Για Ποιο Λόγο σου Έδωσε το Τηλέφωνο της και Τελικά δεν Βγήκατε Ποτέ Ραντεβού!

Ανταλλάξατε τηλέφωνα, όμως δεν βγήκατε ποτέ το πολυπόθητο ραντεβού. Που οφείλεται;

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που απογοητεύονται πολλοί άνδρες στην διαδικασία του φλερτ και τους δημιουργείται ένας φόβος εξαιτίας αυτού, που άγχωνε και εμένα για να είμαι ειλικρινής για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ειδικά αν είσαι στο ξεκίνημα και περιμένεις να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση από το αποτέλεσμα, θα χρειαστεί σε πρώτη φάση αρκετή υπομονή και στην συνέχεια να κάνεις κάποια βήματα για να διορθώσεις αυτό το πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν είχα καταλάβει για ποιο λόγο μία γυναίκα σου δίνει ελπίδες, ότι θα ξαναβρεθείτε και εν συνεχεία να αγνοείται η τύχη της ή να απαντάει σε ένα – δύο μηνύματα και να σταματάει εκεί.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, όπως θα δούμε, για να σε απορρίψει με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα που σου άρεσε, γιατί επί της ουσίας αναφερόμαστε σε ένα είδος απόρριψης, με την διαφορά να βρίσκεται στο ότι δεν ήθελε να σου το πει πρόσωπο με πρόσωπο.

Αν τώρα σε νοιάζει η απόρριψη, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο, όπου αναλύουμε τον φόβο απόρριψης:

Ας δούμε τώρα όμως πιο αναλυτικά, τι συμβαίνει και δεν απαντάει στο τηλέφωνο για να περάσετε την επικοινωνίας σας σε δεύτερο επίπεδο.

#1. Σου Έδωσε το Τηλέφωνο της για να σε Ξεφορτωθεί
και δεν Απαντάει για να Βγείτε Ραντεβού
Ανταλλάξατε τηλέφωνα, όμως δεν βγήκατε ποτέ το πολυπόθητο ραντεβού. Που οφείλεται;

Υπάρχει περίπτωση κάποιες γυναίκες που δεν έχουν εμπειρία στο φλερτ, να μην μπορούν να διαχειριστούν την εκφραστικότητα σου ή τις προθέσεις σου, με αποτέλεσμα να δίνουν το τηλέφωνο τους και στην συνέχεια να μην απαντούν.

Μπορεί επίσης να το έκανε για λόγους ευγένειας επειδή δεν ήθελε να σε απορρίψει εκείνη την στιγμή και να χαλάσει την διάθεση σου, κάτι που πιθανόν να εκτίμησε σε εσένα με το θάρρος σου.

#2. Ζήτησες Πολύ Σύντομα το Τηλέφωνο της για να Βγείτε Ραντεβού
Ανταλλάξατε τηλέφωνα, όμως δεν βγήκατε ποτέ το πολυπόθητο ραντεβού. Που οφείλεται;

Ίσως δεν μπόρεσες να διαχειριστείς το άγχος σου ή την πίεση που ένιωσες και πριν προλάβεις να δημιουργήσεις όχι μόνο έλξη αλλά και οικειότητα, της ζήτησες τον αριθμό της.

Υπάρχει μια διαδικασία όταν πρέπει να κάνεις μια κουβέντα μαζί της και να μιλήσετε για να μάθεις κάποια βασικά και ενδιαφέροντα πράγματα για αυτήν, όπως και εκείνη για εσένα, ώστε να υπάρξει μέσα από την συζήτηση η επιθυμία να σε ξαναδεί.

Αυτό θα μπορούσε να αφορά πράγματα από την δουλειά σας μέχρι τα χόμπι σας, την μουσική που σας αρέσει ή οτιδήποτε άλλο που θα δημιουργούσε κάποια χημεία μεταξύ σας.

Φυσικά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, μπορεί ακόμη και έτσι να σου δώσει το τηλέφωνο της, όμως δεν θα έχεις προλάβει να βελτιώσεις τις πιθανότητες σου για να την ξαναδείς.

#3. Δεν είναι Διαθέσιμη Όπως Νόμιζες ώστε να Βγείτε Ραντεβού
Ανταλλάξατε τηλέφωνα, όμως δεν βγήκατε ποτέ το πολυπόθητο ραντεβού. Που οφείλεται;

Σε αυτό το σημείο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα με την οποία αντάλλαξες τηλέφωνο, να φλερτάρει και με άλλους άνδρες το ίδιο χρονικό διάστημα οπότε δεν προχώρησε παραπάνω μαζί σου.

Ίσως κάποιος άλλος να προηγείται στο μυαλό της ή να προέκυψε μετά από εσένα με αποτέλεσμα να μην βγείτε μαζί το ραντεβού που θα ήθελες.

Πολλές φορές η γυναίκα μπορεί να σου δώσει το τηλέφωνο της και εν συνέχεια να αποφασίσει αν θα προχωρήσει μαζί σου για κάτι περισσότερο, οπότε δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω όταν σου δίνει τον αριθμό της, αν δεν το χειριστείς σωστά στην συνέχεια.

#4. Καθυστέρησες να Επικοινωνήσεις για να Βγείτε Ραντεβού
Ανταλλάξατε τηλέφωνα, όμως δεν βγήκατε ποτέ το πολυπόθητο ραντεβού. Που οφείλεται;

Σε αυτήν την περίπτωση θεωρείς ότι αν στείλεις αμέσως την επόμενη ημέρα κάποιο μήνυμα ή την πάρεις τηλέφωνο, ίσως φανείς λιγούρης ή ότι είσαι από εκείνους που το θέλουν πολύ και την έχουν ανάγκη.

Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή σε κάθε περίπτωση, καθώς λιγούρης δεν θα φανείς επειδή επικοινωνείς άμεσα, αλλά με αυτά που λες και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και όχι μέσα από την σωστή επικοινωνία που θα έχετε.

Έτσι λοιπόν, δείξε ξεκάθαρος και άνετος με όσα θα ήθελες από εκείνη για να μην χάσεις την ευκαιρία να βγείτε ένα ραντεβού και να την γνωρίσεις καλύτερα.

Μπορεί να φοβάσαι να δείξεις τις προθέσεις σου με τον οποιοδήποτε τρόπο, όμως είναι πολύ σημαντικό, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

#5. Έφυγες Αμέσως Μόλις σου Έδωσε το Τηλέφωνο της
Ανταλλάξατε τηλέφωνα, όμως δεν βγήκατε ποτέ το πολυπόθητο ραντεβού. Που οφείλεται;

Ενώ η πρώτη σας επαφή πήγαινε εξαιρετικά και η γυναίκα ανταποκρίθηκε για να σου δώσει τον αριθμό της και να βγείτε ραντεβού, λόγω απειρίας και άγχους, καμιά φορά βιαζόμαστε και αποχωρούμε αμέσα χαιρετώντας την βιαστικά.

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να εκλάβει την αποχώρηση σου με αυτόν τον λίγο άκομψο τρόπο, σαν να κέρδισες το τρόπαιο σου και μετά έφυγες.

Έτσι ο σκοπός σου να την ξαναδείς κάποια άλλη στιγμή μειώνεται δραματικά και δημιουργούνται αμφιβολίες στην γυναίκα που σου άρεσε εάν θα πρέπει να σε συναντήσει εκ νέου.

Δες και εδώ που τα λένε τα παιδιά αναλυτικά

Υπάρχουν πολλές ακόμη λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα βελτιώσεις την εικόνα σου μετά το τηλέφωνο της, για να μπορείς να ξέρεις πότε έκανες κάποιο λάθος εσύ ή αν απλώς εξαρτάται από την γυναίκα η απόφαση αυτή.

Ίσως να μην της άρεσες τελικά και να μην δημιούργησες κάποια έλξη στην πρώτη σας γνωριμία.

Από την άλλη, μπορεί η επικοινωνία σας στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα να μην ήταν αυτή που θα ήθελες εσύ ή εκείνη και εκεί να πάγωσε το θέμα.

Όλα αυτά μπορείς να τα βελτιώσεις και να έχεις καλύτερο κριτήριο σε νέες προσεγγίσεις σου, μόνο μέσα από την εξάσκηση και την καθημερινή τριβή αποκτώντας εμπειρίες που θα σε ωφελήσουν ακόμα περισσότερο προσωρινή επιτυχία.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάς με γυναίκες, πάτα εδώ.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Να είσαι καλά

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.