Φλερτ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τι Κάνεις αν Είσαι Ακόμα Μόνος!

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι μια μέρα ιδανική για φλερτ, αν είσαι ακόμη μόνος.

Όταν οι φίλοι σου, που τυχαίνει να έχουν κάποια σχέση είναι έξω, έχεις μια ευκαιρία να κυκλοφορήσεις και να φλερτάρεις, αντίστοιχες γυναίκες που είναι και εκείνες μόνες.

Τα μέρη όπου μπορείς να δράσεις του Αγίου Βαλεντίνου, δεν διαφέρουν από τα συνηθισμένα. Πρακτικά μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε.

Διάβασε παρακάτω μερικές συμβουλές, για να πετύχεις με το φλερτ κατά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχοντας κατά νου ότι μπορείς να βρεις γυναίκα και να βγεις ραντεβού ακόμη και την ίδια μέρα.

#1. Γυναίκες Υπάρχουν ΠαντούΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Μπορείς να προσεγγίσεις γυναίκες σε οποιοδήποτε μέρος, βασιζόμενος στις αρχές που μπορείς να μάθεις παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει, στην σχολή ή στην δουλειά, σε ένα μπαρ το βράδυ ή στον δρόμο και έτσι να μην περάσεις μόνος τελικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βρες κάτι κοινό μαζί της και άδραξε την ευκαιρία, για να της μιλήσεις.

#2. Απόλαυσε Την Έξοδο ΣουΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Αν επιλέξεις του Αγίου Βαλεντίνου να βγεις σε ένα μπαρ με τους φίλους σου, φρόντισε να περάσεις καλά και αυτό να φαίνεται.

Αν το μπαρ έχει κάποια εκδήλωση ειδικά για την ημέρα, πάρτε μέρος. Οι γυναίκες έλκονται από άντρες με αυτοπεποίθηση, που τραβούν την προσοχή, επειδή δείχνουν ότι περνούν καλά.

Μην κολλάς στο γεγονός ότι είσαι μόνος σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις σχέση αυτή την ημέρα. Όπως και δεν χρειάζεται όλη σου η βραδιά να περιστρέφεται γύρω από αυτό.

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις σκληρά. Αρκεί να το ευχαριστιέσαι και όταν μιλήσεις με κάποια γυναίκα που σου αρέσει να δείξεις ενδιαφέρον. Χωρίς να προσπαθείς με κάθε τρόπο να προβάλλεις τα προτερήματα σου έναντι του ανταγωνισμού.

#3. Βρες Κορίτσια Που Έχουν Βγει Μόνα ΤουςΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Δεν είναι καθόλου απίθανο η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να έχει βρει μια κοριτσοπαρέα, χωρίς άντρες. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς, μαζί με την παρέα σου.

Προσεγγίστε μια παρέα κοριτσιών και ενταχθείτε σε αυτήν. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι συνήθως μεγάλες παρέες, άνω των 4 ατόμων, είναι δύσκολα προσπελάσιμες, οπότε, προτιμήστε παρέες με 2 έως 4 κορίτσια, για να προσεγγίσετε.

#4. Απομόνωσε Τη Γυναίκα που Σου ΑρέσειΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Αν έχεις δει μια μικρή παρέα και μεταξύ αυτών μια γυναίκα που σου αρέσει, αλλά δεν μπορείς να προσεγγίσεις όταν η παρέα είναι μπροστά, μπορείς να περιμένεις. Κάποια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία, αν απομακρυνθούν οι φίλες της.

Τότε πρέπει να κινηθείς γρήγορα, να συστηθείς και να ανταλλάξετε γρήγορα αριθμούς, ώστε να επικοινωνήσετε λίγο αργότερα.

#5. Κάνε Γνωριμίες σε Κάποιο ClubΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Αν το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου σε βρει σε κάποιο club βάλε τον εαυτό σου σε μια λειτουργία ανεύρεσης ραντεβού.

Προσπάθησε να προσεγγίσεις όσο περισσότερες γυναίκες μπορείς και να πάρεις μερικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Βέβαια, ένα αριθμός από μόνος του, δεν λέει κάτι. Προσπάθησε να χτίσεις μια σύντομη σχέση οικειότητας με την εκάστοτε γυναίκα, ώστε να την καλέσεις ή να της στείλεις μήνυμα την επόμενη μέρα και να κανονίσετε ένα ραντεβού.

Μπορεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να σε βρει χωρίς σχέση, όμως προσεγγίζοντας γυναίκες, βάζεις τα θεμέλια για να περάσεις το επόμενο διάστημα με κάποια γυναίκα που σου αρέσει.

#6. Αυθεντικότητα, Αμεσότητα, ΑυτοπεποίθησηΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Πολλές γυναίκες που τυχαίνει να μην έχουν ταίρι του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό, όμως μπορεί να είναι λίγο πιο δεκτικές στο φλερτ, ιδιαίτερα αν έχεις να προβάλλεις το παραπάνω τρίπτυχο χαρακτηριστικών.

Όντας αυθεντικός, άμεσος και δρώντας με αυτοπεποίθηση, θα μπορέσεις να φλερτάρεις γυναίκες, να δημιουργήσεις μαζί τους σεξουαλική ένταση και έλξη και να αποφύγεις την φιλική ζώνη, αφού θα έχεις ξεκαθαρίσει εξ αρχής τις προθέσεις σου.

#7. Χρησιμοποίησε το Διαδικτυακό ΦλερτΗ μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει σιγά σιγά και αν είσαι μόνος, ίσως να σκέφτεσαι το γιατί, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνεις για αυτό.

Το διαδικτυακό φλερτ είναι δημοφιλές γιατί είναι εύκολο και γρήγορο. Δεν είναι λοιπόν καθόλου δύσκολο να γνωρίσεις μια γυναίκα και να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν δεις ότι ενδιαφέρεται και μετά από μια σύντομη συνομιλία, μην διστάσεις να της προτείνεις να βγείτε. Άλλωστε, αν είναι μόνη αυτή την ημέρα, σίγουρα θα θέλει και εκείνη να την περάσει με κάποιο ταίρι.

Μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα για το online φλερτ, αν δεις το επεισόδιο του Apla+Andrika που ακολουθεί.

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.