Γιατί οι Γυναίκες Είναι Καλύτερες στο Φλερτ

Γιατί οι Γυναίκες Είναι Καλύτερες στο Φλερτ

Το έχεις παρατηρήσει; Θα φλερτάρεις με γυναίκες και είναι τόσο έξυπνες. Απαντάνε γρήγορα, σε στριμώχνουν. Σε τεστάρουν, έχουν τον έλεγχο – ως επί το πλείστον. Ξέρουν πώς να κινηθούν, διαβάζουν πολύ εύκολα τη γλώσσα σώματός σου και αν υποκριθείς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε καταλάβουν – εκτός αν είσαι καλός ηθοποιός και δεν αιφνιδιάζεσαι.

Γιατί οι Γυναίκες είναι καλύτερες στο φλερτ από εμάς;

smart girl

  • Επικοινωνία: Οι γυναίκες έχουν δύο κέντρα ομιλίας. Είναι καλύτερες στην επικοινωνία και συγκεντρώνονται πιο εύκολα, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε ένα κέντρο ομιλίας. Παράλληλα, σκέφτονται πολύ καλύτερα από εμάς με το συναίσθημα και τη φαντασία, με αποτέλεσμα και πάλι να υπερτερούν.

Πώς μεταφράζεται αυτό:

Μπορούν να μιλάνε στο τηλέφωνο, στη μητέρα τους και να βλέπουν τηλεόραση ταυτόχρονα. Εγώ όταν βλέπω τηλεόραση, ο μόνος τρόπος να ακούσω την κοπέλα μου είναι να μου πει ότι είναι έγκυος!

  • Γλώσσα σώματος: Το σώμα μας πολλές φορές “μιλάει” σε μεγαλύτερο ποσοστό από τα λόγια μας. Μπορούμε να επιδείξουμε μεγαλύτερη αξία ή να κερδίσουμε μία όμορφη γυναίκα, κυρίως επειδή επιδείξαμε κατά τη διάρκεια της γνωριμίας και της συζήτησης σωστή γλώσσα σώματος. Έγινε ένα πείραμα σε ξενοδοχείο. Κατά μήκος του διαδρόμου υποδοχής προς τη reception, τοποθετήθηκε στην άκρη στον τοίχο ένας τεράστιος καθρέφτης με τέτοιον τρόπο που έδινε μία προοπτική – “ξεγελούσε” ότι δεν είναι καθρέφτης. Μπροστά από τον καθρέφτη τοποθετήθηκαν αρκετά φυτά με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν στο ύψος του προσώπου των ανθρώπων την αντανάκλαση. Καθώς ο κόσμος ερχόταν στην reception, τους γινόταν η ερώτηση αν αναγνώρισαν τον άνθρωπο που προχωρούσε στο βάθος μαζί τους. Ένα τεράστιο ποσοστό ανδρών δεν αναγνώριζαν το είδωλό τους. Μάλιστα ένας υπέρβαρος κύριος είπε: “ποιος ήταν αυτός ο ατσούμπαλος χοντρός που περπατούσε; Απαπα”. Οι γυναίκες, σε ποσοστά διπλάσια των ανδρών, αναγνώριζαν το είδωλό τους ή τους φαινόταν υπερβολικά “οικείο”.

body-language-chart

Πώς μεταφράζεται αυτό:

Οι γυναίκες έχουν καλύτερη συναίσθηση της γλώσσας σώματός τους – επομένως και των άλλων. Αν λοιπόν ο άνδρας προσπαθεί με τεχνικές να δείξει κάτι λεκτικά που είναι αντίθετο με αυτό που πιστεύει ή νιώθει, υπάρχει μεγάλη περίπτωση το σώμα του να τον “προδώσει” και η γυναίκα να τον καταλάβει. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μην υποστηρίζεις αυτό που λες με την όλη σου συμπεριφορά, όταν έχεις να κάνεις με γυναίκες.

  • Εμπειρία: Και φτάνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι. Μία όμορφη συνομήλικη κοινωνική / επικοινωνιακή γυναίκα, είναι υπερβολικά πιο έμπειρη από εμάς στο φλερτ καθώς την έχουν προσεγγίσει χιλιάδες άνδρες. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα μίας γυναίκα 25 ετών.
  1. Την προσεγγίζουν από τα 13-14 χρόνια της, όπου αρχίζει να αναπτύσσεται. Ας πούμε 15, παίρνοντας το πιο ευνοϊκό για τους άνδρες σενάριο (δηλαδή το σενάριο που της δίνει λιγότερη εμπειρία).
  2. Την προσεγγίζουν 5 άνδρες την ημέρα. Αν υπολογίσεις στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στο δρόμο, στα μπαρ, στα κλαμπ, στις καφετέριες, στο Πανεπιστήμιο / στη σχολή της μετά, στη δουλειά μετέπειτα και στο facebook – γενικότερα στα social media – ή σε άλλα chat rooms που μπορεί να μπαίνει, μπορεί ο αριθμός που επέλεξα (πέντε) ανά ημέρα να είναι πολύ μικρότερος του πραγματικού. Και πάλι όμως παίρνω το χειρότερο σενάριο.
  3. 5 άνδρες / ημέρα επί σειρά 10 ετών, μας κάνει συνολικά 18.250 άνδρες που την έχουν προσεγγίσει ενώ είναι ΜΟΛΙΣ 25 ετών.

 

εμπειρία

Ας υποθέσουμε ότι το σενάριό μου είναι για πολύ κοινωνικές γυναίκες. Ας υποθέσουμε ότι δεν είναι για μία κοπέλα που είναι εμφανίσιμη μεν αλλά δεν έχει facebook και δε βγαίνει πάρα πολύ. Μία τέτοια γυναίκα ας πούμε ότι την πλησιάζει ένας άνδρας / ημέρα. Και πάλι το νούμερο που έχουμε είναι κοντά στις 4.000 προσεγγίσεις. Ο μέσος άνδρας έχει προσεγγίσει 10-100 γυναίκες στη ζωή του, το πολύ 500.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι η τεράστια, χαοτική αυτή διαφορά εμπειρίας, δίνει στη γυναίκα πάλι το πάνω χέρι. Δημιουργεί μοτίβα, αναγνωρίζει όμοιες συμπεριφορές.

Ποιο είναι το δικό σου πλεονέκτημα:

Μπορείς συστηματικά και εύκολα να προσεγγίζεις 5 γυναίκες / ημέρα, ώστε σε ένα χρόνο να κάνεις 1800 περίπου προσεγγίσεις. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις από μία κορυφαία Υπηρεσία του MenOfStyle, ώστε αυτές οι προσεγγίσεις να γίνουν πιο μεθοδικά και με γνώση βασικών πτυχών της γυναικείας ψυχολογίας, της δικής σου ψυχολογίας, γλώσσας σώματος και τονικότητας φωνής, ώστε να βελτιώνεσαι από τα λάθη σου υπερβολικά πιο γρήγορα.

Έτσι θα μπορέσεις να αντισταθμίσεις το βασικότερο πλεονέκτημα που κάνει μία γυναίκα καλύτερη από εσένα στο φλερτ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Και εμείς μπορούμε να στον δείξουμε.

Χτίζοντας μια Ξεχωριστή Πρωινή Ρουτίνα Χωρίς να το Θέλω

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
administrator
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.