Φλερτ στο Κλαμπ: Πώς θα Κάνεις την Διαφορά

Οι γιορτές χαρακτηρίζονται από πολύ διάθεση και συνεπώς πολλές εξόδους. Τσέκαρε πώς θα κάνεις τι διαφορά στο κλαμπ, στις εξόδους που θα κάνεις τις γιορτές.

Στα κλαμπ θα βρεις αμέτρητα κορίτσια διαθέσιμα για φλερτ που πίνουν και περνούν καλά. Μοιάζει με έναν παράδεισο για κάποιον που τον ενδιαφέρει το φλερτ, όμως υπάρχουν παγίδες και μυστικά για να τις αποφύγεις.

Μυστικά που οι περισσότεροι άντρες δεν γνωρίζουν και γι’ αυτό δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά στο φλερτ κατά τις νυχτερινές τους εξόδους στα κλαμπ.

Το κλαμπ είναι ένα από τα δυσκολότερα κοινωνικά περιβάλλοντα. Είναι γεμάτο με κόσμο, δυνατή μουσική, φασαρία και πολλή ένταση.

Παρόλα αυτά, το clubbing είναι ένας υπέροχος τρόπος να συναντήσεις καινούριο κόσμο και να κοινωνικοποιηθείς.

Το ότι είσαι τελείως ανώνυμος μέσα σε έναν μεγάλο χώρο μπορεί να είναι υπέρ σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις ποιος ακριβώς είσαι, πόσο αρεστός είσαι στους φίλους σου και πόση όρεξη έχεις για διασκέδαση και φλερτ.

Ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς σε κλαμπ όπου θα περιστοιχίζεσαι από γυναίκες που έχουν βγει για να διασκεδάσουν και να φλερτάρουν, όπως και εσύ.

#1. Φλερτ Στο Κλαμπ Και Γλώσσα Σώματοςφλερτ στο κλαμπ

Ένα κλασσικό λάθος που κάνουν οι άντρες είναι να θέλουν να φανούν σοβαροί και να διατηρούν μια κλειστή γλώσσα του σώματος, που δεν βοηθά καθόλου στο φλερτ και ίσως και να τρομάζει κάποιες γυναίκες.

Το να  στέκεσαι σε μια γωνιά και να τσεκάρεις γυναίκες, κολλώντας το βλέμμα σου πάνω τους, είναι η συνταγή της αποτυχίας.

Μην στέκεσαι καμπουριασμένος ή με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτή είναι μια στάση που δείχνει από την μια ότι δεν περνάς ευχάριστα και από την άλλη ότι δεν διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

Αν παρότι είσαι κοινωνικό άτομο, δεν φλερτάρεις, θα πρέπει να παρακολουθήσεις το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί, για να μάθεις πώς να το διαχειριστείς.

#2. Πότε Και Πώς Δείχνεις Ενδιαφέρονφλερτ στο κλαμπ

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται θα σου δώσει σημάδια, για να την προσεγγίσεις. Θα σε “σκανάρει” με το βλέμμα της ή θα σου χαμογελάσει και θα στρέψει το σώμα της προς το μέρος σου.

Η οπτική επαφή, είναι ένα από τα  σπουδαιότερα εργαλεία επικοινωνίας. Τουλάχιστον 3-5 δευτερόλεπτα οπτικής επαφής, είναι ικανά να χτίσουν βασική έλξη, ώστε να την προσεγγίσεις, να μιλήσετε και να χορέψετε.

#3. Στο Φλερτ Προσέγγισε Την Από Μπροστάφλερτ στο κλαμπ

Υπάρχουν πολλοί άνδρες οι οποίοι στα κλαμπ χορεύουν πίσω από τα κορίτσια, πλησιάζοντας σιγά σιγά με προσοχή, ελπίζοντας ότι θα χορέψουν μαζί τους.

Αυτό όμως δεν αρέσει στις γυναίκες που νοιώθουν σαν να έχουν από πίσω τους κάποιον που κινείται απειλητικά προς το μέρος τους.

Η προσέγγιση από εμπρός σε βάζει στο οπτικό της πεδίο και κατά κάποιον τρόπο την προετοιμάζει για την συνέχεια.

#4. Αν Είναι Πιωμένη, Μην Εκμεταλλευτείς Την Κατάστασημην εκμεταλλευτεις την κατασταση

Αυτό δεν χρειάζεται εξήγηση.

Αν σου αρέσει πολύ, αλλά είναι πιωμένη, ζήτησε απλά τον αριθμό της επικοινώνησε μαζί της κάποια άλλη στιγμή, για να βρεθείτε, αν θα σε θυμάται!

Αντίστοιχα, πρόσεξε από την πλευρά σου να μην καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει καθόλου στο φλερτ στο κλαμπ. Είναι προτιμότερο να είσαι νηφάλιος, ώστε να μπορείς να σκεφτείς καθαρά και να κοινωνικοποιηθείς αποτελεσματικά.

#5. Φλερτ Και Πώς Ξεκινάς Την Συζήτησηφλερτ στο κλαμπ

Βλέπεις μια κοπέλα που θέλεις να προσεγγίσεις στο κλαμπ, αλλά δεν ξέρεις τι να πεις.

Το καλύτερο που μπορείς να πεις είναι κάτι με παιχνιδιάρικο περιεχόμενο. Κάτι αστείο το οποίο θα ξεκινήσει με αυτό η συζήτηση και θα την κάνει να ενδιαφερθεί να σου μιλήσει περισσότερο.

Το κόλπο εδώ δεν είναι να κάνεις το κορίτσι να σε ερωτευτεί με την πρώτη σου ατάκα. Αρκεί να την κάνεις να χαμογελάσει, ώστε να μπουν οι βάσεις για να προχωρήσει η κουβέντα.

Ο καλύτερος  τρόπος για να το φλερτ σε ένα κλαμπ είναι να είσαι απλός και ταυτόχρονα άμεσος σε αυτό που θα της πεις. Για παράδειγμα “Είσαι πολύ cool”.

Απλά, γρήγορα και στο θέμα. Εάν θέλεις κάν’ της και ένα κομπλιμέντο σχετικά με την εμφάνιση της, όμως αυτό το γνωρίζει ήδη. Αυτό που θέλει να μάθει είναι ότι σε ενδιαφέρει σαν άνθρωπος.

#6. Φλερτ Και Κομπλιμέντακομπλιμεντα

Τα κοπλιμέντα είναι καλά όταν δεν σχολιάζεις κάτι που η γυναίκα έχει ίσως ακούσει δεκάδες φορές την ίδια βραδιά.

Επειδή πρόκειται για μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις, θα είναι καλό να κάνεις το κομπλιμέντο σου με παιχνιδιάρικη διάθεση, σε μορφή αστείου.

Διαφορετικά τα κομπλιμέντα μπορεί να δημιουργήσουν ένταση, κάτι το οποίο δεν είναι καλό, για μια νέα γνωριμία.

Ο συνδυασμός των κομπλιμέντων με καλή οπτική επαφή, δυνατή γλώσσα του σώματος και αυτοπεποίθηση, αμοιβαία αγγίγματα οδηγεί στο επιτυχημένο φλερτ.

#7. Γνωρίζοντάς Την Καλύτεραφλερτ

Μόλις εκφράσεις το ενδιαφέρον σου και ξεκινήσει μια κουβέντα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να την γνωρίσεις καλύτερα.

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήσεις ανοιχτού τύπου ερωτήσεις. Αυτό της δίνει το δικαίωμα να μιλήσει όσο θέλει και να αναπτύξει τις απαντήσεις της.

Πρόσεξε όμως, να μην την βομβαρδίσεις με ερωτήσεις, γιατί το φλερτ έτσι θα μετατραπεί σε συνέντευξη και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

#8. Κλιμακώνοντας Το Άγγιγμααγγιγμα

Οι περισσότεροι άντρες, ακόμη και αν ξεκινήσουν με επιτυχία μια συζήτηση, δεν καταφέρνουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον της γυναίκας, γιατί μιλούν, χωρίς να την αγγίζουν και έτσι τελικά το φλερτ αποτυγχάνει.

Μην φοβηθείς να την αγγίξεις σε “ασφαλή” μέρη, όπως οι ώμοι, η πλάτη, τα χέρια.

Έτσι δημιουργείται ένα είδος οικειότητας ανάμεσα σας και δεν θα πρέπει να εκπλαγείς εάν κι εκείνη αρχίζει να σε αγγίζει με την σειρά της.

#9. Δώσε Στην Γυναίκα Τον Χώρο Τηςδωσε της χωρο

Το τελευταίο εμπόδιο είναι κάτι που πάντα ξεχνάμε και αφορά στον προσωπικό χώρο. Αν έχεις προχωρήσει την αλληλεπίδραση, σου έχει δοθεί κατά κάποιο τρόπο το πράσινο φως, όμως θυμήσου να μην ξεπεράσεις τα όρια.

Κάνε τις κινήσεις σου, χωρίς να την κάνεις να αισθανθεί, παγιδευμένης και ανασφαλής, λόγω της παρουσίας σου.

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μια γυναίκα να θέλει χώρο, να σου ζητήσει να μην βιάζεστε. Δες τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση, στο παρακάτω αναλυτικό βίντεο του Χρήστου.

#10. Διασκέδασεδιασκέδαση φλερτ στο κλαμπ

Μην ξεχνάς ότι είναι γιορτινές μέρες. Η διάθεση είναι ευχάριστη, περισσότερο ίσως από ό,τι κατά τις άλλες περιόδους του χρόνου και έχεις βγει στο κλαμπ, με σκοπό να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με την παρέα σου.

Το φλερτ δεν πρέπει να σου μοιάζει σαν μια δύσκολη διαδικασία, αλλά σαν μέρος της διασκέδασης σου στο κλαμπ.

Τέλος, παρατήρησε τους ανθρώπους γύρω σου σε ένα κλαμπ. Από τους ανθρώπους αυτούς ξεχωρίζουν με τη συμπεριφορά τους εκείνοι που έχουν αυτοπεποίθηση. Σε ότι αφορά τις γυναίκες τώρα, όταν είσαι σε ένα χώρο διασκέδασης, είναι ήδη αρκετά χαλαρές και με καλή διάθεση, οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Από τη στιγμή που είσαι σε κλαμπ και βλέπεις μια γυναίκα που σου αρέσει είναι πολύ πιθανό να την προσεγγίσεις και να ανταποκριθεί θετικά.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Στο φλερτ πρέπει να είσαι διαφορετικός και πρωτότυπος. Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.