Flirting Academy

Το Flirting Academy είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα αποτελέσματα που θέλεις στο φλερτ. Εάν έχεις διαπιστώσει πως ο τρόπος που προσεγγίζεις την ερωτική σου ζωή σε καταπιέζει και δεν σου προσφέρει τα αποτελέσματα που πάντα ήθελες, τότε το Flirting Academy είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Flirting Academy ΔΕΣ ΤΟ VIDEO

Flirting Academy ΔΕΣ ΤΟ VIDEO

Μάθε Περισσότερα

Το Flirting Academy είναι ό,τι χρειάζεσαι εάν θέλεις να αυξήσεις εκθετικά τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από τους εξειδικευμένους Εκπαιδευτές μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάθε τα πάντα για τις γυναίκες και το φλερτ με ένα κλικ


  φλερτ men of style

  Τι Είναι το Flirting Academy;

  Το Flirting Academy είναι η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης πάνω στο φλερτ και τις ανθρώπινες σχέσεις! Η μεγάλη γκάμα θεωρητικών και πρακτικών μας μαθημάτων σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις εξειδικευμένη και μοναδική γνώση πάνω στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο και να απολαύσεις τα αποτελέσματα που πάντα ήθελες με τις γυναίκες.

  Flirting Academy: Θεωρια

  Στη θεωρία του Flirting Academy θα μάθεις τι βρίσκει μια γυναίκα ελκυστικό σε έναν άντρα και πώς μπορείς να γνωρίζεις πάντα τι να πεις όταν φλερτάρεις. Ανακάλυψε τον κόσμο του φλερτ.

  Flirting Academy: Video Learning

  Δεν μένουμε μόνο στην θεωρία. Παρακολούθηση επιλεγμένων βίντεο με δικές μας προσεγγίσεις, ώστε να κατανοήσεις πλήρως την διαδικασία του φλερτ!

  Flirting Academy: Role Playing

  Στο Flirting Academy δημιουργήσαμε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μοναδικό μάθημα Role Playing με γυναίκα Coach, ώστε να εξασκήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ!

  Flirting Academy: Shopping

  Αναβάθμισε το στυλ σου μέσα σε 3 ώρες! Πηγαίνουμε μαζί για ψώνια, ώστε να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την εικόνα και την εμφάνισή σου!

  Flirting Academy: προσεγγιση

  Είσαι έτοιμος να προσεγγίσεις δεκάδες γυναίκες σε 3 ώρες; Βγαίνουμε μαζί για να περάσουμε 2 αξέχαστες βραδιές, προσεγγίζοντας γυναίκες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

  Τι Mοναδικά Bonuses Παίρνεις από το Πρόγραμμα Flirting Academy;

  Εξέλιξη, αυτοπεποίθηση, γνώση, εμπειρίες. Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που κερδίζεις στο Flirting Academy του Men Of Style. ΑΛΛΑ! Δεν μένουμε μόνο εκεί. Σου παρέχουμε 9 επιπλέον Υπηρεσίες εντελώς δωρεάν, για να είσαι καλυμμένος πάντα και παντού.

  Τηλεφωνική Yποστήριξη

  ΜΟΝΟ για τα VIP μέλη μας, ένας μήνας εντελώς δωρεάν τηλεφωνικής υποστήριξης, ώστε να παίρνεις τις συμβουλές και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τις επιτυχίες με το γυναικείο φύλο. Είμαστε μαζί σου!

  Προχωρημένοι Μαθητές

  Μετά το πέρας του προγράμματος, θα έχεις την δυνατότητα πρόσβασης σε εξίσου προχωρημένους μαθητές, ώστε να συνεχίσετε να ζείτε αξέχαστα βράδια μαζί!

  Ειδικές Αποστολές και Ασκήσεις

  Τι κι αν το Flirting Academy ολοκληρώθηκε; Εσύ έχεις πρόσβαση σε εξειδικευμένες ασκήσεις και αποστολές, ώστε να είσαι πάντα σε φόρμα. Γιατί η εξέλιξη δεν σταματάει ΠΟΤΕ!

  Το Υλικό Σεμιναρίου

  Επειδή πολλές φορές ξεχνάμε... Σου παρέχουμε δωρεάν ολόκληρο το υλικό του σεμιναρίου, ώστε να έχεις πάντα πρόσβαση στην μαγική γνώση του φλερτ και να μπορείς να χτίζεις καθημερινά μια καλύτερη πραγματικότητα!

  Βιβλίο για Φλερτ

  Για σένα που παρακολούθησες το Flirting Academy και θέλεις κι άλλο... ΔΩΡΟ ένα μοναδικό βιβλίο που περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα βήματα για να αποκτήσεις τις επικοινωνιακές δεξιότητες που πάντα ήθελες. Μια απίστευτη γνώση συσσωρευμένη σε μερικές μόνο σελίδες!

  Εγχειρίδιο Academy

  Όλα τα μυστικά του φλερτ και της αυτοβελτίωσης στα χέρια σου! Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα πάρεις το εγχειρίδιο του Academy, ώστε να μπορείς να ανατρέξεις οποιαδήποτε στιγμή σε αυτά που έμαθες!

  Video Bonuses:

  Υλικό με Βίντεο

  Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις την μαγεία του φλερτ; 18 μοναδικά βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες και τις γνώσεις που χρειάζεσαι για να γίνεις ακόμα καλύτερος με τις γυναίκες! Είμαστε μαζί σου, πάντα και παντού

  Βίντεο με Υλικό για την Έλξη

  Πώς δημιουργείς και πώς κλιμακώνεις την έλξη; Σου προσφέρουμε επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ υλικό με βάση το φλερτ και την έλξη, για να μπορείς να προσεγγίζεις γυναίκες, όπου κι αν βρίσκεσαι!

  Βίντεο με Υλικό Αυτοβελτίωσης

  Ξεπέρασε τον φόβο της προσέγγισης και της απόρριψης μια για πάντα! ΔΩΡΕΑΝ υλικό με βίντεο σε θέματα αυτοβελτίωσης, στυλ, αυτοπεποίθησης και γλώσσας σώματος.

  Έχεις αναρωτηθεί μέχρι πού μπορείς να φτάσεις;

  Χρειάζονται μόνο
  3 απλά βήματα

  Έρχεσαι σε Επαφή Μαζί μας

  Τα πράγματα είναι απλά: Συμπληρώνεις την φόρμα επικοινωνίας και ερχόμαστε άμεσα σε επαφή μαζί σου για να κλείσουμε ένα ραντεβού στα γραφεία μας ή να μιλήσουμε μέσω υπολογιστή!

  Επιλογή Προγράμματος

  Στα γραφεία μας θα διαλέξουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει σε ΕΣΕΝΑ! Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου και σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε μαζί θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς στο φλερτ με τρόπους που δεν φαντάζεσαι.

  Εκμάθηση Θεωρίας και Εφαρμογή

  Η μεγάλη ώρα έφτασε! Τα μαθήματα ξεκινάνε. Λάβε όλη την γνώση γύρω από την συμπεριφορά και την ψυχολογία μιας γυναίκας, μάθε να αποκωδικοποιείς την σκέψη της και εφάρμοσέ τα όλα στην πράξη βγαίνοντας δύο βράδια μαζί μας. Ζήσε μια μοναδική εμπειρία, ξεκινώντας ΣΗΜΕΡΑ

  BootCamp_Steps_Coaches_Themis_Christos_Larger_Small_Stripe

  Τι Θα Μάθεις

  Πώς να Επικοινωνείς Σωστά με μια Γυναίκα

  Εάν κολλάς όταν μιλάς με μια γυναίκα... Εάν δεν ξέρεις τι να πεις και ξεμένεις από θέματα όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα... Έχουμε την λύση! Σου παρέχουμε μια δοκιμασμένη επικοινωνιακή δομή, ώστε να λύσεις το θέμα σου στο λεκτικό κομμάτι και να έχεις πάντα τι να πεις. Τέλος οι αμήχανες στιγμές.

  Πώς να Ξεπερνάς τους Φόβους σου

  Βαρέθηκες να βλέπεις όμορφες γυναίκες και να φοβάσαι να τις προσεγγίσεις; Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσεις! Μαζί αντιμετωπίζουμε τον φόβο προσέγγισης, απόρριψης και έκφρασης προθέσεων, ώστε να γίνεις πιο διεκδικητικός και αποφασιστικός με τις γυναίκες που σου αρέσουν.

  Τα Μυστικά της Έλξης

  Γιατί κάποιες γυναίκες έλκονται από έναν άντρα ενώ από κάποιον άλλον όχι; Τι βρίσκουν ελκυστικό σε ένα αρσενικό; Και πώς ΕΣΥ μπορείς να δημιουργήσεις ΕΛΞΗ; Όλες οι απαντήσεις, σε ένα πρόγραμμα

  Τα Πάντα Γύρω από το Στυλ

  Επειδή η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική και η εμφάνιση μετράει, σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά, ώστε να κάνεις το ντύσιμό σου πιο ελκυστικό και να γίνεις ένας άντρας με ΣΤΥΛ!

  Πώς να Προσεγγίζεις Γυναίκες

  Την κοιτάς, σε κοιτάει και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Θέλεις να την προσεγγίσεις αλλά δεν ξέρεις πώς; Στο τελευταίο και πιο δυνατό κομμάτι του Flirting Academy θα ζήσουμε μαζί δύο αξέχαστα βράδια στα οποία θα προσεγγίσουμε δεκάδες γυναίκες, ώστε να ξεπεράσεις τον φόβο της προσέγγισης και να αποκτήσεις αυτό που σου αξίζει. Ποτέ το φλερτ δεν ήταν τόσο απλό!

  BootCamp_Academy_Steps_Coaches_Petros_Stelios_Eua
  φλερτ men of style

  Συχνές Ερωτήσεις

  • 1 Πόσο Διαρκεί το Πρόγραμμα;

   Το Flirting Academy διαρκεί 6 ημέρες, αν και δεν είναι απαραίτητο τα μαθήματα να είναι σε συνεχόμενες ημέρες. Συνήθως αυτό κρίνεται από διάφορους παράγοντες και θα σου προτείνουν οι Εκπαιδευτές τι είναι το καλύτερο για εσένα.

  • 2 Μήπως είμαι πολύ Μικρός ή πολύ Μεγάλος για κάτι Τέτοιο;

   Εάν έχεις κλείσει τα 18, τότε είσαι στην κατάλληλη ηλικία για να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και να κατανοήσεις τις γυναίκες και το φλερτ.

  • 3 Πώς θα είμαι Σίγουρος ότι θα έχω Αποτελέσματα από το Πρόγραμμα;

   Το χειρότερο σενάριο είναι στο τέλος του προγράμματος να έχεις ανέβει τρία επίπεδα. Πρώτον, θα έχεις μάθει να αντιμετωπίζεις τον φόβο της προσέγγισης. Δεύτερον, θα νιώθεις άνετα όταν φλερτάρεις. Τρίτον, θα ξέρεις τι να πεις και μέχρι ποιο σημείο να επιμένεις. Το καλύτερο σενάριο το γνωρίζεις ήδη. Ορισμένοι μαθητές μας έχουν φτάσει στο επίπεδο Εκπαιδευτή και είναι μέλη της ομάδας MOS.

  Είσαι Έτοιμος να Ζήσεις κι Εσύ την εμπειρία;

  Θέλεις να αυξήσεις εκθετικά τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από τους εξειδικευμένους Εκπαιδευτές μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάθε τα πάντα για τις γυναίκες και το φλερτ με ένα κλικ

  Μάθε Περισσότερα