Φλερτάροντας με άγνωστες

Το ζήτημα του φλερτ με άγνωστες γυναίκες στο δρόμο, σε ένα μπαρ ή οπουδήποτε αλλού απασχολεί και δυσκολεύει την πλειονότητα των αντρών, οι οποίοι είτε αποφεύγουν να φλερτάρουν, είτε προτιμούν να φλερτάρουν μέσω της παρέας, επειδή είναι πιο εύκολο.

Φλερτάροντας με άγνωστες γυναίκες όμως ανεβαίνεις επίπεδο.

Κάθε προσέγγιση σου προσφέρει εμπειρίες χρήσιμες τόσο για το φλερτ, όσο και για το επικοινωνιακό κομμάτι της ζωής σου γενικότερα, καθώς μαθαίνοντας να είσαι άνετος μιλώντας με αγνώστους, θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ας δούμε λοιπόν ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να ξεκινήσεις άμεσα να φλερτάρεις με επιτυχία άγνωστες γυναίκες.

Fare la Civetta: Flirting in Italy - GRAND VOYAGE ITALY

#1. Φλερτάροντας με Άγνωστες: Πώς να Ξεκινήσεις

 

Για να ξεκινήσεις μια αλληλεπίδραση με κάποια γυναίκα που σου αρέσει, θα πρέπει πρωτίστως να βρεις έναν τρόπο να της μιλήσεις.

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα προξενεί άγχος, ίσως όχι άδικα.

Με την σωστή καθοδήγηση όμως και αποκτώντας εμπειρία και γνώσεις στο κομμάτι του φλερτ, θα αρχίσει να σου γίνεται ολοένα και πιο εύκολο.

Κατ’ αρχάς, πρέπει να είσαι γρήγορος.

Από τη στιγμή που θα δεις μια γυναίκα που σου αρέσει, το άγχος θα σε καταβάλλει και θα αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες.

Θα ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη στιγμή και τις κατάλληλες συνθήκες, με αποτέλεσμα να καθυστερήσεις πολύ και τελικά να μην την προσεγγίσεις καν.

Άρα το πρώτο και σημαντικότερο είναι να προσεγγίσεις την γυναίκα άμεσα, αν είναι εφικτό εντός 3’’ (έχει βρεθεί ότι αυτό είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζεται ο εγκέφαλος, ώστε να αρχίσει να αναζητά δικαιολογίες, για να αποτρέψει τον πόνο από μια πιθανή απόρριψη).

Αφού πάρεις την απόφαση και την προσεγγίσεις, πρέπει να σκεφτείς τι θα της πεις.

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις.

Είτε θα είσαι άμεσος και θα ξεκαθαρίσεις ευθύς εξαρχής τις προθέσεις σου, είτε με τον έμμεσο τρόπο, θα βρεις ευκαιρία να την πλησιάσεις μιλώντας της για οποιοδήποτε θέμα (πχ κάτι που συμβαίνει τριγύρω).

Το τι θα πεις τελικά δεν έχει μεγάλη σημασία, αρκεί να βρεις το θάρρος και την αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις την προσέγγιση.

#2. Η Σημασία της Γλώσσας του Σώματος

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να πει πολλά για την διάθεσή σου και για κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου.

Μια γυναίκα μπορεί πολύ εύκολα να ερμηνεύσει τη γλώσσα του σώματος σου και να εξάγει συμπεράσματα από τα οποία θα κρίνει, αν θα συνεχίσει να σου μιλάει ή όχι.

Επομένως, θα πρέπει να σταθείς στη γλώσσα του σώματος και στο πώς θα προβάλλεις τα ποιοτικά σου χαρακτηριστικά μέσω αυτής.

Αρχικά, θα πρέπει ακόμη και πριν αρχίσεις να της μιλάς, πλησιάζοντας την, να επιδιώξεις την οπτική επαφή, ώστε η γυναίκα να σε αντιληφθεί και να μην τρομάξει, όταν αρχίσεις να της μιλάς.

Το ιδανικό θα είναι να την προσεγγίσεις είτε από το πλάι είτε από μπροστά και όχι από πίσω, για να μην σε δει ξαφνικά.

Η οπτική επαφή όσο την πλησιάζεις υποσυνείδητα δημιουργεί εμπιστοσύνη και αίσθημα προσμονής.

Αν τώρα για κάποιο λόγο, πρέπει να την προσεγγίσεις από πίσω, μην την αγγίξεις στον ώμο, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πανικοβληθεί και η προσέγγιση δεν θα πάει καλά.

Πες πρώτα ένα γεια, για να της τραβήξεις την προσοχή και να γυρίσει προς το μέρος σου.

Βέβαια, δεν είναι μόνο η οπτική επαφή.

Είναι εξίσου σημαντικό να είσαι χαμογελαστός, όταν φλερτάρεις.

Ένα χαμόγελο θα δείξει ότι είσαι φιλικός και προσεγγίσιμος.

Θα κάνει την γυναίκα να αισθανθεί ασφαλής κοντά σου και να χαλαρώσει, ενώ παράλληλα θα δείξεις ότι έχεις ευχάριστη διάθεση.

#3. Φλερτάροντας με Άγνωστες: Δημιουργία Οικειότητας

 

Η οικειότητα με την γυναίκα που προσεγγίζεις πρέπει να δημιουργηθεί από τις πρώτες στιγμές και να ισχυροποιηθεί όσο περνά η ώρα, ώστε να κρατήσεις τον ενδιαφέρον της.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μέσα από την κουβέντα σας να φανεί ότι υπάρχει κοινό έδαφος, κοινές αξίες και ενδιαφέροντα.

Έτσι θα διαπιστώσει και εκείνη ότι υπάρχει σημεία μεταξύ σας.

Παράλληλα, αγγίζοντας την ελαφρά στην αρχή θα ενισχύσεις την έλξη και θα καταλάβεις από την συμπεριφορά της αν αποδέχεται το άγγιγμα σου και ζητά και άλλο ή αν είναι επιφυλακτική.

Το άγγιγμα εκτός από την οικειότητα θα εισάγει στην αλληλεπίδραση σας και την σεξουαλική ένταση, που θα βοηθήσει στην εξέλιξη του φλερτ.

How To Flirt With A German

#4. Πώς θα Συνεχιστεί η Συζήτηση

Θα είναι καλό να κάνεις ερωτήσεις “ανοικτού τύπου” που για να απαντηθούν χρειάζονται κάποια ανάλυση και όχι ερωτήσεις που μια απλή απάντηση ναι/όχι αρκεί.

Ό,τι και αν αποφασίσεις να την ρωτήσεις, δείξε ότι κατανοείς την απάντηση της και δείξε ενδιαφέρον να μάθεις λεπτομέρειες, χωρίς βέβαια να το παρακάνεις με προσωπικές λεπτομέρειες.

Κράτησε ένα χαλαρό ύφος, μην την κάνεις να νιώσει ότι την ανακρίνεις ή της παίρνεις συνέντευξη.

Επίσης, κάτι που θα συμβάλλει θετικά είναι το χιούμορ.

Μην ντραπείς να πεις κάτι αστείο.

Αν την κάνεις να γελάσει, έχεις κερδίσει πόντους.

Όπως και να ‘χει, κράτησε στην κουβέντα θετική διάθεση, συζητώντας ευχάριστα θέματα.

Σε αυτό το βίντεο ο Θέμης σου δίνει παραδείγματα θεμάτων που θα κρατήσουν ψηλά την σεξουαλική έλξη.

Τέλος, δεν είναι κακό να κάνεις ένα κοπλιμέντο, εφ’ όσον αυτό δεν αφορά κάτι προφανές, αλλά κάτι πιο “ψαγμένο”.

Με λίγα λόγια, μην σχολιάσεις κάτι για το σώμα της ή για τα ρούχα της, αλλά προτίμησε κάτι που να αφορά κάποιο στοιχείο της προσωπικότητας της.

Από τον τρόπο που θα αντιδράσει στην φιλοφρόνηση, θα καταλάβεις αν υπάρχει ενδιαφέρον.

Αν για παράδειγμα, κοκκινήσει ελαφρώς, χαμογελάσει ή ανταποδώσει το κοπλιμέντο είναι ένα καλό σημάδι.

#5. Δείξε ότι Έχεις Κριτήρια

Το γεγονός ότι διαθέτεις κριτήρια σημαίνει ότι ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις και όχι ότι απλά φλερτάρεις οποιαδήποτε από τις γυναίκες που βρίσκεις μπροστά σου.

Φλερτάροντας με την γυναίκα που σου αρέσει επενδύετε και οι δύο χρόνο και είναι σημαντικό να δείξεις ότι εκτιμάς αυτό τον χρόνο.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι να δείξει και εκείνη από την πλευρά της το ίδιο.

Δείχνοντας ότι έχεις κριτήρια και άποψη επίσης δημιουργείς ισχυρότερη οικειότητα και δείχνεις ότι δεν είσαι απελπισμένος.

Άρα δεν συμφωνείς σε όλα μαζί της, ούτε της κάνεις κοπλιμέντα ασταμάτητα και δείχνεις ότι αν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις σου, είσαι έτοιμος να την απορρίψεις.

Αν έως τώρα πίστευες ότι οι άντρες δεν απορρίπτουν, τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο του κορυφαίου ελληνικού podcast Apla+Andrika.

#6. Κλιμάκωσε Φλερτάροντας με Άγνωστες

Αν παραμείνεις στο στάδιο της συζήτησης χωρίς να κλιμακώσεις την επαφή σας, τότε το φλερτ δεν θα ευδοκιμήσει.

Όπως ήδη προαναφέραμε το άγγιγμα είναι πολύ σημαντικό για την δημιουργία έλξης.
Άγγιξε την λοιπόν και προχώρα ανάλογα με τα σημάδια που σου δείχνει.

Αν η έλξη είναι μεγάλη, δεν είναι απίθανο να δεις σημάδια ότι θέλει να την φιλήσεις.

Γενικώς, όμως το ζητούμενο σε αυτό το σημείο είναι να δείξεις ενδιαφέρον και να της δημιουργήσεις ένα αίσθημα προσμονής, ώστε να θέλει να κρατήσει την επαφή μαζί σου και να σε συναντήσει ξανά.

Γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει κάποια στιγμή να ζητήσεις τον αριθμό της, αλλά και να δείξεις την πρόθεση σου να την ξαναδείς, αναφέροντας μερικές καλές ιδέες για ραντεβού.

#7. Αποδέξου την Απόρριψη

Μπορεί η γυναίκα που θέλεις να προσεγγίσεις να μην ενδιαφέρεται και να σε απορρίψει.

Προσπάθησε να μην το πάρεις προσωπικά.

Μπορεί απλά να είχε μια δύσκολη μέρα, να της αρέσει κάποιος άλλος ή να έχει ήδη σχέση.

Δες την απόρριψη σαν μια ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να βελτιωθείς, ώστε να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου στις επόμενες προσεγγίσεις.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.