Γιατί Επιλέγω Πάντα τις Λάθος Γυναίκες;

Φημίζεσαι για τις κακές επιλογές σου σε γυναίκες και τις αποτυχημένες σου σχέσεις; Μάθε τι κάνεις λάθος και προχώρα μπροστά!

Αισθάνεσαι Ότι Επιλέγεις Πάντα Τις Λάθος Γυναίκες

Πόσες φορές το έχεις σκεφτεί αυτό; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι επιλέγεις τις λάθος γυναίκες;

Ότι μπαίνεις σε σχέσεις που δεν σου αξίζουν και είναι τοξικές; Ότι θα μπορούσες να βρεις κάτι καλύτερο;

Κι αν το σκέφτεσαι, γιατί τελικά δεν το κάνεις; Όλοι μας πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα. Πολλές φορές επιλέγουμε επαναλαμβανόμενα άτομα τα οποία μας κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό.

Και συνεχίζουμε να κάνουμε τις λάθος επιλογές, με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει, και γιατί δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια υγιή σχέση με κάποια που μας αξίζει.

Είναι λογικό.

Υπάρχουν πολλοί εξελικτικοί και ψυχολογικοί λόγοι που επιλέγουμε τις λάθος γυναίκες.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τους 5 πιο βασικούς.

#1. Φοβάσαι Την Απόρριψη, Οπότε Συμβιβάζεσαι Με Κάτι Λιγότερο

λάθος γυναίκα

Όταν φοβόμαστε την απόρριψη, είναι λογικό και να κάνουμε τις λάθος επιλογές. Τι εννοώ;

Φοβόμαστε να προσεγγίσουμε τις γυναίκες που μας αξίζουν, και συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο καλό, προκειμένου να μην απορριφθούμε.

Αυτός ο συμβιβασμός είναι και που μας οδηγεί στις λάθος γυναίκες, και που μας κάνει να δημιουργούμε σχέσεις που είναι τοξικές για εμάς.

Αν πιστεύαμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο, και είχαμε το θάρρος να προσεγγίσουμε τις γυναίκες που μας αρέσουν και που είναι υψηλότερης αξίας, δεν θα καταλήγαμε πάντα με τις λάθος επιλογές.

Γι’ αυτό χρειάζονται τα κριτήρια και ο αυτοσεβασμός, για τα οποία μπορείς να μάθεις περισσότερα στο βίντεο που θε δεις εδώ.

Αλλά, όταν ξεκινάμε την διαδικασία του φλερτ, πολλές φορές κολλάμε. Σκεφτόμαστε ότι αν πηγαίναμε να προσεγγίσουμε μια γυναίκα με μεγαλύτερη αξία, θα μας απέρριπτε, οπότε συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο.

Δεν χρειάζεται να συμβαίνει αυτό.

Μπορείς να επιλέξεις τις σωστές γυναίκες, αρκεί να σταματήσεις να νιώθεις ότι δεν αξίζεις, και να σταματήσεις να φοβάσαι να φλερτάρεις τις κατάλληλες για εσένα.

#2. Φοβάσαι Να Μείνεις Μόνος Σου Χωρίς Γυναίκα

λάθος γυναίκα

Μετά τον φόβο της απόρριψης, έρχεται ο φόβος της μοναξιάς. Ο φόβος της μοναξιάς είναι ίσως ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου, γιατί όλοι μας κατά βάθος αναζητάμε την συντροφικότητα.

Κανείς δεν θέλει να μείνει μόνος.

Το αποτέλεσμα είναι ότι προκειμένου να έχεις μια σχέση, συμβιβάζεσαι με κάτι πολύ λιγότερο από αυτό που σου αξίζει, και καθόλου κατάλληλο για σένα.

Είναι η ψευδαίσθηση της ασφάλειας μιας σχέσης που σε οδηγεί εκεί.

Και είναι πολύ δύσκολο να φύγεις όταν είσαι σε μια τοξική σχέση και φοβάσαι να μείνεις μόνος σου, ακόμα κι αν το συνειδητοποιείς.

Ο φόβος της μοναξιάς ξεπερνιέται μόνο με έναν τρόπο: Με το να μείνεις μόνος σου.

Για ένα διάστημα, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να μείνουμε μόνοι μας, για να πατήσουμε στα πόδια μας και να βρούμε τον εαυτό μας. Οι επιλογές που κάνεις μετά από αυτό το διάστημα θα είναι και οι καλύτερες της ζωής σου !

#3. Βασίζεσαι Κυρίως Στην Εξωτερική Εμφάνιση Για Να Προσεγγίσεις Γυναίκες

βασίζεσαι στην εμφάνιση

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο στην αρχική μας επιλογή.

ΑΛΛΑ ! Μην βασίζεσαι μόνο εκεί.

Υπάρχουν πολλά άλλα κριτήρια για να κάνεις μια σχέση, και τα περισσότερα δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση.

Πολλές φορές θαμπωνόμαστε από την ομορφιά μιας γυναίκας, και επιλέγουμε κυρίως με βάση αυτό. Ωστόσο, παραλείπουμε να εξετάσουμε βασικά στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε μια τοξική σχέση.

Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε ότι πολλές όμορφες γυναίκες έχουν βάθος και είναι αρκετά ποιοτικές. Ωστόσο, υπάρχει και μια μερίδα γυναικών που και οι ίδιες βασίζονται μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση προκειμένου να έλξουν το αντίθετο φύλο.

Μην θαμπώνεσαι από την ομορφιά και από αυτό που δείχνει ότι είναι. Κοίτα σε βάθος και ψάξε τα κατάλληλα για σένα στοιχεία.

#4. Δεν Έχεις Κριτήρια

λάθος γυναίκες

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ένα μεγάλο ποσοστό αντρών καταλήγει να μην έχει κριτήρια.

Βασίζεται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, έχει να αντιμετωπίσει τους φόβους της απόρριψης και της μοναξιάς, μαζί με τις ανασφάλειές του ότι δεν αξίζει κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα να συμβιβάζεται με μια γυναίκα που τον μειώνει και τον κάνει να νιώθει ότι δεν αξίζει.

Τα κριτήρια είναι το πιο βασικό πράγμα πριν συναναστραφούμε με μια γυναίκα. Χωρίς αυτά, καλύτερα να μην ξεκινήσεις να φλερτάρεις καν !

Πρέπει να ξέρεις τι περιμένεις από την γυναίκα που φλερτάρεις, ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία που σε έλκουν, τι σε απωθεί, τι δέχεσαι και τι δεν δέχεσαι σε μια σχέση, και κυρίως, τι περιμένεις από ΕΣΕΝΑ στην σχέση αυτήν.

Μην ξεκινάς ποτέ να προσεγγίσεις μια γυναίκα χωρίς να έχεις κριτήρια.

Είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις με την λάθος γυναίκα.

Και κυρίως, μην χαμηλώνεις τα κριτήριά σου προκειμένου να βρεις μια

Πριν συνεχίσεις, μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο για τη διαφορά αναμεσα στο να διεκδικείς και να κυνηγάς.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

 

#5. Έλκεις Αυτό Που Είσαι, Και Αυτό Που Είσαι Έτοιμος Να Έλξεις

Πάντα πέφτουμε στις καταστάσεις που είμαστε έτοιμοι να έχουμε στην ζωή μας. Βασικά, η ζωή δεν μας φέρνει ποτέ γυναίκες οι οποίες δεν μας αξίζουν. Στην πραγματικότητα επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ αυτές τις γυναίκες γιατί σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο αυτό πιστεύουμε ότι αξίζουμε.

Και σίγουρα έρχονται να μας δώσουν ένα μάθημα, επομένως είναι ωφέλιμο να επιδιώκουμε να βρούμε τι κερδίζουμε από μια τοξική σχέση, και όχι τι χάνουμε.

Όσο εσύ αναπτύσσεσαι και εξελίσσεσαι μέσα σου, τόσο θα γνωρίζεις τις κατάλληλες γυναίκες.

Θα το παρατηρήσεις αυτό να συμβαίνει συχνά, ότι προς τον δρόμο τις εξέλιξής σου, θα αλλάξουν και τα κριτήρια σου και οι γυναίκες που επιλέγεις. Προσωπικά, αυτήν την στιγμή δεν θα επέλεγα καμία από τις πρώην κοπέλες μου, γιατί πολύ απλά έχω εξελιχθεί και δεν είμαι στο σημείο που ήμουν.

Αρά, αντί να κατηγορείς τις γυναίκες που έρχονται στην ζωή σου και στην κάνουν δύσκολη, αποδέξου αρχικά ότι ΕΣΥ είσαι σε ένα σημείο που λόγω προσωπικών τραυμάτων και ανασφαλειών επιλέγεις γυναίκες που σε κάνουν να νιώθεις μειονεκτικά.

Η ανασφάλεια είναι δεδομένη σε μερικές περιπτώσεις. Πώς να την ξεπεράσεις;

Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να αλλάξεις τον εαυτό σου και να αναπτυχθείς, ώστε μετά να επιλέξεις τις κατάλληλες γυναίκες, που θα σου προσφέρουν μια υγιή και ήρεμη σχέση.

Από εμάς εξαρτάται το τι επιλέγουμε, γιατί στην τελική εμείς το επιλέγουμε.

Έχουμε ευθύνη για τις επιλογές μας και για τους ανθρώπους που αφήνουμε να μπουν στην ζωή μας, και μάλιστα μεγάλη.

Μην συμβιβάζεσαι, μην ρίχνεις τον εαυτό σου, και κυρίως, διεκδίκησε κάτι καλύτερο.

Σου αξίζει!

Θέλεις να βελτιωθείς στο φλερτ και στη λήψη αποφάσεων; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.