Γιατί οι Ευγενικοί Άνθρωποι Είναι Συνήθως και οι πιο Δυνατοί

Η ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Αν κυκλοφορήσεις λίγο στον δρόμο θα διαπιστώσεις ότι οι ευγενικοί άνθρωποι είναι λιγότεροι. Με την πρώτη ευκαιρία οι περισσότεροι θα δείξουν τον εκνευρισμό τους, θα βρίσουν, θα φωνάξουν. Φαίνεται σαν να μην υπάρχει σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων, σαν να αγνοούμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και ότι έχουμε ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα.

Όμως μέσα σε αυτή την αγένεια, οι ευγενικοί άνθρωποι ξεχωρίζουν και κάνουν την διαφορά, καθώς είναι στην πραγματικότητα οι πιο δυνατοί, για τους λόγους που θα διαβάσεις στην συνέχεια.

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο το επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika, στο οποίο έχουμε συζητήσει εκτενώς για το ζήτημα της ευγένειας και της αγένειας.

#1. Ανοίγουν τον Εαυτό τουςΗ ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Οι ευγενικοί άνθρωποι ανοίγουν συνήθως τον εαυτό τους. Το να αποκαλύψει κανείς τα συναισθήματα ή τα μυστικά του δεν είναι κάτι εύκολο.

Η συναισθηματική δύναμη που χρειάζεται για να ανοιχτεί κανείς σε έναν άλλον άνθρωπο είναι ένα διαφορετικό είδος δύναμης που διαθέτουν οι πιο ισχυροί άνθρωποι, που συνήθως είναι και οι πιο ευγενικοί.

#2. Έχουν την Δύναμη να Βοηθούν τους ΆλλουςΗ ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Το να διαθέτει κανείς δύναμη δεν αφορά μόνο το τι μπορεί να κάνει με τον εαυτό του, αλλά και το τι μπορεί να δώσει στους άλλους.

Οι ευγενικοί άνθρωποι έχουν την καρδιά και την θέληση να βοηθήσουν τους άλλους. Αυτό τους δίνει επιπλέον δύναμη, σε σχέση με εκείνους που λειτουργούν εγωιστικά.

Οι ευγενικοί άνθρωποι είναι αυτοί που μπορούν να επιφέρουν πραγματική διαφορά.

#3. Έχουν Χτίσει ΑντοχήΗ ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Όταν σηκώνεις βάρη, το μυικό σου σύστημα φθείρεται και σαν αντίδραση σε αυτό ο οργανισμός αναρρώνει και παράγει δυνατότερους μύες.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει μεταφορικά και στην καρδιά. Όσο περισσότερες προκλήσεις αντιμετωπίζεις, τόσο μεγαλύτερη αντοχή αναπτύσσεις.

Οι ευγενικοί άνθρωποι ανοίγονται περισσότερο και αυτό τους κάνει να εκτίθενται σε περισσότερες πιθανότητες να πληγωθούν, κάτι που όμως τους κάνει να γίνονται μακροπρόθεσμα πιο έξυπνοι, σοφοί και δυνατοί, λόγω της εμπειρίας.

#4. Μπορούν να Ελέγξουν τα Συναισθήματα τουςΗ ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Όποιος έχει χρειαστεί να κρατήσει τα συναισθήματα του υπό έλεγχο ξέρει πόση δύναμη και ευγένεια χρειάζεται για να τα καταφέρει.

Η αντοχή και η υπομονή που έχουν αναπτύξει οι ευγενικοί άνθρωποι τους βοηθά να διατηρούν την ψυχραιμία τους, κάτω από δύσκολες συνθήκες, είτε πρόκειται για έναν αγενή πελάτη, είτε για μια γυναίκα που έχει όρεξη για τσακωμούς.

Σε αντίθεση με τα Καλά Παιδιά, το γεγονός ότι είναι ευγενικοί δεν τους αποτρέπει από το να εμπλακούν σε μια διαμάχη. Δεν φοβούνται την διαμάχη, γιατί ξέρουν ότι μπορούν να την χειριστούν και να βγουν πιο δυνατοί από αυτήν.

#5. Ενδιαφέρονται για την Άλλη Άποψη και ΑναπτύσσονταιΗ ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, καθώς κάθε ένας έχει διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικό υπόβαθρο. Οι ευγενικοί άνθρωποι προσπαθούν συχνά να έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους και έτσι μπορούν να μπουν σε συζητήσεις και να βιώσουν εμπειρίες που τους φέρνουν μπροστά σε απόψεις που δεν ήξεραν.

Αυτό τους δίνει πρόσβαση σε νέες πιθανότητες, σε μια νέα οπτική γωνία και μπορεί να συμβάλλει στην προσωπική ανάπτυξη τους.

Επιπλέον, αυτή η τριβή και το άνοιγμα σε άλλους ανθρώπους τους κάνει να αισθάνονται γεμάτοι και ικανοποιημένοι από την ζωή τους.

#6. Δίνουν Συναισθήματα Χωρίς να Περιμένουν ΑντάλλαγμαΗ ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Καλού Παιδιού είναι ότι καθετί που κάνει κρύβει από πίσω μια επιθυμία του, να πάρει κάτι σαν αντάλλαγμα. Αυτό δυσκολεύει πολύ την ζωή τους, καθώς αισθάνονται ότι πρέπει να προσέχουν συνεχώς, να μην κάνουν λάθη και να ικανοποιούν τις ανάγκες των άλλων.

Οι ευγενικοί άνθρωποι έχουν μια αυθεντική τάση να βοηθούν τους γύρω τους και το κάνουν αυτό χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα.

Ίσως σου έχει τύχει να απορρίπτεσαι από γυναίκες, όταν φλερτάρεις, παρόλο που είσαι ευγενικός. Δες τι ισχύει στο παρακάτω βίντεο:

#7. Δέχονται τους Άλλους Όπως ΕίναιΗ ευγένεια αποτελεί αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας ανθρώπινης προσωπικότητας. Γιατί οι ευγενικοί άνθρωποι είναι συνήθως και οι πιο δυνατοί;

Οι ευγενικοί άνθρωποι μπορούν να φέρουν τον εαυτό τους στην θέση κάποιου άλλου. Δείχνουν συμπόνοια, γιατί καταλαβαίνουν πώς μπορεί να αισθάνεται ο άλλος.

Ξέρουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος και πως είναι πολύ σημαντικό να δεχόμαστε τους άλλους όπως είναι. Έτσι χτίζουν καλύτερες και πιο δυνατές σχέσεις και βρίσκουν την δύναμη να συνεχίζουν να δίνουν συναισθήματα, δίχως να περιμένουν ανταλλάγματα.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ενδιαφέρεσαι να δυναμώσεις το χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.