Φλερτάροντας με Ατάκες. Γιατί να το Αποφύγεις

Φλερτάροντας Με Ατάκες

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν. 

Αυτό ίσως είναι κάτι που έχει βάση και προσπαθούμε μέσα από τα άρθρα και τις εκπομπές μας να το αλλάξουμε.

Έτσι αρκετοί άντρες παίρνουν θάρρος και προσεγγίζουν γυναίκες στο δρόμο, στα μπαράκια και οπουδήποτε αλλού.

Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα, που όμως δεν καθιστά κάποιον ειδήμονα στο φλερτ, καθώς παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που θα εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Πολλοί πιστεύουν ότι φλερτάροντας με ατάκες θα καταφέρουν με ευκολία να ρίξουν μια γυναίκα, κάτι που τις πιο πολλές φορές δεν πετυχαίνει και θα σου εξηγήσουμε τον λόγο στη συνέχεια.

Πρώτα απ’ όλα ας εξετάσουμε ξεχωριστά μερικές από τις περιπτώσεις που οι ατάκες χρησιμοποιούνται συχνά στο φλερτ.

#1. Μεγάλη Δόση Ειρωνείας

Είναι αλήθεια ότι έχοντας παιχνιδιάρικη διάθεση και όντας ελαφρώς “αναιδής” σε αποδεκτό επίπεδο, μπορείς να τραβήξεις την προσοχή μιας γυναίκας και να την ξαφνιάσεις, λέγοντας κάτι που δεν περιμένει να ακούσει.

Φλερτάροντας με ατάκες ειρωνικές και προσβλητικές όμως, σίγουρα δεν θα παίξεις με το μυαλό της γυναίκας, όπως μπορεί να νομίζεις, ούτε θα την κάνεις να αισθανθεί έλξη και ενδιαφέρον για εσένα.

Αν της πεις ατάκες όπως “Εγώ είμαι πιο όμορφος από εσένα, οπότε θες δεν θες, θα τα φτιάξουμε”, το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να δεχτείς μια παταγώδη απόρριψη, καθώς ούτε θα φανείς ακαταμάχητος, ούτε θα την κατακτήσεις με την γοητεία σου!

#2. Κομπλιμέντα Για Το Σώμα Της

φλερτάροντας με ατάκες δείχνεις ανασφάλεια

Μπορεί να δεις μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και θελήσεις από την πρώτη στιγμή να την προσεγγίσεις εκφράζοντας τον θαυμασμό  σου για το σώμα της με ένα κοπλιμέντο.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτός είναι ένα τελείως λάθος τρόπος. 

Από την μία, δεν πρόκειται να σε κάνει να ξεχωρίσεις, καθώς η γυναίκα αυτή πιθανότατα θα έχει λάβει πολλά κομπλιμέντα, για τον ίδιο προφανή λόγο.

Από την άλλη, καλό θα είναι ένα κοπλιμέντο να γίνεται σε μια γυναίκα που έχει δείξει ότι το αξίζει, στην πορεία της αλληλεπίδρασης σας και να έχει ως αντικείμενο κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Φλερτάροντας με ατάκες όπως, “Σέξι και όποιος αντέξει” και “Έχεις καυτό κορμί”, δεν θα κάνουν αίσθηση σε μια γυναίκα, σαν μορφή πρώτης προσέγγισης.

Αν επιμένεις να της κάνεις από την αρχή ένα κομπλιμέντο, πες κάτι απλό, χωρίς να γίνεις χυδαίος και χωρίς να φανείς περίεργος.

Ένα απλό και ξεκάθαρο “Είσαι πολύ όμορφη” είναι προτιμότερο και θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

#3. Συνεχίζεις Φλερτάροντας Με Ατάκες

Ξεκινάς με μια ατάκα, βλέπεις ότι η γυναίκα δεν είναι δεκτική στο φλερτ σου και αντί να προχωρήσεις σε κάποια από τις δεκάδες που σίγουρα θα βρίσκονται τριγύρω, εσύ συνεχίζεις να την πιέζεις προσπαθώντας να σκεφτείς ακόμη “καλύτερες” ατάκες.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. 

Αν δεν ξέρεις πόσο πρέπει να επιμείνεις, και αν αξίζει να το κάνεις, μετά από μια απόρριψη, δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Γενικώς, φλερτάροντας με ατάκες δεν προβάλλεις τα θετικά χαρακτηριστικά που πιστεύεις ότι βγάζεις προς τα έξω.

Πιο συγκεκριμένα:

#1. Φλερτάροντας Με Ατάκες Επικοινωνείς Ότι Είσαι Άτομο Με Έλλειμμα Αυτοπεποίθησης

Ένας άντρας που πριν φλερτάρει έχει σκεφτεί ατάκες και έχει δημιουργήσει δεκάδες πιθανά σενάρια, προσεγγίζοντας τη γυναίκα με αυτές μοιάζει σαν να είναι ρομποτάκι που απλά πετάει ατάκες.

Δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα να καταλάβει ότι δεν είσαι ο εαυτός σου όταν φλερτάρεις με προετοιμασμένες ατάκες.

Αργά ή γρήγορα θα φανερωθεί το γεγονός ότι δεν έχεις την αυτοπεποίθηση που θέλεις να δείξεις ότι διαθέτεις και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα εντυπωσιάσει καμία γυναίκα.

Φλερτάροντας με ατάκες φτάνεις κάποια στιγμή σε ένα σημείο που φαίνεται ότι δεν μπορείς να φλερτάρεις χωρίς αυτές, κάτι που ρίχνει πολύ χαμηλά την αξία σου, με αποτέλεσμα να απορρίπτεσαι.

Αξία παίρνεις από την νοοτροπία σου, τον τρόπος που συμπεριφέρεσαι και το ποιος πραγματικά είσαι.

#2. Κολλάς Στο Τι Θα Πεις Μετά Και Δεν Μπορείς Να Απολαύσεις Τη Διαδικασία 

φλερτάροντας με ατάκες κολλάς και δεν απολαμβάνεις τη διαδικασία

Το φλερτ είναι μια απολαυστική διαδικασία, τόσο για εσένα, όσο και για την κοπέλα που φλερτάρεις.

Φλερτάροντας με ατάκες, χάνεις αυτή την απόλαυση και μπλοκάρεις στην προσπάθεια σου να σκεφτείς την επόμενη καλύτερη ατάκα. 

Αυτό είναι κάτι που η γυναίκα που προσπαθείς να προσεγγίσεις θα αντιληφθεί άμεσα.

Η σκληρή σου προσπάθεια για εντυπωσιασμό θα γίνει αντιληπτό και θα εκμηδενίσει την όποια έλξη μπορεί αρχικά να υπήρχε.

#3. Φλερτάροντας Με Ατάκες Δεν Είσαι Ο Εαυτός Σου

Οι ατάκες που διάβασες κάπου ότι έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα στις γυναίκες, δεν είναι κάτι που σκέφτηκες εσύ.

Προσεγγίζοντας μια κοπέλα με αυτές τις ατάκες, πετάς μηχανικά μια αλληλουχία λέξεων, δεν είσαι ο εαυτός σου.

Το να είσαι αυθεντικός όμως είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της έλξης.

Για τον λόγο αυτό είναι προτιμότερο να φλερτάρεις με το δικό σου, προσωπικό στιλ, να εκφράζεσαι αυθεντικά και με ειλικρίνεια. 

Ο Χρήστος στο βίντεο που ακολουθεί εξηγεί αναλυτικά πώς θα καταφέρεις να είσαι αυθεντικός και να εκφράζεις τις προθέσεις σου.

Δεν υπάρχουν αποτελεσματικές ατάκες

Κάθε άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, είναι διαφορετικός.

Καθένας εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο και έλκεται από διαφορετικά στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας.

Ακριβώς για αυτό, δεν μπορεί να υπάρξει μια ατάκα που θα φέρει αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα. 

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα κάνει τη διαφορά είναι ότι η ειλικρινής έκφραση των προθέσεων ενός άντρα που είναι ο εαυτός του.

Πριν κλείσουμε, μάθε τους 3 λόγους γαι τους οποίους είναι σημαντικό να το κάνεις αυτό ήδη από την αρχή της γνωριμίας σας στο βίντεο που θα δεις εδώ.

Αυτό είναι πιο ελκυστικό από όποια ατάκα μπορείς να φανταστείς.

Μην πέφτεις λοιπόν στην παγίδα!

Υπάρχει πολύ πιο σωστός τρόπος.

Προσέγγισε τη γυναίκα που σου αρέσει απλά και αντρικά!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ευθύς, ειλικρινής και ξεκάθαρος και θα δεις ότι αυτό θα εκτιμηθεί από την πλευρά της γυναίκας.

Διασκέδασε και απόλαυσε την διαδικασία του φλερτ, χωρίς να είσαι εξαρτημένος από το αποτέλεσμα και χωρίς να κολλάς στο τι θα πεις, για να την εντυπωσιάσεις.

Περνώντας καλά κατά τη διάρκεια του φλερτ, βγάζοντας προς τα έξω τον αληθινό εαυτό σου, και προβάλλοντας τα δυνατά σου σημεία, χωρίς να χρησιμοποιείς εξεζητημένες ατάκες εντυπωσιασμού που απλά δεν δουλεύουν, θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα που ψάχνεις.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.