Φλερτάρεις τις Γυναίκες με τον Σωστό Τρόπο; – Μέρος 1

Φλερτάρεις τις γυναίκες με τον σωστό τρόπο; - Μέρος 1

Φλερτάρεις Γυναίκες Με Το Σωστό Τρόπο;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν στο φλερτ προσεγγίζεις τις γυναίκες με τον σωστό τρόπο; Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι τα λάθη που μπορεί να κάνεις που σε κρατάνε πίσω και δε βλέπεις τα αποτελέσματα που θα ήθελες;

Σε αυτό το άρθρο που θα αποτελείται από 2 μέρη, αναφέρονται 10 κακές συνήθειες που μπορείς να διορθώσεις για να απαλλαγείς από τον παλιό σου εαυτό και να ανεβάσεις στα ύψη την αποτελεσματικότητα των προσεγγίσεών σου, καθώς και να δεις ορατά αποτελέσματα στην εξέλιξή σου γενικότερα, πέρα από το θέμα προσέγγιση γυναικών.

10 κακές συνήθειες λοιπόν, που μπορείς να κόψεις για να κάνεις ένα βήμα προς την απαλλαγή από τον παλιό εαυτό σου (αφορά στα άτομα που έχουν ήδη ξεκινήσει να προσεγγίζουν γυναίκες και δε βλέπουν ορατά αποτελέσματα)!

#1. Βγες Από Τη Ζώνη Άνεσης!

φλερτ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!! Προσπάθησε να το επεκτείνεις διαρκώς, κάνοντας πράγματα που μέχρι και χτες φοβόσουν να κάνεις.

Α) Μίλα σε αγνώστους, σε μικτές παρέες, άρχισε να φλερτάρεις γυναίκες που πάντα φοβόσουν να πλησιάσεις.

Β) Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα στην αρχή, όσο να ξεπεράσεις φοβίες σου και να κάνεις πράγματα που είναι έξω από την πραγματικότητά σου. Αυτό το θέμα σηκώνει φυσικά μεγάλη ανάλυση και κακώς το περιορίζω στα πλαίσια της προσέγγισης.

Γ) Κάνε μαθήματα για πτώση με αλεξίπτωτο, δοκίμασε ένα οποιοδήποτε extreme sport. Δεν πρέπει να περιοριστείς στο θέμα της προσέγγισης και της γυναίκας. Αυτό φυσικά όσο εύκολα γράφεται, τόσο δύσκολα γίνεται.

Δες το βίντεο για να βελτιωθείς στο φλερτ:

Το να καταφέρεις να κάνεις διαρκώς πράγματα που σε φοβίζουν, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει να κάνει κάποιος σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκεται αλλά είναι και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος στο ταξίδι του για να γίνει player.

Δυστυχώς η μοναδική συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι ότι πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να προσπαθήσει, να γίνει καλύτερος, να κάνει αυτά που φοβάται, να κάνει λάθη.

Κατά καιρούς θα είναι εύκολο και διασκεδαστικό, αλλά σε άλλες περιπτώσεις θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα αναπολείς τις παλιές εποχές με την άνεση που ένιωθες μέσα στο περιορισμένο σου comfort zone.

Ουσιαστικά πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου: “Am I willing to risk the ordinary, to achieve the extroardinary?” Δηλαδή,

Είμαι πρόθυμος να ρισκάρω να ξεφύγω από τη ρουτίνα μου, για να φτάσω στο μεγαλείο?

Νομίζω το ρίσκο αξίζει.

#2. Μη Γίνεσαι Κακός Όταν Φλερτάρεις Γυναίκες

κακος στ φλερτ

Οι περισσότεροι όταν ξεκινάνε το Παιχνίδι, καταλήγουν να γίνονται πολύ κακοί με τις γυναίκες που γνωρίζουν, επειδή προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν negs (neg είναι ένα σχόλιο που μοιάζει με κοπλιμέντο αλλά στοχεύει στην ανασφάλεια της γυναίκας, που ιδανικά όταν εφαρμόζεται σωστά, έχει σαν σκοπό αν κάνει τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει να γελάσει και να πέσουν οι άμυνές της) και το παρακάνουν, προσπαθούν να δείξουν αδιαφορία και επίσης το παρακάνουν, και ξεχνάνε εντέλει να κάνουν αυτό στο οποίο στην προηγούμενη ζωή τους ήταν πολύ καλοί – να νιώσουν άνετα με την κοπέλα και να χτίσουν οικειότητα, εμπιστοσύνη και χημεία, που είναι απαραίτητο.

Bad timing λοιπόν στα negs αλλά και παραγίνονται σκληροί. Εντέλει, όλοι οι αρχάριοι κάποια στιγμή ενδέχεται να το παρακάνουν και παραμένουν αρχάριοι. Το καταλαβαίνω ότι ξαφνικά ανακαλύπτουν μία δύναμη και νιώθουν ότι ίσως τώρα να είναι η σειρά τους να προκαλέσουν πόνο σε μία όμορφη γυναίκα, όπως και οι γυναίκες τόσα χρόνια τους έχουν προκαλέσει τόσο πόνο, αλλά δεν είναι αυτή η λύση.

Δε θέλεις να τις στενοχωρήσεις, ούτε να τις τσαντίσεις. Θα γίνω παράλογος ίσως, αλλά νομίζω ότι ο σκοπός σου είναι να κάνεις σεξ μαζί τους!

#3. Όταν Φλερτάρεις Γυναίκες Συγκεντρώσου Στον Στόχο 

Μάθε από το Θέμη πως να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει.

Πολλοί ξεκινάνε το παιχνίδι και αρχίζουν να προσεγγίζουν γυναίκες πολύ μέτριες εμφανισιακά, γυναίκες πολύ λιγότερο όμορφες από αυτό που αξίζουν. Το να προσεγγίσεις μερικές γυναίκες μέτριες εμφανισιακά, είναι καλό για εξάσκηση και για εμπειρία, ή για να νικήσεις πιο εύκολα το άγχος προσέγγισης αρχικά, αλλά μπορείς και πολύ καλύτερα καλύτερα.

Έχε υψηλές προσδοκίες και μεγάλους στόχους!!

Δεν μπαίνεις σε όλο αυτό τον κόπο για να κάνεις σεξ με άσχημες γυναίκες που δε σε ελκύουν!! Ξεκίνα με απλά χαριτωμένες γυναίκες στην αρχή, ή και στην αρχή της βραδιάς αλλά μετά μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά σου αρέσει!

#4. Δεν Μπορείς Να Ξεφύγεις Από Την Προσωπικότητά Σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Οι άνδρες που αρχίζουν την διαδικασία να προσεγγίζουν γυναίκες, συνήθως ψάχνουν για έναν τύπο προσωπικότητας που να θεωρείται ελκυστικός και για έναν οδηγό για να τους βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη μετάλλαξή τους. Μην υπερπροσπαθείς όταν φλερτάρεις γυναίκες.

Μετά προσπαθούν να γίνουν κάτι που δεν είναι, δεν τους ταιριάζει, δεν τους εκφράζει. Σίγουρα όλοι θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές περσόνες που θεωρούνται πρότυπες – ελκυστικές, που σίγουρα ο καθένας μπορεί να βρει μία που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του και στην προσωπικότητά του, που θα μπορέσει εύκολα να υιοθετήσει και θα του αρέσει!!!

Γιατί όσο υιοθετεί συμπεριφορά που δεν του ταιριάζει, δε θα υποστηρίζει με τη συμπεριφορά του τα λόγια του και εντέλει θα θεωρείται είτε ψώνιο, είτε fake και δε θα λειτουργεί εύκολα κάτι υπέρ του.

Προσάρμοσε το Παιχνίδι σε σένα, μην προσαρμοστείς εσύ στο Παιχνίδι!

#5. Δοκίμασε Να Κλιμακώνεις Τη Σωματική Επαφή Πιο Γρήγορα

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

Πολλοί άνδρες υστερούν σε θάρρος, θράσος, τόλμη και υπερέχουν σε άγνοια για το πότε πρέπει να κλιμακώσουν. Αναβάλλουν το άγγιγμα, ειδικά το πρώτο φιλί, για πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Βλέπουν θετικές ενδείξεις και πράσινο φως, τα αναγνωρίζουν αλλά λένε “ας περιμένω λίγο ακόμα, μήπως με φιλήσει πρώτη (?)”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η κοπέλα να χάνει κάθε ενδιαφέρον, αρχίζει και νιώθει άβολα – αν δεν κλιμακώσεις όταν ο στόχος σου σου δώσει πράσινο φως, θα νιώσει ακόμα περισσότερο άβολα από το αν προσπαθούσες να κλιμακώσεις ενώ δεν είχες πάρει πράσινο φως και απλά κατάλαβες λάθος, οπότε κόψε και τη δικαιολογία “και αν δεν είναι έτοιμη;”

Αν δεν είναι έτοιμη απλά ξαναπροσπαθείς αργότερα!!.

Και καθώς δεν κλιμακώνεται η κατάσταση, κολλάς στην Friendzone και αναρωτιέσαι γιατί!!! Απλά και πάλι πρέπει να βγεις από την comfort zone σου και να πιέζεις διαρκώς όχι μόνο τα δικά σου όρια, αλλά και τα όρια της κοπέλας που σε ενδιαφέρει. Αυτός είναι ο ρόλος σου άλλωστε όταν φλερτάρεις.. Για να φτάσεις στο σεξ, δε χρειάζεσαι ρουτίνες και μεθοδολογία.

Αυτά τα χρειάζεσαι για να σε βοηθήσουν να κλιμακώσεις την σωματική επαφή, γιατί το σεξ είναι η κλιμάκωση και κορύφωση της σωματικής επαφής. Μη σκέφτεσαι πολύ.. δε χρειάζεται. Μόλις πάρεις πράσινο φως, φίλησέ την.

Θα ακολουθήσει μέρος 2.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ αλλά και την αλληλεπίδραση σου με αυτή την εκπληκτική διαδικασία, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.