Γιατί οι Γυναίκες δεν Προσεγγίζουν τους Άνδρες;

Ποιος ο λόγος που δεν προσεγγίζουν οι γυναίκες;

Γιατί δεν είναι εύκολο οι γυναίκες να προσεγγίσουν τους άνδρες;

Είναι από τα ερωτήματα που προκύπτουν σε πολλούς άνδρες όπως και σε εμένα αναζητώντας καλύτερα αποτελέσματα, όπως σε κάθε τομέα της ζωής μας, και φυσικά θέλουμε να διαπιστώσουμε κατά πόσο ισχύουν

Σκέφτεσαι λοιπόν αν θα ήταν προτιμότερο να είναι πιο εύκολη η προσέγγιση γυναικών από μεριάς μας ή ακόμα καλύτερα(ίσως) αν θα τολμούσαν και οι γυναίκες να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο.

Όχι πως δεν υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις γυναικών που θα κάνουν το πρώτο βήμα αλλά είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό και δεν θα συμβούν αν απλώς περιμένεις συνεχώς.

Ακόμα και κάποιες εξαιρέσεις θα προκύψουν μετά από πολλές δικές σου προσπάθειες.

Για αρχή, κατανοώντας με ποιο τρόπο και από ποιους άνδρες έλκονται τελικά οι γυναίκες αντιλήφθηκα μια διαφορετική εικόνα για τα στοιχεία που χρειάζεται να βελτιώσω για να βελτιωθώ στο φλερτ και γενικότερα στην ζωή μου.

Είναι ένα σημείο στο οποίο καταλαβαίνεις πως ο κόσμος που ζεις αν και έχει αλλάξει δραματικά σε σχέση με εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια πριν, οι γυναίκες συνεχίζουν να έλκονται από άνδρες με τα ίδια περίπου κριτήρια όπως τότε (τουλάχιστον σε ένα βασικό επίπεδο αφού ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός).

Ένστικτα επιβίωσης αναβιώνουν καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνουμε στο υποσυνείδητο μας. Απλά οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες σε αυτά και με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουν να επιλέγουν και σύντροφο, παρόλο που ο σημερινός τρόπος ζωής δεν έχει καμία σχέση με παλιότερα.

Κριτήρια Επιλογής που Θέτουν οι Γυναίκες για τον Σύντροφο τους

Γιατί οι Γυναίκες δεν Προσεγγίζουν τους Άνδρες;

Υπάρχουν δεκάδες λόγοι που οι γυναίκες θα περιμένουν εσύ να τις προσεγγίσεις και να αναλάβεις την ευθύνη για να τις φλερτάρεις αλλά ο πιο συνηθισμένος είναι ότι θέλουν να διαλέξουν έναν άνδρα με αξία που θα δείξει ότι τολμά και όχι να τον κυριεύει ο φόβος όταν μιλάει σε αγνώστους.

Όπως καταλαβαίνεις, ένας άνδρας που φοβάται να προσεγγίσει την πιθανή σύντροφο του θα αδυνατεί να την προστατεύσει σε κάποια κρίσιμη στιγμή ή σε κάποιο σενάριο που μπορεί να χρειάζεται την βοήθεια του και αυτός θα κρύβεται από πίσω της.

Φαντάσου να προτιμούσαν οι γυναίκες να προσεγγίζουν. Και κυρίως ντροπαλούς άνδρες που θα έτρεμαν και μόνο που τους μιλάς. Θα ήταν πραγματικά αστείο και ευτυχώς που δεν συμβαίνει.

Βεβαίως οι γυναίκες έχουν τρόπους για να δείξουν ξεκάθαρα σε έναν άνδρα ότι είναι εκεί διαθέσιμες και απλά περιμένουν να πας να τις γνωρίσεις.

Μην περιμένεις να έρθουν να σου μιλήσουν εκείνες πρώτες. Θα περιμένεις για πολύ…

Θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, θα χαμογελούν, θα αγγίζουν, θα φτιάχνουν τα μαλλιά τους και ένα σωρό ακόμα σημάδια ότι ενδιαφέρονται για εσένα αλλά μέχρι εκεί. Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι δικό σου.

Αυτό συμβαίνει γιατί η γυναίκα έχει στο υποσυνείδητο της πως ένας άνδρας που δεν εκφράζει τις προθέσεις του θα υστερεί και σε άλλους τομείς κοινωνικών δεξιοτήτων, άρα θεωρείται πιο αδύναμος και οι πιθανότητες επιβίωσης των παιδιών της με αυτόν τον άνδρα είναι μικρότερες, πάντα σε ένα εξελεγκτικό επίπεδο.

Έτσι λοιπόν και εμείς διαλέγουμε με τα δικά μας αρχέγονα κριτήρια την πιο όμορφη γυναίκα και παράλληλα φοβόμαστε να προσεγγίσουμε για παρόμοιους λόγους που υπάρχουν στο μυαλό μας και όχι στις πραγματικές συνθήκες της σημερινής ζωής.

Ξεπερνώντας τα Εμπόδια με τις Γυναίκες που Έχεις Απέναντί σου

Γιατί οι Γυναίκες δεν Προσεγγίζουν τους Άνδρες;

Από τις πρώτες επαφές μας διαπιστώνουμε ότι θα περάσουμε κάποια εμπόδια στην διαδικασία της επικοινωνίας μας μαζί της.

Είναι σαφές από την φύση τους, χωρίς να θέλουν να το παίξουν απαραίτητα δύσκολες, να επιλέγουν ανάμεσα και σε άλλους άνδρες, οπότε γίνεται κατανοητό πως θα πρέπει να έχουν κάποια κριτήρια.

Θέλουν να δουν αν παραμένουμε χαλαροί κατά την διάρκεια της συζήτησης, πως διαχειριζόμαστε την γνωριμία μας μεταξύ αγνώστων, τι κάνουμε αν δεν μας απαντήσουν άμεσα στο κινητό, πως μιλάμε στον κοινωνικό μας κύκλο και πολλά ακόμα εξαιρετικά σημαντικά για εκείνες, αλλά και για εσένα.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσε να τα διαπιστώσει όπως καταλαβαίνεις αν σε προσέγγιζε εκείνη και δεν σε έβγαζε έξω από την καθημερινή σου άνεση.

Στα περισσότερα από αυτά εμπόδια, το σημαντικότερο προσόν που θα πρέπει να έχεις είναι να μένεις ανεπηρέαστος από το εξωτερικό σου περιβάλλον.

Πολλοί από εμάς, μετά τα πρώτα λεπτά προσέγγισης, θεωρούμε πως η γυναίκα που σταματάει να μας μιλάει όπως στην αρχή δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι δεν ενδιαφέρεται και έτσι αποχωρούμε.

Όμως αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και ειδικά στο ξεκίνημα σου είναι καταστροφικό να κρίνεις την διαδικασία τόσο νωρίς.

Αυτά είναι κάποια από τα εμπόδια που θα συναντήσεις στις συναναστροφές σου με τις γυναίκες και δεν χρειάζεται να τα λάβεις απαραίτητα ως απόρριψη.

Οι Γυναίκες μας Υπενθυμίζουν να Παραμείνουμε Άνδρες 

Γιατί οι Γυναίκες δεν Προσεγγίζουν τους Άνδρες;

Ας το σκεφτούμε λίγο παραπάνω.

Αν σου έδινε κάποιος την επιλογή να μην χρειαστεί να προσεγγίσεις ποτέ ξανά γυναίκα αλλά θα έρχονται εκείνες σε εσένα και θα σου μιλάνε θα το έκανες;

Θα έβγαζες τον εαυτό σου έξω από την  πραγματική του φύση μόνο και μόνο για να αποφεύγεις τον πόνο της απόρριψης ή το άγχος προσέγγισης;

Η διαδικασία αυτή όσο και αν σου φαίνεται δύσκολη ή αν πραγματικά είναι, σε βάζει στον δρόμο της πραγματικής βελτίωσης και σε φέρνει αντιμέτωπο με δυσκολίες που σε εμποδίζουν από το μέλλον που θα ήθελες να έχεις.

Και αυτό δεν έχει σχέση μόνο με τις γυναίκες αλλά με τις πεποιθήσεις που έχουμε δώσει στο μυαλό μας.

Απλά οι γυναίκες μπορούν να εντοπίσουν και την παραμικρή αβεβαιότητα που υπάρχει στο μυαλό μας και το ελάχιστο ίχνος αμφιβολίας που βάζουμε με τις σκέψεις μας.

Η προσέγγιση είναι η φυσική διαδρομή που θα διανύσει ένας άνδρας με αξία μέσα από αποτυχίες χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του με πράξεις και γνώση που καθημερινά λαμβάνει σαν να ξεκινά κάθε μέρα από την αρχή.

Μην ξεχνάς, κάθε στιγμή να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός…

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση να προσεγγίζεις τις γυναίκες που πάντα ήθελες δες εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία σου θα με βρεις εδώ.

Να είσαι καλά!

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.