Φλερτάροντας στο Γυμναστήριο: Τι Πρέπει να Προσέξεις

Μάθε πώς μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου με μία γυναίκα, φλερτάροντας στο γυμναστήριο με το σωστό τρόπο, απογεύγοντας λάθη.

Το γυμναστήριο είναι ένα μέρος όπου μπορείς να βρεις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους και είναι σε καλή φόρμα. Η γυμναστική απελευθερώνει ορμόνες, οι οποίες συμβάλλουν στην χαλάρωση και στην καλή διάθεση.

Επιπλέον, τα ρούχα που φορούν οι γυναίκες και διάφορες κινήσεις που κάνουν στα όργανα τραβούν τα βλέμματα. Αυτό μαζί με το γεγονός ότι οι περισσότερες βγάζουν συνεχώς φωτογραφίες και δημοσιεύουν στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις κάνει να αισθάνονται ότι όλοι τις κοιτούν, και μάλλον έτσι είναι!

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τον χώρο του γυμναστηρίου, πρέπει η προσέγγιση σου να είναι έξυπνη.

Κάνε την Γυναίκα να σε Προσέξει με τον Σωστό ΤρόποΜάθε πώς μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου με μία γυναίκα, φλερτάροντας στο γυμναστήριο με το σωστό τρόπο, απογεύγοντας λάθη.

Φλερτάροντας στο γυμναστήριο θα πρέπει να εφαρμόσεις παρόμοιες μεθόδους με το κλασσικό φλερτ οπουδήποτε αλλού.

Συνήθως, δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις το θάρρος και να μιλήσεις σε μια γυναίκα, αν πρώτα δεν βρεις μερικά σημάδια που θα σου δείξουν ότι ενδιαφέρεται.

Τα σημάδια δεν διαφέρουν από αυτά που θα σου έδινε σε έναν οποιονδήποτε χώρο, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο:

Σε έναν μικρό χώρο, όπως το γυμναστήριο, είναι εύκολο να σε παρατηρήσει, οπότε δεν χρειάζεται να το προσπαθήσεις πολύ.

Δεν χρειάζεται να πας δίπλα της να κάνεις τις ασκήσεις σου, ούτε βέβαια να βγάζεις κραυγές και αγκομαχητά. Εννοείται, ότι φλερτάροντας στον χώρο του γυμναστηρίου, δεν θα πρέπει να την ακολουθείς “τυχαία”, λέγοντας ότι δήθεν έχεις το ίδιο πρόγραμμα προπόνησης.

Επίσης, δεν χρειάζεται να κοιτάζεσαι όλη την ώρα στον καθρέφτη, ούτε να προσπαθείς να κάνεις επίδειξη της μυικότητάς σου, μιας και αυτό θα σε κάνει να δείξεις κάπως περίεργος!

Όταν διαπιστώσεις ότι μια γυναίκα σε κοιτάζει και ενδιαφέρεται ο φόβος της προσέγγισης εξαφανίζεται και η κατάσταση γίνεται πιο εύκολη για εσένα.

Μπορείς βέβαια να σκεφτείς αμέτρητες δικαιολογίες, για να μην προσεγγίσεις μια γυναίκα στο γυμναστήριο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι κάθε γυναίκα θέλει να γνωρίσει έναν άντρα χαρισματικό, με αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα του σε ποιον χώρο βρίσκεται.

Το φλερτ μπορεί να συμβεί οπουδήποτε – είτε να γυμνασθείς φλερτάροντας, είτε στον χώρο εργασίας, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο που ακολουθεί στην εκπομπή μας Apla+Andrika:

 #1. Κάνε την Κίνηση ΣουΜάθε πώς μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου με μία γυναίκα, φλερτάροντας στο γυμναστήριο με το σωστό τρόπο, απογεύγοντας λάθη.

Φλερτάροντας στο γυμναστήριο, θα χρειαστεί να είσαι δημιουργικός (όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση βέβαια).

Μπορείς να βρεις πολλές αφορμές, για να μιλήσεις σε μια γυναίκα στο γυμναστήριο. Να την βοηθήσεις να φτιάξει την θέση της σε κάποιο όργανο, να της δώσεις κάποια συμβουλή.

Μπορείς να σχολιάσεις πόσο δυνατή είναι ή να κάνεις κάποιο σχόλιο που θα την κάνει να αισθανθεί ωραία και να βρει κίνητρο.

Ακόμη ένας τρόπος είναι να κάνεις την πρώτη κίνηση, δείχνοντας λίγο ανταγωνισμό και χιούμορ. Αν για παράδειγμα κάνεις στατικό ποδήλατο ή διάδρομο και εκείνη είναι δίπλα σου, πες της να πάτε μια κόντρα.

Επιπλέον, μπορείς να σχολιάσεις τον εξοπλισμό της. Μπορείς να την ρωτήσεις κάτι για τα παπούτσια της και από εκεί να επεκταθείς, σχετικά με ποιο άθλημα προτιμά ή από πού τα αγόρασε κλπ.

#2. Προσέγγισε την στην Σωστή ΣτιγμήΜάθε πώς μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου με μία γυναίκα, φλερτάροντας στο γυμναστήριο με το σωστό τρόπο, απογεύγοντας λάθη.

Το timing παίζει σημαντικό ρόλο.

Προφανώς, δεν είναι σωστή στιγμή για να προσεγγίσεις μια γυναίκα, όταν τρέχει δυνατά στον διάδρομο και είναι λαχανιασμένη. Είναι λογικό ότι δεν θα μπορέσει να σου μιλήσει, ακόμη και αν θα το ήθελε.

Μπορείς να την προσεγγίσεις και να έχεις πιθανότητες να σου μιλήσει στο χαλάρωμα της.

Επίσης, φρόντισε να μην αρχίσεις να της μιλάς όταν βρίσκεται στα μισά ενός σετ και θέλει να είναι συγκεντρωμένη. Περίμενε να κάνει το διάλειμμα της καλύτερα ή βρες μια στιγμή αργότερα που θα κάνει διατάσεις.

#3. Να Είσαι ΕυγενικόςΜάθε πώς μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου με μία γυναίκα, φλερτάροντας στο γυμναστήριο με το σωστό τρόπο, απογεύγοντας λάθη.

Φλερτάροντας στον χώρο του γυμναστηρίου πρέπει να προσέξεις να είσαι ευγενικός.

Προσφέρσου να απομακρύνεις τους δίσκους από το μηχάνημα, όταν τελειώσει με τις ασκήσεις της.

Η ευγένεια είναι πάντα ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό. Μια τέτοια κίνηση θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σου δώσει ένα έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση.

Μπορείς άλλωστε να δεις το βίντεο της εκπομπής μας, στην οποία συζητούμε το πολύ σημαντικό ζήτημα της ευγένειας.

#4. Ξεκίνησε ένα Ομαδικό ΠρόγραμμαΜάθε πώς μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου με μία γυναίκα, φλερτάροντας στο γυμναστήριο με το σωστό τρόπο, απογεύγοντας λάθη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στο γυμναστήριο για να κάνουν γνωριμίες. Αν πέσεις σε μια τέτοια γυναίκα, θα είναι λίγο εκνευριστικό να την διακόπτεις ή να την απασχολείς την ώρα που γυμνάζεται.

Τα πράγματα όμως διαφέρουν στα ομαδικά προγράμματα, τα οποία μάλιστα αποτελούνται στην πλειονότητα τους από γυναίκες. Πολλές γυναίκες κάνουν crossfit, yoga ή άλλα παρόμοια ομαδικά προγράμματα, τα οποία ενδείκνυνται για γνωριμίες.

#5. Μην Περιφέρεσαι στο Γυμναστήριο Συζητώντας με την Παρέα σουΜάθε πώς μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητές σου με μία γυναίκα, φλερτάροντας στο γυμναστήριο με το σωστό τρόπο, απογεύγοντας λάθη.

Το γυμναστήριο είναι ένας χώρος ιερός για όσους αθλούνται εκεί! Σεβάσου τους ανθρώπους που γυμνάζονται με κάποιον σκοπό και μην περιφέρεσαι, συζητώντας με τους φίλους σου, φωνάζοντας και κάνοντας πλάκα.

Αυτό θα δημιουργήσει κάκιστη εντύπωση και ακόμη και αν θελήσεις να φλερτάρεις κάποια γυναίκα, μάλλον δεν θα έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Να έχεις στο μυαλό σου ότι το γυμναστήριο έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό, αλλά μην αποκλείεις το ενδεχόμενο φλερτάροντας στο γυμναστήριο, να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δημιουργήσεις σχέσεις με καλλίγραμμες γυναίκες με παρόμοια ενδιαφέροντα και νοοτροπία με εσένα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να δεις τις ικανότητές σου στο φλερτ να φτάνουν σε άλλα επίπεδα, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style