Φλερτ στο Μπαρ: Τι Χρειάζεται να Γνωρίζεις για να Πετύχει

Και ποιος από εμάς δεν έχει φλερτάρει κάποια στιγμή μέσα σε μπαρ, όταν πίναμε και οι δύο το ποτό μας. Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να πετύχεις.

Πώς Να Πετύχεις Στο Φλερτ Σε Μπαρ;

Το φλερτ σε μπαρ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους προσέγγισης, αφού τα μπαρ είναι μια καλή επιλογή να κάνεις νέες γνωριμίες. Ο κόσμος βγαίνει να χαλαρώσει και να διασκεδάσει, το κλίμα είναι θετικό και η ατμόσφαιρα κατάλληλη για μιλήσεις με τις γυναίκες που σε ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν πολλών ειδών μπαρ, ανάλογα με τον χώρο και την μουσική που παίζουν, αλλά και με τον κόσμο που μαζεύουν. Μπορεί ένα μπαρ να είναι συνοικιακό ή πιο κεντρικό και δημοφιλές.

A) Τα δημοφιλή μπαρ είναι περισσότερο mainstream. Που σημαίνει ότι εκεί θα βρεις κανονικούς ανθρώπους που έχουν βγει για να περάσουν καλά, να κοινωνικοποιηθούν και να χορέψουν.

B) Άλλα μπαρ μπορεί να είναι πιο ψαγμένα, για ανθρώπους που θέλουν να πιουν ή για πιο έμπειρους γενικά στον χώρο.

Αυτό είναι και το μειονέκτημα των δημοφιλών μπαρ, Στα οποία πολλές γυναίκες δεν πάνε εκεί μόνο για φλερτ, αλλά κυρίως για να περάσουν καλά με την παρέα τους.

Επίσης, σε τέτοια μαγαζιά γίνονται και πιο πολλοί τσακωμοί, καθώς το πλήθος των άπειρων γυναικών προσελκύει και πλήθος άπειρων ανδρών, οι οποίοι μπορεί να πιουν λίγο παραπάνω και να γίνουν επιθετικοί.

Γ) Ως μπαρ βέβαια μπορείς να εννοήσεις και τα μπαρ σε ξενοδοχεία. Στα οποία όμως οι περισσότεροι θαμώνες βρίσκονται εκεί για να χαλαρώσουν ή να συζητήσουν κάποιο θέμα. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το φλερτ.

Την είδες και τρελάθηκες, αλλά αυτή δεν αισθάνεται το ίδιο. Τι λάθος κάνεις και δε δημιουργείς έλξη; Στο βίντεο  συζητάμε για 10 λάθη μαζί με το Χρήστο, ο οποίος αναλύει τα πιθανά λάθη και αστοχίες που μπορεί να υπονομεύουν το φλερτ.

Έτσι το φλερτ σε αυτά τα μέρη μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Φλερτ Και Σχέδιο Του Παιχνιδιούφλερτ σε μπαρ

Για κάποιους το ερώτημα είναι, αν το φλερτ θα γίνει σε ένα, σε δύο ή σε περισσότερα μαγαζιά.

Η πρόταση μας είναι η εξής.

Α) Ξεκινάς νωρίς με ένα μαγαζί, στο οποίο θα “ζεσταθείς”, θα προσεγγίσεις μερικές γυναίκες και θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο, προτού όμως έρθει ο πολύς κόσμος.

Β) Το φλερτ συνεχίζεται σε δεύτερο μπαρ, ξανά προτού έρθει πολύς κόσμος, ώστε οι άμυνες των γυναικών να είναι ακόμη σε χαμηλά επίπεδα.

Γ) Στο διάστημα μεταξύ των δύο μπαρ και όταν φύγεις από το δεύτερο, στον δρόμο γίνεται το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό κομμάτι του φλερτ.    

Θα είναι καλό, όσο θα βρίσκεσαι στα δύο μπαρ να μην το παρακάνεις με το αλκοόλ, ώστε να είσαι νηφάλιος και να μπορείς να διατηρείς τον έλεγχο, να μιλήσεις, να σκεφτείς και να μην κάνεις λάθη.

Αναγνώρισε Ποιες Γυναίκες Θα Προσεγγίσειςφλερτ σε μπαρ

Αυτό είναι ένα κομμάτι του φλερτ που απαιτεί εμπειρία, ώστε να μην χάσεις χρόνο με κοπέλες που απλά δεν ενδιαφέρονται.

Μπορεί για παράδειγμα, να δεις μια όμορφη γυναίκα, πολύ καλά ντυμένη και δίπλα της μια άλλη πιο απλά ντυμένη. Αμέσως θα σκεφτείς ότι η απλά ντυμένη δεν ενδιαφέρεται για φλερτ και ότι ίσως ήδη έχει σχέση.

Η αλήθεια όμως συνήθως απέχει. Η γυναίκα που έχει ντυθεί πολύ καλά, προσπαθεί να πάρει την προσοχή και το φλερτ των αντρών.

Φυσικά, μπορείς να προσεγγίσεις οποιαδήποτε γυναίκα σου αρέσει περισσότερο, αλλά θα παρατηρήσεις ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται με την δεύτερη κατηγορία.

Όταν ψάχνεις ποια γυναίκα θα γίνει αντικείμενο του φλερτ σου, τσέκαρε τα σημάδια που σου δείχνουν ότι επιθυμεί να την προσεγγίσεις. Πρόσεξε την γλώσσα του σώματος, αν κοιτάζει γύρω της, αν δείχνει να είναι ήρεμη και κατά πόσο είναι ή όχι το κέντρο της προσοχής για την παρέα της.

Βέβαια, σε κάθε μπαρ που θα πας για φλερτ θα βρεις πολλές γυναίκες διαθέσιμες, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις κριτήρια ώστε να αποκλείσεις αρκετές από αυτές. Αυτό είναι κάτι που θα βρεις με την εμπειρία.

Πρέπει όμως να ξέρεις ότι πρέπει να αντιληφθείς και να αποκλείσεις γρήγορα όσες δεν ενδιαφέρονται και αντίστοιχα να ασχοληθείς με εκείνες που δείχνουν να προχωρούν γρήγορα την μεταξύ σας αλληλεπίδραση και να επενδύουν στο φλερτ.

Η Κλιμάκωση Στο Φλερτφλερτ σε μπαρ

Μετά από αρκετές προσεγγίσεις θα έχεις ζεσταθεί αρκετά και θα έχεις την απαιτούμενη κοινωνική “ροπή”.

Έτσι θα πρέπει να ξεφύγεις από την χαλαρή συζήτηση με μια γυναίκα και να αρχίσεις να μπαίνεις περισσότερο στο θέμα.

Αυτό μπορεί να πάρει από 20′ μέχρι 1 ώρα. Όταν κρίνεις ότι έχει δημιουργηθεί αρκετή έλξη, μπορείς να της προτείνεις να πάτε σπίτι σου, όπου αν δεν την έχεις ήδη φιλήσει, θα την φιλήσεις πολύ σύντομα.

Έτσι τα πράγματα θα οδηγηθούν στο σεξ.

Αυτή είναι μια απλά διαδικασία, όμως για τους περισσότερους φαίνεται βουνό.

Όπως ισχύει με το φλερτ γενικότερα πρέπει να γνωρίζεις μερικές μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

#1. Στο Φλερτ Οι Γυναίκες Αγχώνονται Όπως Και Εσύοι γυναίκες αγχώνονται

Οι γυναίκες, όπως και οι άντρες, φοβίζονται και αυτές από μια ενδεχόμενη απόρριψη.

Ο γυναικείος ρόλος δεν τις απαλλάσσει από το άγχος στο φλερτ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου, όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα.

#2. Η Απόρριψη Στο Φλερτ Είναι Μέρος Του Παιχνιδιού

Όπως αναφέραμε παραπάνω η εμπειρία αποτελεί σημαντικό μέρος του φλερτ, που θα σε βοηθήσει να κάνεις καλές επιλογές και να κινηθείς σωστά και αποτελεσματικά.

Μην βλέπεις την απόρριψη σαν κάτι αρνητικό, αλλά σαν μια ευκαιρία βελτίωσης. Γενικά, φρόντισε να απολαύσεις το φλερτ και να περνάς καλά.

#3. Βγες Και Προσέγγισε Γυναίκεςπροσέγγισε γυναίκες

Για πολλούς το φλερτ με μια γυναίκα σε ένα μπαρ -ή αλλού- είναι εφιάλτης.

Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι μια γυναίκα που έχει περάσει 2 ώρες τουλάχιστον, για να φτιαχτεί και να ντυθεί για μια βραδινή έξοδο, δεν το έκανε για να αγνοηθεί, αλλά για να προσεγγιστεί από άντρες.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι, πήγαινε να μιλήσεις. Αν δεν ενδιαφέρεται και απορριφθείς, απλά προχωράς με κάποια άλλη.

#4. Μην Κερνάς Ποτά Για Να Την Γνωρίσεις

Αν σου αρέσει μια γυναίκα και θέλεις να την γνωρίσεις, πήγαινε και μίλησε της άμεσα.

Δεν χρειάζεται να “αγοράσεις” τον χρόνο της, κερνώντας ποτά. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταφέρεις τίποτα, καθώς αυτή η συμπεριφορά δεν είναι καθόλου ελκυστική.

Αν τώρα θέλεις να την κεράσεις ή να πληρώσεις το ποτό της, τσέκαρε πρώτα το παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

#5. Μην Χρησιμοποιείς Κλισέ Ατάκες

Όταν ξεκινάς το φλερτ ή όταν πρόκειται να της ζητήσεις να πάτε στο σπίτι σου, προτίμησε έναν απλό, καθημερινό τρόπο.

Καλύτερα να της ζητήσεις απλά και ειλικρινά να πάτε σπίτι σου και να συνεχίσετε εκεί, παρά να της πεις κάποια ατάκα του τύπου “κάποιος να ενημερώσει το θεό ότι ο άγγελος του δεν θα επιστρέψει απόψε”.

Δείξε ότι είσαι ώριμος και ότι συμπεριφέρεσαι ανάλογα.

προσέγγισε με ωριμότητα

#6. Προετοίμασε Τον Χώρο Σου Ανάλογα

Προτού ξεκινήσεις την βόλτα σου στα μπαρ και εφόσον έχεις σκοπό να γυρίσεις στο σπίτι με παρέα, φρόντισε ο χώρος του σπιτιού σου να είναι καθαρός και τακτοποιημένος.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συμμαζέψεις τα ρούχα, να μην υπάρχουν άπλυτα πιάτα στην κουζίνα, το μπάνιο να είναι πεντακάθαρο και γενικώς ο χώρος σου, τόσο η κρεβατοκάμαρα, όσο και το υπόλοιπο σπίτι, να έχει μια ελκυστική εικόνα.

#7. Οι Επικοινωνιακές Σου Δεξιότητες Θα Σε Βοηθήσουνεπικοινωνία

Όταν ξεκινήσει η μεταξύ σας αλληλεπίδραση, θα χρειαστεί να της δείξεις τόσο ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά, όντας καλός ακροατής, όσο και ότι διαθέτεις ο ίδιος ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ότι έχεις κάτι να πεις.

Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες, τόσο σε επίπεδο λεκτικό, όσο και σε επίπεδο γλώσσας σώματος παίζουν σημαντικό ρόλο στο φλερτ.

Κλείνοντας, όταν θέλεις να πάρεις το τηλέφωνο της για να επικοινωνήσετε αργότερα, σε ένα σημείο που υπάρχει έντονη σύνδεση μεταξύ σας, βγάλε το τηλέφωνο σου και πες της πως χρειάζεσαι τον αριθμό της, για να τα πείτε κάποια άλλη στιγμή.

Το κλειδί είναι να μην της το ζητήσεις, αλλά να της δώσεις το τηλέφωνο σου και απλά να το γράψει και στείλε της ένα μήνυμα για να έχει και εκείνη το δικό σου.

Έτσι η γνωριμία σας θα προχωρήσει και θα κανονίσετε να βγείτε ραντεβού κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Όσο αισθάνεσαι περισσότερο άνετος και αποκτάς εμπειρία, θα σου γίνεται ολοένα και πιο εύκολο όχι μόνο να πάρεις τον αριθμό μιας γυναίκας, αλλά και να προχωρήσεις το φλερτ μέχρι το στάδιο του σεξ.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να βελτιώσεις τις ικανότητές σου να φλερτάρεις τη γυναίκα που σου αρέσει και δεν ξέρεις πώς; Μάθε περισσότερα εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.