Φυσική Επαφή: Πώς να την Αγγίζεις για να Δημιουργείς Έλξη

Το άγγιγμα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημάδι για να δείξεις τις προθέσεις σου. Χρησιμοποίησέ το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργήσεις έλξη.

Το άγγιγμα αποτελεί βασικό κομμάτι για να δημιουργήσεις έλξη, καθώς συμβάλλει στην έκκριση της ορμόνης οξυτοκίνης, η οποία είναι μια πανίσχυρη ορμόνη που δημιουργεί αίσθημα σύνδεσης και εμπιστοσύνης.

Για να νιώσει έλξη μια γυναίκα και βέβαια για να φτάσει να κάνει σεξ μαζί σου, θα πρέπει να αισθάνεται άνετη με το άγγιγμα σου.

Ακόμη, το άγγιγμα δημιουργεί την διάθεση να επενδύσει στην σχέση και το βλέπει και ως μια κίνηση κυριαρχίας, και άρα ως κάτι που δημιουργεί έλξη.

Οι περισσότεροι άντρες νομίζουν ότι οι γυναίκες είναι εύθραυστες και τις αγγίζουν πολύ αδύναμα, σαν να φοβούνται μην σπάσουν.

Όμως, ένα πιο κυριαρχικό άγγιγμα μπορεί να δείξει τα αρρενωπά σου χαρακτηριστικά.

Τα 4 Είδη του ΑγγίγματοςΤο άγγιγμα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημάδι για να δείξεις τις προθέσεις σου. Χρησιμοποίησέ το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργήσεις έλξη.

Το άγγιγμα μπορεί να είναι μια έκφραση με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την περίσταση.

– Τυχαίο άγγιγμα

Το τυχαίο άγγιγμα πρέπει να είναι το βούτυρο στο ψωμί σου και να σου γίνει δεύτερη φύση, στις αλληλεπιδράσεις σου με τις γυναίκες.

Το άγγιγμα αυτό το κάνεις όταν θέλεις να εκφράσεις κάτι, να δείξεις κάτι ή απλά τυχαίνει να είσαι πολύ κοντά της.

Το τυχαίο άγγιγμα πρέπει να το εφαρμόσεις από νωρίς σε μια αλληλεπίδραση και να το κάνεις συχνά.

– Προστατευτικό Άγγιγμα

Αυτό το είδος αγγίγματος το χρησιμοποιείς όταν οδηγείς μια γυναίκα μέσα στην κίνηση, σε κάποιο μέρος με κόσμο ή σε άλλες ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

Με αυτό το άγγιγμα την κάνεις να αισθανθεί περισσότερο ασφαλής και έτσι να είναι πιο άνετη μαζί σου και να σε εμπιστευτεί, παράγοντες που συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί έλξη.

Το προστατευτικό άγγιγμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όποτε πιστεύεις ότι χρειάζεται.

– Ρομαντικό Άγγιγμα

Αυτό το άγγιγμα είναι για πιο προχωρημένα στάδια μιας αλληλεπίδρασης, όταν υπάρχει αρκετή οικειότητα και είναι ήδη ανοιχτή απέναντι σου.

Όταν αγγίζεις μια γυναίκα με αυτό τον τρόπο, η έλξη φτάνει στο σημείο αιχμής και η κατάσταση προετοιμάζεται για το επόμενο στάδιο.

Επομένως, αυτό το άγγιγμα είναι κατάλληλο για τις στιγμές λίγο πριν την καλέσεις στο σπίτι σου.

– Σεξουαλικό Άγγιγμα

Το σεξουαλικό άγγιγμα είναι το τελευταίο στάδιο, κατά το οποίο είναι σίγουρο ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν.

Το σεξουαλικό άγγιγμα είναι, προφανώς, για πιο ιδιωτικές στιγμές, όταν η σεξουαλική ένταση κορυφώνεται.

Από τα παραπάνω στάδια, το τυχαίο άγγιγμα είναι το πιο κρίσιμο, για να δημιουργηθεί έλξη και να μπορέσεις να προχωρήσεις στα επόμενα.   

Πότε να την ΑγγίξειςΤο άγγιγμα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημάδι για να δείξεις τις προθέσεις σου. Χρησιμοποίησέ το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργήσεις έλξη.

 

Να θυμάσαι ότι όσα συμβαίνουν σε ένα ραντεβού είναι δοκιμασίες. Ακόμη και το άγγιγμα από μέρους σου είναι μια δοκιμασία, για να δεις αν υπάρχει αρκετή έλξη, ώστε να προχωρήσεις.

Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα “Πότε πρέπει να την αγγίξω;” είναι μια και μοναδική.

Αμέσως.

Από την πρώτη στιγμή μιας γνωριμίας, το άγγιγμα θα παίξει σημαντικό ρόλο, είτε είναι μια χειραψία, είτε ένα γρήγορο άγγιγμα στον ώμο.

Η γρήγορη σύνδεση με την γυναίκα που θέλεις να δημιουργήσεις έλξη είναι κάτι πολύ βασικό, γι’ αυτό φρόντισε να σπάσεις το όριο του αγγίγματος το συντομότερο.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου, για να δεις ποια είναι τα σημάδια ότι μια γυναίκα νιώθει έλξη και ενδιαφέρεται για εσένα.

Πώς να την ΑγγίξειςΤο άγγιγμα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημάδι για να δείξεις τις προθέσεις σου. Χρησιμοποίησέ το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργήσεις έλξη.

Ο τρόπος αγγίγματος αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου απέναντι της.

Να θυμάσαι πάντα ότι το άγγιγμα είναι ένα είδος επικοινωνίας.

Αν την αγγίζεις, όπως θα άγγιζες τον κολλητό ή τον αδερφό σου, δεν προβάλλεις το μήνυμα που θα ήθελες.

Γενικά, το άγγιγμα πρέπει να έχει μια ροή και να εντείνεται όσο προχωρά η συζήτηση και υπάρχει μεγαλύτερη άνεση.

Βέβαια, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, έχει άλλη προσωπικότητα, άλλο σύστημα αξιών και διαφορετικό κατώφλι.

Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος αντίδρασης θα είναι από κάθε γυναίκα διαφορετικός, ακόμη και αν ο τρόπος σου παραμένει ίδιος.

Ενδέχεται λοιπόν, μια γυναίκα να κάνει πίσω, όταν την αγγίξεις. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη απόσταση μεταξύ σας και δεν είναι λόγο ανησυχίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους αυτό συμβαίνει. Μπορεί να σε δοκιμάζει, για να δει τον τρόπο αντίδρασης σου ή μπορεί απλά να μην νιώθει άνετα ακόμη.

Ανάλογα με την φάση της συνάντησης στην οποία βρίσκεσαι το άγγιγμα θα έχει διαφορετική μορφή.

Η πρώτη γνωριμία με μια άγνωστη

– Χειραψία και διατήρηση της για ένα δευτερόλεπτο

– “High five”

– Άγγιξε τον αγκώνα της, καθώς τονίζεις ή εξηγείς κάτι

– Άγγιξε τον ώμο της

Φιλικό άγγιγμα:

Χρησιμοποίησε τα παραπάνω, απλά παράτεινε το άγγιγμα, αν είναι άνετη.

– Πείραξε τα μαλλιά της, ενώ την αγκαλιάζεις από το πλάι.

– Όταν την οδηγείς κάπου, κράτησε το χέρι της ή καθοδήγησε την με το χέρι κάτω από πλάτη.

– Άγγιξε τον μηρό της με τον δικό σου, όταν κάθεστε δίπλα-δίπλα

Στάδιο της αποπλάνησης:

– Τοποθετείς το χέρι σου στον μηρό της κάθε φορά που κάθεστε δίπλα της.

– Πειράζεις τα μαλλιά της, σαν να της κάνεις μασάζ στο κεφάλι, κοιτώντας την στα μάτια

– Κρατάς το χέρι της, όταν μιλάτε, με τα δάχτυλα σας πλεγμένα μεταξύ τους

– Αγγίζεις κάποιο κόσμημα που φορά στον λαιμό χαϊδεύοντας τον.

– Κάνεις μια μεγάλη παύση κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, κοιτάς τα μάτια της, μετά τα χείλη και ξανά τα μάτια και της πλησιάζεις για να την φιλήσεις.

Κάποιες φορές η έλξη μπορεί να είναι μεγάλη και να οδηγηθείς στο σεξ στο πρώτο ραντεβού. Τσέκαρε το επεισόδιο του Apla+Andrika, στο οποίο συζητάμε για αυτό το θέμα.

Πέραν των παραπάνω βασικών, οι τρόποι που θα μπορούσες να αγγίξεις μια γυναίκα προκειμένου να δημιουργήσεις σύνδεση στην αρχή και έλξη στην συνέχεια είναι αμέτρητοι και θα πρέπει να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει.

Ενδεικτικά μερικά ακόμη παραδείγματα, που μπορούν  να σου δώσουν την ευκαιρία να την αγγίξεις και να κλιμακώσεις την προσέγγισή σου είναι τα παρακάτω:

– Πες της να σου δείξει τα μπράτσα της

– Τσέκαρε τον παλμό της

– Χορέψτε

-Ζέστανε τα χέρια της, αν κάνει κρύο

– Βγάλτε μια σέλφι μαζί

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δημιούργησε τα επιθυμητά επίπεδα έλξης με τα κατάλληλα βήματα. Ξεκίνα από εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.