Γιατί Αυξάνεται η Έλξη Όταν Είσαι Πρόκληση για την Γυναίκα

Κανείς δεν απολαμβάνει έναν ανιαρό και προβλέψιμο άνθρωπο. Μάθε γιατί η έλξη αυξάνεται όταν είσαι πρόκληση για τη γυναίκα και πώς θα το πετύχεις αυτό.

Πως Αυξάνεται Η Έλξη ;

Το σημερινό άρθρο ξεκινάει με μια ιστορία που φαντάζει κάπως  άστοχη ως παράδειγμα, μια και το σημερινό άρθρο έχει σαν θέμα την έλξη. Παρόλα αυτά αξίζει να την διαβάσεις και θα οδηγηθείς στο συμπέρασμα ότι κάτι που φαίνεται απαγορευμένο και προκλητικό, δημιουργεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο μια αντίδραση περιέργειας αρχικά και έλξης στη συνέχεια.

Κάποτε Στο Ναύπλιο…

Όταν ο Καποδίστριας εγκαταστάθηκε στο Ναύπλιο – την τότε πρωτεύουσα της Ελλάδος, προσπάθησε να δώσει πατάτες στους χωρικούς, που καχύποπτοι και συντηρητικοί καθώς ήταν τις πέταξαν στα σκουπίδια.

Ο Καποδίστριας, όμως, ήξερε πολύ καλά την ψυχολογία και τις διαθέσεις των συμπατριωτών του και περιέφραξε το μέρος όπου ήταν αποθηκευμένες οι πατάτες κι έβαλε σκοπούς να τις φυλάνε μέρα – νύχτα.  Μέσα σε μία εβδομάδα δεν είχε μείνει ούτε μία.

Βασικές Αρχές Ανθρώπινης Ψυχολογίας Και Πως Αυξάνεται Η Έλξη

Το να θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε, είναι βασικές αρχές της ανθρώπινης ψυχολογίας. Όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Όσο πιο δυσεύρετο είναι, τόσο μεγαλύτερη αξία έχει στα μάτια μας.

Έτσι λοιπόν και όταν ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις έλξη σε μία γυναίκα που σου αρέσει, το να γίνεις πρόκληση είναι μία από τις πιο σημαντικές τεχνικές για να δημιουργήσεις έλξη. Εάν δηλαδή συμπεριφερθείς σε μία κοπέλα όπως θα συμπεριφερόταν κάποιος που θα πίστευε ότι η κοπέλα πρέπει να τον κερδίσει, θα δεις τεράστια διαφορά.

Πολλές φορές, η γυναίκα θα παίξει αυτό το ρόλο – της “δύσκολης” – για να τεστάρει την επιμονή σου αλλά και την υπομονή σου. Το ίδιο λοιπόν, μπορείς να κάνεις και εσύ.

Έχεις Υπομονή Στην Αρχή Της Γνωριμίας;Κανείς δεν απολαμβάνει έναν ανιαρό και προβλέψιμο άνθρωπο. Μάθε γιατί η έλξη αυξάνεται όταν είσαι πρόκληση για τη γυναίκα και πώς θα το πετύχεις αυτό.

Κατά κανόνα, οι άνδρες έχουν ή απεριόριστη υπομονή και πάνε με το ρυθμό της γυναίκας (καταστροφή) ή ελάχιστη έως καθόλου υπομονή, σε μία νέα ερωτική γνωριμία. Και αυτό είναι πρόβλημα. Το να προσπαθείς να κάνεις σεξ από τα πρώτα λεπτά που την γνωρίζεις, είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις κάποιον να δει μόνο τα τελευταία 5 λεπτά της ταινίας. Θέλει να δει όλη την ταινία ρε φίλε.. Θέλει να απολαύσει το δράμα και την αγωνία μέχρι να φτάσει στο happy ending.

Δείχνοντας υπομονή και με το να μη φανερώνεις όλα σου τα χαρτιά εξαρχής και δείχνοντάς της ότι δε σε έχει κερδίσει ακόμη, αυτομάτως η γυναίκα θα υποθέσει τα εξής:

  • Έχεις επιλογές (στον ερωτικό τομέα) άρα σε θέλουν και άλλες γυναίκες
  • Δε βιάζεσαι να την ρίξεις στο κρεβάτι ούτε απαραίτητα το έχεις αποφασίσει ακόμα (τρελαίνεται!)
  • Είσαι μυστηριώδης

Για περισσότερες πληροφορίες για το μυστηριώδες, τσέκαρε το βίντεο που θα βρεις εδώ.

Αυτομάτως λοιπόν, δείχνοντας πως είσαι πρόκληση και έχοντας υπομονή:

Η γυναίκα θα σε διαχωρίσει από τον οποιονδήποτε απεγνωσμένο άνδρα που της  προσφέρει γη και ύδωρ για να είναι μαζί.

Οι κοπέλες είναι πρόκληση συνέχεια και αναγκάζουν του άνδρες να επενδύουν σε μία γνωριμία.

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις λοιπόν:

Ότι αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητές σου να κερδίσεις την κοπέλα που σου αρέσει. Καθώς και να δημιουργήσεις πολύ δυνατή έλξη, εάν γίνεις και εσύ πρόκληση για την ίδια.

Τι Σημαίνει Να Είσαι Πρόκληση Μέσα Σε Μία Σχέση Και Πως Αυξάνεται Η Έλξη

Ένα παράδοξο που συναντώ πολύ συχνά, είναι από άνδρες που νομίζουν ότι αφού μπουν σε μία σχέση, η δουλειά μας έχει τελειώσει και τώρα μόνο απολαμβάνουν τα όμορφα της σχέσης. Μάντεψε, φίλε: Εάν ήταν έτσι, κανένας δε θα χώριζε ποτέ, ούτε θα υπήρχαν διαζύγια. Όλες οι σχέσεις θα ήταν τέλειες και ιδανικές. Γνωρίζεις όμως ότι δεν είναι έτσι.

Αυτό που λέμε συχνά στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και αναλαμβάνουμε είναι ότι, τα πραγματικά προβλήματα ξεκινάνε μετά (το σεξ). Όταν αρχίζει και δημιουργείται μία ερωτική σχέση.

Σε μία σχέση, η κοπέλα πρέπει να γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να την αφήσεις για κάποια άλλη ή να την απατήσεις με κάποια άλλη, αλλά επιλέγεις να είσαι μαζί της επειδή σε ικανοποιεί και περνάτε όμορφα.

Όσο γνωρίζει ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, θα είσαι πρόκληση τόσο δυνατή που δε θα έχει χρόνο να σκεφτεί να σε αφήσει.

Σε περίπτωση που έχεις χάσει το ενδιαφέρον και την έλξη μιας κοπέλας, ενώ τα είχες, δες τι να κάνεις παρακάτω.

Παράλληλα, ο πιο σίγουρος τρόπος για να κρατάς ψηλά την ερωτική έλξη αλλά και να μη σκέφτεται η κοπέλα σου να σε απατήσει, είναι να φοβάται διαρκώς ότι μπορεί να το κάνεις εσύ. Χωρίς αυτό να σημαίνει εκβιασμοί ή κακή συμπεριφορά, φυσικά.

Ούτε το να απατήσεις είναι η λύση. Αντιθέτως, είναι η χειρότερη ιδέα, εάν θέλεις να έχεις μία υγιή και ποιοτική σχέση. Ωστόσο, η γυναίκα που είναι δίπλα σου πρέπει πάντα να νιώθει όχι μόνο ότι δεν είσαι δεδομένος αλλά ότι, ακόμα και μετά από χρόνια, παραμένεις πρόκληση και κάποιος που πρέπει καθημερινά έως ένα σημείο να διεκδικεί.

Οπότε:

  • Δεν παρατάς τα χόμπι σου όπως γυμναστήριο, ποδόσφαιρο κτλ επειδή μπήκες σε σχέση.
  • Δε θα σταματήσεις να βλέπεις τους φίλους σου – σίγουρα θα ανακατανεμηθεί ο χρόνος που θα περνάς μαζί τους εφόσον μπεις σε σχέση αλλά δε θα τους ξεκόψεις ούτε θα τους αραιώσεις σε δραματικό βαθμό.

Πώς Με Το Να Είσαι Πρόκληση Αυξάνεται Η Έλξη;

αυξάνεται η έλξη

Το όλο concept της συμπεριφοράς σου, όταν φλερτάρεις με μία κοπέλα που σου αρέσει, πρέπει να είναι το εξής:

“Κάθε μου κύτταρο νιώθει να  ελκύεται από εσένα, αλλά ανά πάσα στιγμή αν κάτι δε μου αρέσει μπορώ να σηκωθώ να φύγω”.

Πώς όμως αυτό μεταφράζεται στην πράξη; Θα σου δώσω μερικά παραδείγματα:

  • Προσπάθησε να μην απαντάς αμέσως στα μηνύματά της. Ειδικά όταν και η ίδια αργεί να απαντήσει και ειδικά μετά τις 10 το βράδυ, στην αρχή της γνωριμίας και πριν ολοκληρώσετε σεξουαλικά.
  • Να αποφεύγεις να κάνεις κομπλιμέντο για την εξωτερική της εμφάνιση. Ή, αν κάνεις κάποιο τέτοιο κομπλιμέντο, να το απαξιώσεις με την επόμενη φράση σου. Για παράδειγμα: “Είσαι ωραία γυναίκα, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό, η ομορφιά είναι πολύ κοινή. Πες μου κάτι ενδιαφέρον για σένα”.
  • Μην είσαι πάντα διαθέσιμος: Για συζήτηση, για ραντεβού, για παρέα, για βοήθεια.Δε θα εκτιμηθεί το να είσαι όλο το 24ωρο σε ετοιμότητα. Εκτός αν είσαι πυροσβέστης ή μυστικός πράκτορας.
  • Μη φοβηθείς να έχεις διαφορετική άποψη από τη δική της για κάποιο ζήτημα – από την άλλη, δε χρειάζεται να τσακωθείς ούτε να διαφωνείς έντονα και να σε ενδιαφέρει να την πείσεις για τη δική σου άποψη.

Καταλαβαίνω πως στη ζωή έχεις μάθει να κάνεις τα αντίθετα από αυτά που σου προτείνω, αλλά με τις γυναίκες αυτά, κατά κανόνα, ΔΕ θα σε βοηθήσουν. Αντιθέτως, θα σαμποτάρουν την οποιαδήποτε προσπάθειά σου για ερωτική προσέγγιση.

Μπορείς, επίσης, να δεις το βίντεο του Χρήστου για τις 8 συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ελπίδες σου στο φλερτ.

Και αφού έμαθες πως αυξάνεται η έλξη… Αν  θέλεις να συζητήσουμε εκτενέστερα για το πώς μπορείς να γίνεις πρόκληση στη γυναίκα που σου αρέσει, μη διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας.

Μάθε πώς θα γίνεις περισσότερο ελκυστικός σήμερα κάνοντας κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.