Γιατί οι Έξυπνοι Άντρες Αποτυγχάνουν με τις Γυναίκες – Μέρος 2

Γιατί οι έξυπνοι άντρες αποτυγχάνουν με τις γυναίκες - μέρος 2

Οι Έξυπνοι Άντρες Και Οι Γυναίκες

Συνεχίζοντας από το μέρος 1, γιατί οι έξυπνοι άντρες αποτυγχάνουν με τις γυναίκες. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε άλλα τρία κρίσιμα σημεία στο οποίο ο έξυπνος – και όχι μόνο – άντρας χάνει το Παιχνίδι με τις γυναίκες.

#1. Ο Έξυπνος Άνδρας Αναζητά Λύσεις Ψάχνοντας Για Περισσότερες Πληροφορίες.

ο έξυπνος άνδρας αναζητά λογικές λύσεις

Τι κάνει ένας έξυπνος άντρας όταν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ή πρέπει να βγάλει άκρη με κάτι; Ψάχνει για πληροφορίες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να λύσει το πρόβλημα. Για έναν έξυπνο άντρα, οι περισσότερες πληροφορίες είναι πάντα η λύση.

-Κόλλησε ιό ο υπολογιστής; Πληροφορίες στο Ιντερνετ για τον συγκεκριμένο ιό.

-Δεν ξέρει τη σημασία μιας λέξης;  Την βλέπει online σε λεξικό και πώς χρησιμοποιείται σε μία πρόταση. Και ούτω καθεξής…

Όταν λοιπόν έχει πρόβλημα με μία γυναίκα, θέλει περισσότερες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Πιστεύει ότι εκεί θα βρει και τη λύση. Εδώ όμως είναι που αυτή η στρατηγική κάνει τα πράγματα χειρότερα.. όταν το πρόβλημα είναι συναισθηματικής φύσης το να διαβάσεις 5000 βιβλία θα σε μπερδέψει.

Οπότε οι περισσότεροι κολλάνε στο να μάθουν τη θεωρία, να διαβάσουν διαφορετικές μεθόδους, και απλά βρίσκουν νέους τρόπους να αποφύγουν τον μοναδικό τρόπο που θα τους κάνει καλύτερους με τις γυναίκες: Την εξάσκηση.

Το Παιχνίδι θέλει και διάβασμα σίγουρα, να μάθει κάποιος μερικές βασικές αρχές και δομές, αλλά οι πραγματικές απαντήσεις θα δοθούν infield – δηλαδή, έξω ενώ συναναστρέφεται με γυναίκες. Είναι ένα φαινόμενο που λέγεται Creative Avoidance. Δηλαδή, για να αποφύγει να αναλάβει δράση, αποφασίζει ότι είναι πιο χρήσιμο να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες και να διαβάσει περισσότερη θεωρία.

#2. Συγκεντρώνεται Στη Λογική Αντί Να Συγκεντρωθεί Στο Συναίσθημα Και Στη Φαντασία.

Κι εδώ ερχόμαστε στο quote από ένα μου άρθρο, το πιο σημαντικό ίσως όσον αφορά στο πώς να αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες:

Change her mood, not her mind.

Οι γυναίκες δε νιώθουν έλξη με τους άντρες που θα τις κάνουν να σκεφτούν, αλλά με τους άντρες που θα τις κάνουν να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ! Τι λάθος κάνει λοιπόν ο μέσος άντρας, και ο έξυπνος άντρας; Την κάνει να σκέφτεται. Προσπαθεί να της εκλογικεύσει τα πάντα, με αποτέλεσμα να μην την “χτυπάει” στο ευαίσθητο σημείο της: συναίσθημα και φαντασία.

Ελάχιστες γυναίκες – κυρίως δικηγόροι, εμπειρικά – ανταποκρίνονται με αυτό τον τρόπο. Με τέτοιες συζητήσεις όμως, οι άντρες νιώθουν άνετα, αγνοώντας ότι σαμποτάρουν τον εαυτό τους με αυτό τον τρόπο ανεπανόρθωτα.

Δες πριν συνεχίσεις ποια λάθη σου στοιχίζουν την επιτυχία σου με τις γυναίκες.

Με λίγα λόγια, όταν ένας (έξυπνος και μη) άντρας ξεκινά μία λογική συζήτηση με μία γυναίκα που μόλις γνώρισε, είναι σαν να υπάρχει από πάνω του μία πινακίδα με φωτεινά κεφαλαία γράμματα, η οποία λέει: ΔΕΝ ΤΟ “ΈΧΩ” ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τυπικές λογικές συζητήσεις που πρέπει να αποφεύγονται, είναι να μιλάς για τη δουλειά σου, την οικογένεια, το σχολείο, την πολιτική, τη θρησκεία, τον καιρό..

Γενικά, για να έχεις μια ροή και να δημιουργείς έλξη σε μια κουβέντα όταν φλερτάρεις δες εδώ το σχετικό βίντεο.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με μαθηματικά, επιστήμες ή νοημοσύνη – εκτός αν έχει να κάνει με συναισθηματική νοημοσύνη ή αν της μιλάς για κοινωνική ψυχολογία και ανθρωπολογία, που τρελαίνονται πραγματικά.

Ενώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ρωτήσει: “Πες μου κάτι.. γιατί όλες οι γυναίκες λένε ότι θέλουν ένα καλό παιδί, αλλά τελικά βγαίνουν με τον εγωιστή – κωλόπαιδο που θα τις βασανίζει με τη συμπεριφορά του; Και οποιαδήποτε απάντηση και να δώσει, πείραξέ την. Τώρα έχεις μία emotional conversation – συζήτηση στην οποία κυριαρχεί το συναίσθημα.

Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει τη σημασία όλων αυτών, συνέχισε να διαβάζεις γιατί πιθανότατα χρειάζεσαι περισσότερο βοήθεια από κάποιον άλλο.

#3. Οι Έξυπνοι Άντρες Δεν Είναι Συνηθισμένοι Να Δέχονται Την Πρόκληση Της Στιγμής.

έξυπνοι άνδρες και πρόκληση της στιγμής

Ο εξυπνος άντρας συνήθως έχει χρόνο να σκεφτεί τις καταστάσεις και να τις ζυγίσει. Ο έξυπνος άντρας, αν δίνει τεστ, κάθεται και παιδεύεται για τις απαντήσεις. Στα μαθηματικά, στη φυσική, οπουδήποτε. Με τις γυναίκες, δεν υπάρχει χρόνος.

Ο έξυπνος άνδρας δεν έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί αν θα πάει να της μιλήσει και τι θα σκεφτεί η κοπέλα. Αν το κάνει αυτό, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον κυριεύσουν οι αρνητικές σκέψεις και οι φόβοι ότι όλα θα πάνε λάθος. Αν δεν ξέρει τι να κάνει σε κάθε βήμα της γνωριμίας του με τη γυναίκα, γρήγορα θα νιώσει ότι το χάνει το παιχνίδι.

Σαν έξυπνος άνδρας μπορείς να τα πας καλύτερα με μια γυναίκα που θες πολύ, φτάνει να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο.

Και οι γυναίκες, έχουν ένα απίστευτο σύστημα ανίχνευσης του “ποιος το έχει με τις γυναίκες και ποιος όχι”. Κάτι σαν ραντάρ, που ξεχωρίζει τους μέσους αποτυχημένους άντρες σε χρόνο ρεκόρ και αυτομάτως τους απορρίπτει.

Και αν δεν το έχεις με τις γυναίκες, να είσαι σίγουρος ότι σε κάποιο από τα τεστ που σου κάνουν θα αποτύχεις και θα σε απορρίψουν. Το χειρότερο για κάποιον που δεν έχει γνώσεις – θεωρητικές ΚΑΙ πρακτικές – πάντως είναι ότι τις περισσότερες φορές, δε θα ξέρει καν ότι αυτή τη στιγμή η γυναίκα τον τεστάρει.

Αλλά ακόμα και αν το έχει καταλάβει, είναι αρκετά σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να περάσει το τεστ με λάθος τρόπο. Είναι ΚΛΕΙΔΙ λοιπόν να μάθεις να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις και να περνάς τα τεστ των γυναικών – υπάρχουν 3 άρθρα στο site σχετικά με shit tests και πώς να τα ξεπεράσεις.

Για να μάθεις όμως να αντιμετωπίζεις τα λεγόμενα shit tests, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να επικοινωνείς με τη γυναίκα σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιδεικνύωντας ότι έχεις μερικά βασικά social skills – κοινωνικές δεξιότητες.  Και ότι μπορείς να παραμείνεις ψύχραιμος και άνετος ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει και πώς θα αντιδράσει η γυναίκα που έχεις απέναντί σου.

Νιώθεις έτοιμος; Αν νιώθεις ότι θέλεις το κάτι παραπάνω, είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε.

Ένας Άνδρας Αξίας ποτέ δεν τα παρατάει, μέχρι να αποκτήσει αυτό που του αξίζει. Εάν έχεις δυσκολευτεί στις μέχρι τώρα σχέσεις σου και θέλεις να αποκτήσεις κάτι καλύτερο, δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.