Γιατί η Έντονη Ενέργεια είναι Ελκυστική σε μια Συζήτηση

Όταν μιλάς με κάποιον, ειδικά αν αυτός είναι μια γυναίκα που σου αρέσει, θέλεις η συζήτηση να είναι ελκυστική. Πώς σχετίζεται με αυτό η ενέργεια;

Γιατί Η Ενέργεια Είναι Ελκυστική Σε Μια Συζήτηση ;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έλξεις μια γυναίκα. Ωστόσο, το πως θα εξελιχθεί μια συζήτηση ή μια προσέγγιση εξαρτάται σε μεγαλύτερο βαθμό από την μη λεκτική επικοινωνία και από αυτά που δεν λέγονται, παρά από αυτά που της λες.

Και όμως ! Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες έχουν πλέον αποδείξει ότι το 87-93% της επικοινωνίας είναι μη λεκτική. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε έναν διάλογο με μια γυναίκα, μεγαλύτερο ρόλο παίζει η γλώσσα του σώματός σου και η ενέργεια που βγάζεις, τα συναισθήματα που προβάλεις και η συνολικότερη ενέργεια που διακατέχει την συζήτηση, παρά το τι λες.

Και επειδή οι γυναίκες έχουν πολύ αναπτυγμένη κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα, πιάνουν τα μηνύματα που τους στέλνεις πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα.

Επομένως, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μεγαλύτερη σημασία για να εξελιχθεί η βραδιά όπως θέλεις έχει η ενέργεια που δημιουργείς σε μια συζήτηση, και γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις το μυαλό σου στο πως θα δημιουργήσεις ένα θετικό κλίμα και έντονα συναισθήματα.

Πριν συνεχίσεις, δες το βίντεο με 5 συμβουλές για να τα πας καλύτερα όταν θέλεις μια γυναίκα πολύ.

Πώς Δημιουργείς Υψηλή Ενέργεια Σε Μια Συζήτηση

Καταρχάς, θα πρέπει να αποφύγεις τις αρνητικές συζητήσεις. Ξέχνα τα προβλήματα σου και τα προβλήματα που διακατέχουν την κοινωνία. Είναι ωφέλιμο να δημιουργείς ένα ευχάριστο περιβάλλον και θετικά συναισθήματα στις γυναίκες στις οποίες μιλάς.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να την κάνεις να νιώθει όμορφα για τον εαυτό της. Να της υπενθυμίζεις το πόσο δυνατή και άξια είναι, και να μην την μειώνεις. Όλοι θέλουμε να έχουμε ανθρώπους γύρω μας που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφά.

Κάποιες φορές εμείς είμαστε αυτοί που ρίχνουμε την αξία μας, όπως θα δεις στο βίντεο εδώ.

Το πιο σημαντικό είναι να κρατάς την συζήτηση σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα, ώστε να μην βαρεθείτε και να έχουν ροή αυτά που λέτε.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το πετύχεις αυτό, και δεν χρειάζεται απαραίτητα να λες κάτι ενδιαφέρον. Μπορείς να κάνεις ενδιαφέρον το οτιδήποτε λέτε, καθώς παίζει μεγαλύτερο ρόλο ο τρόπος που λες κάτι, παρά αυτό που πραγματικά λες.

Μου έχει τύχει αμέτρητες φορές να συνεπάρω μια γυναίκα κατά την διάρκεια της συζήτησης, χωρίς να λέω κάτι πραγματικά συναρπαστικό. Ωστόσο, ήμουν εγώ ο ίδιος τόσο ενθουσιασμένος, που της μετέφερα τα θετικά μου συναισθήματα και την έκανα μέρος της κατάστασης που περιέγραφα.

Το χιούμορ και το γέλιο είναι ένας ακόμα τρόπος για να κρατήσεις την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα. Το να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός σύμμαχος κατά την διάρκεια του φλερτ, καθώς της δείχνεις ότι έχεις αρκετά μεγάλη κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα, και ότι είσαι ενδιαφέρον άτομο.

Γιατί Όμως Είναι Σημαντικό Να Υπάρχει Έντονη Ενέργεια, Που Είναι Ελκυστική Σε Μια Συζήτηση;

έντονη ενέργεια και συζήτηση

Γιατί όσο πιο έντονα συναισθήματα δημιουργείς σε μια γυναίκα, τόσο πιο ελκυστικός είσαι. Οι γυναίκες είναι φτιαγμένες από την φύση τους για έντονες συζητήσεις. Επομένως, το να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που είναι βαρετό και δεν έχει κάτι ενδιαφέρον να τους δώσει είναι μη ελκυστικός παράγοντας.

Ο σκοπός σου θα πρέπει να είναι να περνάς τόσο καλά, που να της το μεταδίδεις κι εκείνης. Να δημιουργείς μια ροή σε αυτά που λέτε, η οποία θα την συνεπαίρνει και τους δυο σας, και θα την κάνει να θέλει να είναι μέρος της πραγματικότητάς σου.

Η ενέργεια που δημιουργείς είναι πιο σημαντική από την συζήτηση την ίδια. Κι αυτό γιατί της δείχνει ότι ταιριάζετε, ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα με αποτέλεσμα να ενθουσιάζεστε ο ένας με τον άλλον, και κυρίως, ότι είσαι εσύ ενδιαφέρον άτομο!

Συχνά, εμείς οι ίδιοι επικοινωνούμε στους άλλους πως δεν έχουμε αξία. Ρίξε μια ματιά στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika σχετικά με την αξία σου.

Κανείς δεν θέλει να συνεχίσει να σχετίζεται με ένα άτομο που λέει πεζά πράγματα και είναι βαρετό. Αντιθέτως, όλες οι γυναίκες θέλουν να συναναστρέφονται με άντρες οι οποίοι έχουν λαχτάρα για την ζωή, είναι δυναμικοί και ενεργητικοί, και αγαπάνε τον εαυτό τους και την ζωή που έχουν δημιουργήσει.

Η ενέργεια σε έναν διάλογο φανερώνει ακριβώς τα παραπάνω στοιχεία, καθώς είναι αυτά τα στοιχεία που την δημιουργούν.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα κολλήσεις και δεν θα έχεις τι να πεις, θυμήσου ότι δεν έχει και τόση σημασία. Περισσότερη σημασία έχει τα συναισθήματα που δημιουργείς στην γυναίκα, και το τι ενέργεια υπάρχει μεταξύ σας.

Και η έντονη ενέργεια σε μια συζήτηση είναι ένα άκρως ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Θέλεις να προσδώσεις ελκυστικότητα στον τρόπο επικοινωνίας σου; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.