Flirting – Πώς μπορείς να κερδίσεις κόπο και χρόνο;

Όταν θες να βάλεις πολλές ή ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου, αυτό απαιτεί χρόνο και κόπο. Πώς μπορείς να το κάνεις αποδοτικότερα;

Στο κομμάτι της διαχείρισης χρόνου και της αποδοτικότητας υπάρχει μια αρχή που ονομάζεται αρχή Pareto.

info
Μπορείς να διαβάσεις σε όλο το internet για αυτήν! Ξεκίνα από εδώ

Η αρχή Pareto που θεωρήθηκε αρχικά μια μαθηματική φόρμουλα, αργότερα εξετάστηκε ως μια αρχή που μπορεί να έχει εφαρμογή παντού.

Τι είναι ;

Ο κανόνας 80/20 της αρχής, αναφέρει ξεκάθαρα: Το 80% των αποτελεσμάτων, προέρχεται από το 20% των προσπαθειών μας. Η αρχή Pareto μπορεί και βρίσκει εφαρμογή σχεδόν παντού: σε πληθυσμό, σε διαχείριση χρόνου, σε κέρδη εταιρειών, καθημερινή ζωήεπίτευξη στόχων.

Δηλαδή, για ότι κάνεις, το 80% της πραγματικής απόλαυσης προέρχεται από το 20% της επένδυσης (τον κόπο που κάνεις).

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα 80% της επένδυσης που δεν σου φέρνει αντίστοιχη απόλαυση.

pareto-principle-for-work-80-20-rule

Πως μπορεί αυτό με το dating – flirting να έχουν σχέση;

Μετά τα πρώτα βήματα που έκανα στο Παιχνίδι, άρχισα να παρατηρώ κάποια μοτίβα.

Είδα ότι οι περισσότερες ποιοτικότερες γυναίκες που έμπαιναν στη ζωή μου, τις γνώριζα υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Η παραπάνω αρχή μου έδωσε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Χρόνος : Αφού ξεπέρασα τον πρώτο ενθουσιασμό (που κράτησε αρκετά) και τις αναγκαίες για την εξέλιξή μου, εξαντλητικές ημέρες και νύχτες απείρων γνωριμιών, παρατήρησα ότι αν βγαίνω συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, θα γνωρίζω αποτελεσματικότερα γυναίκες. Γιατί το πλήθος θα είναι καλύτερο και εγώ πιο ξεκούραστος. Οπότε αντί να βγαίνω ολονυχτίες όπως ξεκίνησα, αφιερώνοντας 8ωρα, το περιόρισα στις 3-4, πολύ συγκεκριμένες ώρες. Τις ίδιες ώρες που προτείνουμε και στους μαθητές μας στο bootcamp.

time wasting

Μέρη : Αν υπάρχει στο μυαλό σου η αντίληψη πως όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, θα σου πρότεινα να δεις τι διαφορές υπάρχουν από πόλη σε πόλη και ακόμα από μαγαζί σε μαγαζί. Είμαι σίγουρος ότι έχω παίξει στα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και έχω περάσει από πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα. Πλέον, έχω καταλήξει σε μερικά μαγαζιά που και χωροταξικά βολεύουν για καλύτερο παιχνίδι αλλά και η αναλογία ποιότητας / πλήθους των γυναικών που τα επισκέπτονται είναι πιο κοντά στις δικές μου απαιτήσεις.  Τα ίδια μαγαζιά που βγαίνουμε με τους ανθρώπους μας κάθε βράδυ που έχουμε μάθημα, επισκέπτομαι και όταν είμαι μόνος μου και θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο ή να ακονίσω τα επικοινωνιακά skills μου. Μαγαζιά πολυεπίπεδα και περιοχές με πολλά μαγαζιά μαζί είναι ιδανικά.

Πλήθος προσεγγίσεων : Ίσως το πιο σημαντικό. Κάθε νύχτα προσεγγίζουμε πάνω από 30 παρέες γυναικών με τους μαθητές. Είναι στιγμές όμως που η καθημερινότητα με πιέζει τόσο πολύ που πρέπει να έχω απόδοση σε συνδυασμό με ταχύτητα. Είναι στιγμές που θέλω να γνωρίσω μια ποιοτική γυναίκα την ίδια ημέρα και δεν μπορώ να αφιερώσω 2-3 ημέρες μιλώντας με 80-100 γυναίκες.

Με την ομάδα, έχουμε κάποια κριτήρια για το πότε μια προσέγγιση φαντάζει πιο πιθανή να φέρει αποτέλεσμα χωρίς μεγάλο κόπο.

Τι εννοούμε κόπο; Να φαίνεται θετική στη προσέγγιση (Διαθεσιμότητα)  – να μη χρειάζεται πολλά ραντεβού για να φθάσει στο σεξ (Sex Drive).

Είναι άλλο να θες να πάρεις το τηλέφωνο μιας κοπέλας που μόλις τσακώθηκε με το αφεντικό της και άλλος ο κόπος σε μια κοπέλα που γιορτάζει το bachelor της κολλητής της. Είναι άλλος ο κόπος που απαιτείται να έχεις στο κρεβάτι σου μια γυναίκα που οι κανόνες της κοινωνίας της έχουν μάθει να δίνεται μετά το γάμο και άλλο σε μια γυναίκα που το βλέπει το σεξ με τον ίδιο τρόπο όπως φαντάζομαι και εσύ. Μια εξαιρετικά απολαυστική βιολογική ανάγκη απολύτως συμβατή με το ποιοι είμαστε και το περιβάλλον / περίοδο που ζούμε.

Με την αρχή pareto κατά νου, ναι μπορείς με το 20% των προσεγγίσεών σου να έχει το 80% των αποτελεσμάτων που έχεις τώρα.

Πως; Θέτοντας κριτήρια.

checklist1

Και ποια κριτήρια όμως είναι αυτά που σου δίνουν να καταλάβεις αν η γυναίκα είναι διαθέσιμη ή όχι και αν έχει καλή διάθεση για σεξ;

 

Πρώτον: Διάβασε εδώ. Μια γυναίκα που δεν έχει διάθεση δεν δείχνει αυτά τα σημάδια.

Δεύτερον: Διάβασε εδώ. Η διαθεσιμότητα είναι κάτι που μπορείς εύκολα να καταλάβεις σε λίγα λεπτά συζήτηση.

Τρίτον: Διάβασε εδώ. Για να μη κουράζεσαι με άπειρα ραντεβού που ίσως να μην οδηγούν πουθενά.

 

 

 

Πρέπει όμως να περιορίζω τις προσεγγίσεις μου;

Όχι αν είσαι στην αρχή και όχι αν δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την βελτίωση της ερωτικής σου ζωής. Αν το να γίνεις καλύτερος στο φλερτ ή / και αν βρίσκεσαι στα πρώτα σου βήματα στην μεθοδολογική προσέγγιση γυναικών, ΠΡΕΠΕΙ να προσεγγίζεις άμεσα, ανελλιπώς και σε τεράστιο πλήθος.

Αυτό θα σου δώσει εμπειρία αργότερα να ταμπελοποιείς καταστάσεις και να ξεχωρίζεις βάση της εμπειρίας σου τα σημάδια που θα σου δίνουν μια πολύ καλή εικόνα του τι έχεις να περιμένεις από την εν λόγω γνωριμία.

Η εμπειρία αυτή, θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη στην εφαρμογή της αρχής pareto.

Αν θες να μάθεις αναλυτικότερα τα κριτήρια που εγώ αντιλαμβάνομαι τις πιο διαθέσιμες για μια γνωριμία γυναίκες, περιμένω να το συζητήσουμε εδώ.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .