Γιατί η Αυτοπεποίθηση Είναι Τόσο Σέξι;

Ποιος δεν θέλει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση; Πόσο μάλλον οι γυναίκες όσον αφορά για το ποιον άντρα θα έχουν δίπλα τους.

H Αυτοπεποίθηση Είναι Σέξι

Σίγουρα έχεις διαβάσει τα άρθρα μας και έχεις δει τα βίντεο που τονίζουν ότι πρέπει να προβάλλεις αυτοπεποίθηση, για να δείχνεις ελκυστικός στις γυναίκες.

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ελκυστικό σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Γιατί όμως είναι πιθανότερο μια γυναίκα να θέλει έναν άντρα με αυτοπεποίθηση και όχι έναν άντρα με ανασφάλειες;

Α) Αυτό που κάνει σέξι τους άντρες με αυτοπεποίθηση είναι το γεγονός ότι ξεχωρίζουν. Δείχνουν ότι ξέρουν τι κάνουν, τι θέλουν να πετύχουν και με ποιον τρόπο.

Β) Ακόμη δεν φοβούνται να εκφραστούν σε κάθε τομέα της ζωής τους και άρα και στις σχέσεις.

Γ) Επίσης, δεν θα δεις κάποιον άντρα με αυτοπεποίθηση να προσποιείται ότι είναι κάποιος που δεν είναι πραγματικά.

Απόκτησε αυτοπεποίθηση και ανέβα επίπεδο. Μάθε τον τρόπο στο βίντεο.

Από την άλλη, κάποιος που δεν διαθέτει αυτοπεποίθηση είναι ανασφαλής και συχνά αγχωμένος, ενώ νιώθω διαρκώς την ανάγκη για επιβεβαίωση.

Ίσως υπάρχει κάποια σύνδεση με την πρωτόγονη ζωή των ανθρώπων, κατά την οποία οι άντρες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ήταν αυτοί που μπορούσαν να παρέχουν σε μια γυναίκα τροφή και ασφάλεια.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικότερα, γιατί οι άντρες με αυτοπεποίθηση είναι πιο ελκυστικοί.

#1. Οι Άνθρωποι Με Αυτοπεποίθηση Είναι Καλοί Στο Σεξ

αυτοπεποίθηση στο σεξ

Μια γυναίκα θέλει κάποιον που, μεταξύ άλλων, θα την ικανοποιεί στο σεξ. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι πιο διερευνητικός στο κρεβάτι και δεν φοβάται να ρωτήσει την γυναίκα, ώστε να μάθει τι είναι αυτό που την ικανοποιεί περισσότερο.

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση, δείχνει ότι μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες και αυτό είναι κάτι που αυξάνει την λίμπιντο.

#2. Οι Άνθρωποι Με Αυτοπεποίθηση Κάνουν Τα Πράγματα Να Συμβούν

αυτοπεποίθηση

Αυτό είναι κάτι επίσης πάρα πολύ σημαντικό. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε, ώστε να επιτεύξει τον στόχο.

Ακόμα και μια ανεξάρτητη γυναίκα χρειάζεται έναν τέτοιο άντρα δίπλα της που θα έχει τα πάντα κανονισμένα για το ραντεβού και ο οποίος ξέρει πώς θα την κάνει να περάσει όμορφα.

#3. Δεν Έχουν Ανασφάλειες

Ένας άντρας χωρίς ανασφάλειες κάνει την σχέση με μια γυναίκα πιο εύκολη. Δεν βάζει άσκοπα δράματα στην σχέση και δεν τον απασχολεί τι λένε οι γύρω του.

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση ξέρει πώς να φερθεί σε μια σχέση, δεν μπλέκεται σε κουτσομπολιά και οι άνθρωποι που έχει γύρω του δίνουν, αλλά και παίρνουν αξία από αυτόν.

Στο βίντεο εδώ  ο Χρήστος εξηγεί ποιες είναι οι συμπεριφορές που ρίχνουν την αξία σου.

#4. Δεν Προβάλλουν Δικαιολογίες

αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες

Οι γυναίκες νιώθουν έλξη για έναν άντρα που μπορεί να κρατήσει τον λόγο του. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δικαιολογίες, δεν είναι πάρα ψέμματα που έχουν σκοπό να εξαπατήσουν τον ίδιο του τον εαυτό.

Για τον λόγο αυτό είναι ειλικρινής, σέβεται και δίνει αξία στον χρόνο των άλλων ανθρώπων και παραδέχεται το λάθος του, αν χρειαστεί.

#5. Ξέρουν Να Ακούν

άνδρες που ξέρουν να ακούν

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση απολαμβάνει κάθε στιγμή του. Δείχνει κατανόηση και ξέρει πότε να εκφράσει μια διαφωνία του.

Ξέρει πώς να βρει κοινό έδαφος με τον συνομιλητή του και δεν εκφράζει τις απόψεις του με μόνο σκοπό να κερδίσει μια αντιπαράθεση με κάποιον.

Ταυτόχρονα ξέρει πώς να ακούει ενεργά, κάτι πάρα πολύ σημαντικό στις σχέσεις, μιας και οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους άντρες που δείχνουν έμπρακτα ότι ακούν και κατανοούν.

#6. Ξέρουν Να Περνάνε Καλά

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση ζει μια ισορροπημένη ζωή, την οποία έχει τον τρόπο να απολαμβάνει. Μπορεί να ξεχωρίσει πότε είναι η ώρα για δουλειά και πότε η ώρα για διασκέδαση και γνωρίζει πολύ καλά ότι και τα δύο είναι απαραίτητα στην ζωή.

Πριν κλείσουμε, η αυτοπεποίθηση είναι σέξι, γι’ αυτό δες το βίντεο του Θέμη για το πως να δείχνεις πάντα άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Συμπέρασμα Για Την Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που έλκει τις γυναίκες και η έλλειψη της μπορεί να φέρει κάποιον σε καταστάσεις έντονου στρες.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν πρέπει να σε ανησυχεί, καθώς υπάρχουν τρόποι να καλλιεργήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να βελτιωθείς θεαματικά.

Η αυτοπεποίθηση δεν χτίζεται μέσα σε μια μέρα. Αν ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις πάνω της, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.