραντεβού με μια γυναίκα που του θυμίζει την αδελφή του.

Αφήνοντας την να κάνει υποθέσεις και προσθέτοντας αυτή τη μικρή αβεβαιότητα, θα είσαι σε θέση να της κρατήσεις το ενδιαφέρον και να προσπαθήσει και η ίδια να σε κατακτήσει, επενδύοντας περισσότερο στην αλληλεπίδραση.

#6. Φλερτ Χωρίς Προσπάθειαχωρις προσπάθεια

Το φλερτ δεν είναι τόσο οι σωστές λέξεις και πράξεις, αλλά κυρίως ο τρόπος σκέψης.

Όταν έχεις την σωστή νοοτροπία, τότε οι λέξεις και οι κινήσεις θα έρχονται αβίαστα.

Ο σωστός τρόπος σκέψης που πρέπει να έχεις είναι ο εξής. Υπόθεσε από την αρχή ότι η γυναίκα στην οποία μιλάς είναι ήδη γοητευμένη μαζί σου και θέλει να σε γνωρίσει και να βγείτε ραντεβού.

Τσέκαρε στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, τι μας την σπάει στο φλερτ.

#7. Χαμογέλασε

χαμογελο

Ένα λαμπερό χαμόγελο δείχνει ότι βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και είναι μια πρόσκληση για την γυναίκα. Χαμογελώντας δείχνεις ότι περνάς όμορφα και ότι είσαι ευχάριστος και ανοικτός χαρακτήρας.

Φέρε στον νου σου κάτι αστείο και άφησε τον εαυτό σου να χαμογελάσει και να μεγεθύνει το χαμόγελο με φυσικό τρόπο. Μην διστάσεις να κάνεις πρακτική στον καθρέφτη του σπιτιού σου, για να δεις πώς είναι ένα τέτοιο πετυχημένο χαμόγελο και να το προβάλλεις κατά την διάρκεια του φλερτ, στα πάρτι που θα βρεθείς.

#8. Αίσθηση Του Χιούμορ

Πολλοί άντρες κάνουν το λάθος να προσεγγίζουν μια γυναίκα προσπαθώντας να δείξουν μεγάλη σοβαρότητα και κάνοντας της κάθε είδους ερωτήσεις, που κάνουν το φλερτ να μοιάζει με συνέντευξη.

Μην το κάνεις αυτό. Προτίμησε να προσεγγίσεις την γυναίκα με τρόπο αστείο, που θα την κάνει να χαμογελάσει, να χαλαρώσει και να συνηθίσει να βρίσκεται δίπλα σου. Με το χιούμορ, θα την κάνεις να αισθανθεί άνετα και θα καταφέρεις να προχωρήσεις το φλερτ στο επόμενο επίπεδο.

#9. Γίνε Πρόκλησηπρόκληση

Το να είσαι αστείος και ευφυής βέβαια, δεν αρκεί για να σε απομακρύνει από την φιλική ζώνη. Σίγουρα ένας άντρας με αυτά τα χαρακτηριστικά έχει ένα πλεονέκτημα στο φλερτ, όμως χρειάζεται κάτι παραπάνω για να δημιουργήσεις γοητεία και έλξη σε μία γυναίκα.

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να γίνεις πρόκληση για την γυναίκα που σου αρέσει. Έτσι και θα απολαύσεις περισσότερο το φλερτ και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, καθώς θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις.

Θα προβάλλεις την εικόνα ενός άντρα με κριτήρια και αυτό θα σε ανεβάσει στα μάτια της και παράλληλα θα κάνει την ίδια να αισθανθεί ότι διαθέτει μεγαλύτερη αξία.

Μάθε πώς θα γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα, στο παρακάτω βίντεο.

#10. Το Φλερτ Σε Κάνει Ελκυστικόελκυστικος

Το ίδιο το φλερτ σε κάνει ελκυστικό με διάφορους τρόπους.

Πρώτα από όλα, κατά την διάρκεια του φλερτ, μιλώντας με μια γυναίκα, αρχίζεις και αισθάνεσαι ο ίδιος καλύτερα και η καλή σου διάθεση προβάλλεται μέσω της γλώσσας του σώματος σου. Έτσι, γίνεσαι ακόμη πιο ελκυστικός.

Τέλος, την ίδια στιγμή, άλλες γυναίκες τριγύρω βλέπουν ότι φλερτάρεις και αυτομάτως βγάζουν το συμπέρασμα ότι θα πρέπει να έχεις θετικά χαρακτηριστικά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να σε προτιμούν οι γυναίκες και αυτό είναι κάτι που τις κάνει να σε θέλουν ακόμη περισσότερο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Οι γιορτές έφτασαν και ήρθε η ώρα να γιορτάσεις την επιτυχία και στο κομμάτι του φλερτ. Μάθε περισσότερα εδώ.

Κάνε δώρο για τις γιορτές στον εαυτό σου ή σε ένα φίλο το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.