Για Ποιο Λόγο σου Δείχνει πως δεν της Αρέσεις ενώ Ισχύει το Αντίθετο;

Γιατί Σου Δείχνει Πως Δεν Της Αρέσεις ;

Φαίνεται παράδοξο σε πολλούς άνδρες που μια γυναίκα (και έχει συμβεί σε όλους) ενώ είσαι σίγουρος πως της αρέσεις (και έτσι φαίνεται),η διάθεση της για να προχωρήσει παρακάτω δεν είναι η ίδια.

Πολλές γυναίκες δεν θέλουν να εκφράσουν άμεσα ότι τους αρέσεις. Σε αντίθεση με εμάς τους άνδρες που κάποιες φορές και σωστά, εκδηλώνουμε τα αισθήματα μας πιο γρήγορα και πριν από εκείνες.

σου δείχνει ότι δεν της αρέσεις

Το ότι δεν εκφράζεται δεν σημαίνει πως δεν θέλει να φλερτάρει. Ή πως δεν θα σου δώσει την ευκαιρία να μείνεις μαζί της και να την διεκδικήσεις. Δηλαδή κατά βάση αυτό θέλει. Και να νιώσει όμορφα σαν γυναίκα ποθητή όπως αρμόζει στη φύση της.

Και έτσι χαλιέσαι υπερβολικά και βγάζεις εκνευρισμό.

Εκεί είναι όμως το σημείο που θα πρέπει να είσαι χαλαρός και να το αντιμετωπίσεις. Ως κάτι απλό, συνεχίζοντας σαν μην συμβαίνει κάτι. Τότε, θα έχεις δώσει στη  γυναίκα να καταλάβει ότι εσύ έχεις αναλάβει να οδηγήσεις την  γνωριμία σας παρακάτω χωρίς να κολλάς σε απλά πράγματα.

Μάθε 10 σημάδια ότι ελκύεις μια γυναίκα στο παρακάτω βίντεο, για να ξέρεις την επόμενη φορά.

Της Αρέσεις Και Θέλει Να Εξετάσει Την Άνεσή Σου

 

Α) Οι γυναίκες πράττουν με βάση την ικανότητα τους να βγάζουν τα πιο δυνατά και ταυτόχρονα τα πιο αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Β) Και αυτό δεν το κάνουν για να το παίξουν δύσκολες. Ούτε γιατί βαριούνται και ούτε φυσικά επειδή θέλουν να μας ταλαιπωρήσουν, έχοντας στήσει πλεκτάνη να γελάνε μετά όλες μαζί και να μας κοροϊδεύουν.

Γ) Απλά λειτουργούν διαφορετικά με το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο. Και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από το ταίρι τους σε σχέση με εμάς.

Δ) Αρκεί να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε άνετα. Χωρίς να περιμένουμε πάντα κάποιο σημάδι από εκείνη για να κάνουμε την επόμενη κίνηση.

Θέλει να βλέπει από εμάς πως παραμένουμε χαλαροί. Ακόμα και αν δεν έχουμε πράσινο φως από εκείνη και να πάρουμε την απόφαση να πράξουμε και να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε.

Αυτός είναι και ο ρόλος του άνδρα. Δηλαδή να ηγείται σε σχέση με την γυναίκα. Και να λαμβάνει τις αποφάσεις ακόμα και αν τυγχάνει να κάνουμε λάθη.

Της Αρέσεις Και Προσπαθεί Να Διακρίνει Πώς Αντιδράς Και Εκφράζεσαι Στην Πίεση

της αρέσεις αλλά σε τεστάρει

Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε στην πίεση ή όπως αλλιώς εκφράζουμε τα συναισθήματα μας είτε αφορούν χαρά, λύπη ή εκνευρισμό για την γυναίκα, έχουν ιδιαίτερη αξία και μάλιστα κυρίως αν της αρέσεις.

Θα βγάλουν συμπεράσματα για έναν άνθρωπο. Με τον οποίο πιθανόν να προχωρήσουν σε κάτι περισσότερο. Και έτσι θα συμπεράνουν καλύτερα πράγματα  για εσένα και τον χαρακτήρα σου.

Η διαδικασία αυτή είναι απολύτως απαραίτητη για πολλές γυναίκες στην οποία θα διακρίνουν τον άνδρα:

  • Από την αυτοπεποίθηση που έχει και την σιγουριά του ή αν είναι ανασφαλής.
  • Αν είναι ευχάριστος άνθρωπος, με χιούμορ και αν αντιδρά στην πίεση με ψυχραιμία ή γίνεται επιθετικός.
  • Κατά πόσο είναι διατεθειμένος να κερδίζει αυτό που θέλει και πόσο διαρκεί η προσπάθεια του ή τα παρατάει εύκολα.
  • Πως διαπραγματεύεται και επικοινωνεί με τους συνομιλητές του όταν δεν είναι τα πράγματα απλά για αυτόν και το επίπεδο κοινωνικότητας του αλλά και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων του.

Από όλα αυτά η γυναίκα που της αρέσεις, θα ξεχωρίσει από ένστικτο και όχι για να σπάσει πλάκα, αν μπορείς να την προστατεύσεις στην ζωή της και να αναλάβεις τον ρόλο που θέλει για να ασθάνεται ασφάλεια μαζί σου.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο γιατί σήμερα οι γυναίκες αν και είναι περισσότερο ανεξάρτητες οικονομικά και κοινωνικά σταθμίζουν θέματα της προσωπικής τους ζωής με βάση παράγοντες άλλων εποχών.

Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα όταν εκείνη δεν επιζητεί απλώς κάτι εφήμερο.

Δεν Έχεις Δημιουργήσει Ακόμα Όση Έλξη Χρειάζεται

πρέπει να δημιουργήσεις έλξη

Και εννοώ σε αυτό το σημείο πόσο ειλικρινής είσαι με την προσέγγιση που έχεις κάνει.

Η γυναίκα, αν της αρέσεις, θα διαπιστώσει γρήγορα εάν είσαι συμβατός με την εικόνα που της παρουσίασες και να θυμάσαι πως δεν ξεγελιέται εύκολα.

Αυτό σημαίνει πως ενώ την γνώρισες και έχεις ξεκινήσει μία συζήτηση μαζί της, εκείνη μένει σε φιλικό επίπεδο  και δεν έχει προχωρήσει στο ερωτικό κομμάτι στο οποίο ώφειλες εφόσον σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις.

Έτσι, διαπιστώνεις να χάνεται το ενδιαφέρον της και η αρχική ένταση της γνωριμίας, με αποτέλεσμα η συζήτηση να πέφτει σε ενέργεια και να μην υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα στην συνέχεια.

Για αυτό και πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ροή όταν μιλάς μαζί της και να εκφράζεις ερωτικό ενδιαφέρον υπενθυμίζοντας τον λόγο που είσαι εκεί.

Υπονομεύεις Συνέχεια Τον Εαυτό Σου

μην υπονομεύεις τον εαυτό σου

Πολλές φορές, άλλες άθελα και άλλες από συνήθεια που έχουμε δημιουργήσει εμείς με τα χρόνια, εκφράζουμε και παρουσιάζουμε με λάθος τρόπο τον εαυτό μας στους άλλους όπως και στη γυναίκα που μπορεί να της αρέσεις.

Αυτό συμβαίνει έχοντας στο μυαλό μας συνέχεια πράγματα και λόγους για τους οποίους μία γυναίκα θα πρέπει να μας απορρίψει, όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό.

Λόγω πίεσης και άγχους βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο. Και τα βλέπουμε όλα απίθανα και εναντίον μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να δείξουμε στην γυναίκα που μιλάμε ότι δεν είμαστε άξιοι για εκείνη και το φυσιολογικό είναι να μας απορρίψει.

Αυτή είναι και μία αιτία που ακόμα και αν της αρέσεις θα αλλάξει άποψη. Με αυτή την συμπεριφορά σου όπου καταστρέφεις τις πιθανότητες σου και μεταβάλλεις την άποψη της για εσένα.

Βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Δες το βίντεο τώρα!

Κλείνοντας, φρόντισε να είσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και ήσυχος με τις επιλογές σου.

Ένας άντρας είναι σε καλό δρόμο και το ξέρει όταν μπορεί από τη γλώσσα του σώματος μια γυναίκας να καταλάβει ότι έχει καταφέρει να της τραβήξει την προσοχή. Γι’ αυτό πρέπει να μπορεί να διακρίνει το όριο μεταξύ αδιαφορίας και απόρριψης με το τεστάρισμα που μπορεί να του κάνει μια γυναίκα για νν διαπιστώσει αυτό που θέλει: Αν είναι κατάλληλος για εκείνη.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να φαίνεται ότι δεν της αρέσεις. Ενώ στην πραγματικότητα να σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται με άλλους τρόπους. Όταν μιλάτε μπορείς να διαπιστώσεις πολλά από την οπτική επαφή: Αν προσέξεις τα σημάδια. Είναι τόσο ξεκάθαρα, αν έχεις εξασκηθεί στο φλερτ και έχεις αποκτήσει μια κάποια εμπειρία.

Είναι πιο εύκολο λοιπόν για έναν άντρα να εμπλουτίσει με τον καιρό τις εμπειρίες του για να μπορεί να καταλαβαίνει αν αρέσει σε μια γυναίκα.

Βγες και φλέρταρε λοιπόν και εξασκήσου. Και αν διαπιστώσεις και με τη βοήθεια από τις συμβουλές που διάβασες στο άρθρο ότι δεν τις αρέσεις, απλά προχώρα στην επόμενη.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις με ακρίβεια πώς να κινείσαι όταν σου αρέσει μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια.

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.