Γιατί το Φλερτ Είναι η Καλύτερη Ψυχοθεραπεία

Γιατί το Φλερτ Είναι η Καλύτερη Ψυχοθεραπεία
Γιατί το Φλερτ Είναι η Καλύτερη Ψυχοθεραπεία

Το φλερτ είναι η καλύτερη Ψυχοθεραπεία! Έχω ζήσει τόσες όμορφες στιγμές με γυναίκες. Δεν ξέρω τι να πρωτοαναφέρω όταν μιλάω με μαθητές και με ρωτάνε εμπειρίες μου. Όμορφες γυναίκες, σέξι γυναίκες, πανέξυπνες γυναίκες, ποιοτικές γυναίκες, περιπέτειες, one night stands, σχέσεις που με γέμισαν σε περιόδους που πραγματικά το ήθελα.

Όσο περνάει ο καιρός και νιώθω όλο και πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος, βλέπω τον εαυτό μου να αναζητά να φλερτάρει με άγνωστες γυναίκες σαν να μην υπάρχει πιο όμορφο παιχνίδι. Όχι παιδιά, δεν υπάρχει. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Κάθε προσέγγιση είναι ένα μάθημα. Κάθε γυναίκα έχει κάτι να σου προσφέρει. Και οι μαθητές στα bootcamps που πραγματικά το θέλουν, ανακαλύπτουν αυτό ακριβώς: Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία και είναι δωρεάν.

Το φλερτ με άγνωστες γυναίκες είναι απελευθερωτικό.

I am free

  • Μιλάς σε κάποια που δε σε ξέρει, με μηδενικές αρνητικές συνέπειες. Το χειρότερο σενάριο είναι να μη γίνει τίποτα μεταξύ σας και να μη συνεχιστεί η γνωριμία σας -> μηδενικό κόστος, συνεχίζεις από το σημείο στο οποίο βρισκόσουν πριν την προσεγγίσεις.
  • Μπορείς να της πεις ό,τι επιθυμείς. Ό,τι νιώθεις. Απλά όταν αυτό δε συμβαίνει, οφείλεται στο γεγονός ότι φοβάσαι και δεν το κάνεις επειδή ανησυχείς για τις συνέπειες που δεν υπάρχουν.
  • Μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι: Στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ, στο μετρό, στο εμπορικό κέντρο, στο μπαρ, στο κλαμπ, στο Ίντερνετ. Γυναίκες υπάρχουν παντού.
  • Είναι ΔΩΡΕΑΝ! Το να προσεγγίσεις μία γυναίκα δεν έχει χρηματικό κόστος, ούτε φορολογείται προς το παρόν. Μπορεί στο μέλλον να καταλάβουν πόσο δημοφιλές άθλημα είναι και να προσπαθήσουν να το φορολογήσουν αλλά προς το παρόν η προσέγγιση αγνώστων γυναικών, ειδικά στο δρόμο, σε εμπορικά κέντρα, στα σούπερ μάρκετ είναι ανέξοδη. Ακόμα και σε μπαρ ή καφετέρια, δε χρειάζεται να ξοδέψεις πάνω από 3 ή 5 ευρώ, όσο κοστίζει δηλαδή ένα αναψυκτικό ή μία μπίρα και να περάσεις έτσι όλο σου το βράδυ. Το αλκοόλ δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος όταν θες να φλερτάρεις, καθώς ρίχνει τα αντανακλαστικά σου και μειώνει την απόδοση αν το παρακάνεις, για αυτό και στα bootcamps συμβουλεύουμε τους μαθητές να μην πάρουν πάνω από 1-2 ποτά όλο το βράδυ.

Οι γυναίκες θέλουν να τις προσεγγίσεις.

come to mama

Όπως έχει ειπωθεί σε πολλά άρθρα, οι περισσότερες γυναίκες σε αντίθεση με τους φόβους των περισσοτέρων ανδρών, όταν τις προσεγγίσεις, θα είναι ευγενικές ακόμα και αν δεν είναι θετικές στο να σε γνωρίσουν. Ούτε στρίγγλες είναι, ούτε σκύλες ούτε ανάγωγες ή αντικοινωνικές. Τις πιο πολλές φορές μάλιστα είναι υπέροχα πλάσματα με όμορφη ενέργεια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Και πάλι φοβάμαι να πω αυτό που νιώθω…

Το ακούω από τους μαθητές και από τους άνδρες που γνωρίζω γενικότερα. Και χτες όντας σε μπάτσελορ πάρτι ένας άντρας της παρέας μου έλεγε για μία κοπέλα που γνώρισε και έχουν βγει ήδη μια φορά αλλά δεν της έχει εκφράσει ερωτικό ενδιαφέρον. Απλά υποθέτει ότι η κοπέλα το έχει καταλάβει αφού ήδη έχουν βγει και θα ξαναβγούν και φοβάται να το πει άμεσα, ωστόσο το ότι φοβάται το περιγράφει ως “δε χρειάζεται”: Ο πιο εύκολος τρόπος να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Οι βασικότεροι λόγοι που δεν ευχαριστιέσαι το Φλερτ με άγνωστες γυναίκες.

  • Φοβάσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι.
  • Φοβάσαι να εκφράσεις ερωτικό ενδιαφέρον και μένεις σε μία ουδέτερη ευχάριστη συζήτηση που δε θες να “χαλάσεις”.
  • Φοβάσαι τη στιγμή της προσέγγισης την έκθεση σε τόσο κόσμο γύρω σου.

Η λέξη κλειδί λοιπόν που σε εμποδίζει να ευχαριστηθείς την πιο όμορφη δραστηριότητα, είναι ο φόβος. Έλα να τον ξεπεράσουμε μαζί, γιατί μόλις συμβεί αυτό, όλα γίνονται πολύ πιο ωραία. Την εβδομάδα των Αποκριών, ενώ όλοι θα φοράνε μάσκες, εσύ θα βγάλεις τη δικιά σου μάσκα και θα ζήσεις την πλήρη απελευθέρωση, σε δύο 4ωρα σε δρόμους και μπαρ όπου θα μιλήσεις με δεκάδες άγνωστες παρέες γυναικών. Σε περιμένουμε.

apokriatiko

Anestis
Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!