Γιατί δεν μου δίνει το τηλέφωνό της;

Μιλάτε τόση ώρα και στο τέλος που πας να ζητήσεις το τηλέφωνό της αυτή αρνείται! Γιατί μπορεί να συνέβη αυτό ενώ πήγαιναν όλα τόσο καλά;

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αν προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα και είναι διαθέσιμη, το πιο πιθανό είναι να θέλει να τα ξαναπείτε. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ενώ είναι διαθέσιμη, ενώ η όλη κουβέντα πάει καλά, να μη σου δίνει ούτε το τηλέφωνό της.

Είναι κάτι εξαιρετικά συχνό για τους νεότερους στο Παιχνίδι και το αντιμετωπίζουμε επιτυχημένα στα bootcamps του Menofstyle.gr. Για να καταφέρουμε όμως να βάλουμε σε μια σειρά το τι μπορούμε να κάνουμε για να μην έχουμε τέτοιες καταλήξεις, απαιτείται να γνωρίζουμε γιατί η εκάστοτε κοπέλα, αρνείται να μας δώσει το τηλέφωνό της.

1) Είσαι διασκεδαστής. Η κοπέλα μπορεί να γουστάρει που περνάει ώρα μαζί σου και όλα είναι τέλεια. Της βγάζεις γέλιο, ενέργεια και δείχνει να θέλει να είσαι εκεί. Και πίστεψέ με ισχύει. Όταν όμως ανοίγουν τα χαρτιά δεν έχει καταλάβει ότι είσαι ένας άνδρας με σκοπό να την κερδίσεις. Πρέπει να το κάνεις ξεκάθαρο και μάλιστα όσο πιο νωρίς γίνεται. Μη προσπαθείς να την δεσμεύσεις στην παρέα σου μόνο με το χιούμορ. Ανέβασε την ένταση της κουβέντας μιλώντας ως άνδρας σε γυναίκα και όχι ως διασκεδαστής στο κοινό του.

2) Δεν είσαι αρκετά sexual. Μιλάτε και μιλάτε και μιλάτε. Και ενώ τα λέτε πάρα πολύ ωραία γιατί είσαι ενδιαφέρον τύπος και τα λες και όμορφα, δεν θέλει να τα ξαναπείτε οπότε και δεν σου δίνει το τηλέφωνό της. Όσο μιλάς δεν ακουμπάς ζητήματα που δείχνουν τις προθέσεις σου και να εμπεριέχουν σεξουαλικό τόνο και δεν ακουμπάς αυτήν ώστε να νιώσει την παρουσία ενός άνδρας που θα ήθελε να πάει μαζί του.

3) Θέλετε διαφορετικά πράγματα. Καλά τα λέτε και ακόμα καλύτερα κλιμακώνεις, αλλά εσύ θες κάτι παροδικό ενώ εκείνη σχέση. Ίσως κάποιες φορές το ακριβώς αντίστροφο. Απλά δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δείχνοντας προθέσεις από νωρίς, ή εκμαιεύοντας την διαθεσιμότητά της σε αυτό το κομμάτι, κερδίζεις χρόνο ή / και παίζεις ανάλογα.

4) Είσαι πολύ alpha για αυτήν. Ενώ κάνεις όλα τα παραπάνω σωστά και είσαι έτοιμος να κλείσεις, αυτή σου λέει όχι και αυτό γιατί νιώθει ότι δεν μπορεί να τα πάει καλά μαζί σου. Η συγκεκριμένη πρόταση μεταφράζεται ως «δεν νομίζω πως θα μπορούσα να ελέγξω εσένα ή τον εαυτό μου όταν είμαι μαζί σου». Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια γυναίκα η οποία έχει υψηλό το αίσθημα της ευθύνης ή του ελέγχου. Χρειάζεται να δείχνεις τρωτότητα που και που ώστε να ισορροπείς εμφάνιση και παιχνίδι που παραπέμπει σε bad boy.

5) Άργησες να το ζητήσεις. Ενώ πέρναγε η ώρα και τα λέγατε όμορφα, ζήτησες το τηλέφωνο πολύ πιο αργά από το σημείο καμπής που λέγεται buying temperature. Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και εσύ μάλλον την προσπέρασες θέλοντας ίσως να το σιγουρέψεις λίγο περισσότερο. Άκου τα ένστικτά σου και απλά τράβα τη σκανδάλη. Οι γυναίκες απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό και τα γνήσια συναισθήματα και τα ζούνε πληρέστερα στα όρια των στιγμών. Μην αφήσεις την ενέργεια της κουβέντας να χαθεί. Πάρε το τηλέφωνο και μετά συνέχισε να μιλάς όσο πιστεύεις ότι χρειάζεται.

Lord

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.