Γιατί οι Γυναίκες Συνεχίζουν να με Απορρίπτουν;

Γιατί οι γυναίκες με απορρίπτουν

Αναρωτιέσαι γιατί οι γυναίκες σε απορρίπτουν;

Οι πιο συνηθισμένες σκέψεις που έκανα και εγώ πριν πολλά χρόνια, ήταν:

  • Δεν έχω ακριβό αυτοκίνητο.
  • Φταίει το σώμα μου που δεν έχω κοιλιακούς.
  • Δεν είμαι αρκετά δημοφιλής.
  • Δεν το έχω με το φλερτ και δεν αποκτιέται.

Σκέψεις που με βασάνιζαν και με έκαναν να αισθάνομαι λειψός. Όσα και να πετύχαινα στη ζωή μου ενώ μεγάλωνα, δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ τίποτα 100% επειδή έλειπε το πιο σημαντικό κομμάτι στο παζλ: Η προσωπική μου ζωή ήταν σε μεγάλο βαθμό απογοητευτική.

Εντέλει δεν έφταιγε ούτε το αυτοκίνητό μου, ούτε το σώμα μου ούτε κάτι άλλο από αυτά που φοβόμουν. Ο κυριότερος λόγος που δεν τα κατάφερνα, ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης με όσα αυτό συνεπάγεται.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναφερθώ σε τέσσερις βασικούς λόγους για τους οποίους συνήθως οι γυναίκες απορρίπτουν τους άνδρες.

#1. Προσπαθείς να την κάνεις να σε συμπαθήσει,Όχι να σε Γουστάρει

please like me

Είναι κατά την άποψή μου το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες με τις γυναίκες. Μπερδεύουν την έλξη με τη συμπάθεια. Πιστεύουν πως αν μία γυναίκα τους συμπαθεί και τους γουστάρει ανθρώπινα και όχι ερωτικά, θα τους γουστάρει και ως άνδρα και θα θέλει να κάνουν σεξ / σχέση.

  • Γεγονός #1: Η συμπάθεια δε σημαίνει και έλξη.
  • Γεγονός #2: Δε χρειάζεται να σε συμπαθήσει μία γυναίκα για να της αρέσεις. Σίγουρα βέβαια, το να σε συμπαθήσει, βοηθάει.

Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις γυναικών που τις εκνεύριζα ή και με αντιπαθούσαν κατά καιρούς, ενώ ερωτικά υπήρχε έντονη έλξη. Μπορείς να έχεις αρκετά χαρακτηριστικά που εκνευρίζουν μία γυναίκα. Ο εκνευρισμός, ωστόσο, από την σεξουαλική διέγερση, δεν απέχει πολύ.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ. Σκοπός μου δεν είναι να με αντιπαθήσει μία γυναίκα που μου αρέσει. Το ιδανικό είναι να με συμπαθήσει και να με θέλει ερωτικά. Ωστόσο, αν μείνω στο πρώτο κομμάτι μόνο, όταν προσπαθήσω να κλιμακώσω, είναι πολύ πιθανό να μου πει:

Μα σε βλέπω φιλικά…

Μη νομίζεις ότι με το να είσαι καλός μαζί της, να της κάνεις τα χατίρια και να την κάνεις να σε συμπαθήσει θα καταφέρεις να την κερδίσεις και ερωτικά. Έχω δει άνδρες να προσπαθούν εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια με αυτό τον τρόπο σε μία γυναίκα.

Είναι ψυχοφθόρο, χρονοβόρο και με απογοητευτικά αποτελέσματα. Και ναι, καμιά φορά μπορεί σε στιγμή αδυναμίας της γυναίκας να τα καταφέρουν. Ωστόσο πρόκειται για κάκιστη χρονική και συναισθηματική επένδυση.

Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε αγενείς ή προσβλητικές συμπεριφορές. Οποιαδήποτε συμπεριφορά τέτοιου τύπου υποδηλώνει αυτόματα αδυναμία χαρακτήρα.

#2. Η γυναίκα σε Τεστάρει – Δείγμα Ενδιαφέροντος – Και Νομίζεις ότι σε Απορρίπτει

woman rejects

Τα τεστ των γυναικών είναι ψεύτικα εμπόδια που βάζουν οι γυναίκες στο δρόμο των αντρών, όταν αυτοί προσπαθούν να τις φλερτάρουν ή κάθε φορά που οι γυναίκες αισθάνονται ότι είναι απαραίτητο για να είναι σίγουρες σε κάποιο βαθμό ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι το πιο ισχυρό αρσενικό που θα μπορούσαν να επιλέξουν.

Προσεγγίζεις, λοιπόν, μία γυναίκα. Η γυναίκα σε αγνοεί ή είναι λιγομίλητη. Δε χαμογελάει, δε σε κοιτάει στα μάτια ή σε προκαλεί και σε δυσκολεύει στην προσέγγιση. Κάνεις το λάθος να την πεις ξινή ή σκύλα. Να πιστέψεις ότι εκείνη τη στιγμή σε απορρίπτει.

Οι γυναίκες δεν τεστάρουν μόνο στην πρώτη επαφή, αλλά και σε άλλα στάδια της γνωριμίας. Παραδείγματα λεκτικών τεστ που θα κάνουν:

  • Μένουμε πολύ μακριά
  • Δεν ταιριάζουν τα ζώδιά μας
  • Είσαι μικρός για μένα / είσαι μεγάλος για μένα
  • Γιατί να βγω μαζί σου δηλαδή;

Τα τεστ οι γυναίκες τα κάνουν – κατά κανόνα – σε άνδρες που έχουν κερδίσει τουλάχιστον την ερωτική τους περιέργεια. Αντί λοιπόν να πανικοβληθείς, να φοβηθείς ή να τα παρατήσεις, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η γυναίκα που σε τεστάρει, πιθανότατα ενδιαφέρεται.

Όλες αυτές οι συμπεριφορές των γυναικών υπάρχουν για να τεστάρουν την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηματική δύναμη ενός άνδρα. Έχουν την ανάγκη να είναι με έναν άνδρα που θα τις κάνει να αισθανθούν ασφάλεια, όχι με έναν άνδρα που θα φοβάται και θα έχει αυτός ανάγκη την προστασία τους.

Αν λοιπόν η γυναίκα δει ότι ένας άνδρας δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του μπροστά της και φοβάται περισσότερο από αυτήν, ο άνδρα έχασε.

#3. Περιμένεις Ξεκάθαρο Σημάδι από τη Γυναίκα για να Κάνεις Κίνηση

green light

Πολλές φορές λαμβάνω email από αναγνώστες που μου περιγράφουν μία κατάσταση με μία γυναίκα που τους αρέσει. Στο τέλος, με ρωτάνε:

Μπορείς να μου πεις έναν τρόπο για να είμαι σίγουρος ότι θα με θέλει όταν κάνω κίνηση και να μη με απορρίψει;

Περιμένεις το πράσινο φως; Περιμένεις ένα σημάδι της ότι είναι 100% δική σου και σε θέλει; Μάλλον θα περιμένεις πολύ καιρό. Ένα υπερβολικά μικρό ποσοστό γυναικών θα εκδηλωθεί άμεσα αν εσύ δεν εκδηλώνεσαι πρώτος.

Αντιθέτως, αρκετές γυναίκες που νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομορφιά τους και τη σεξουαλικότητά τους, πιθανότατα να δείχνουν στην αρχή μία απάθεια ή αδιαφορία για να τεστάρουν και τη δικιά σου αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη μεριά και οι γυναίκες που δεν νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, συχνά φοβούνται να εκδηλωθούν πρώτες. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που φοβάται ένας άνδρας χωρίς αυτοπεποίθηση, να εκδηλώσει πρώτος το ερωτικό του ενδιαφέρον: Φοβούνται την απόρριψη.

Είναι στη φύση του άνδρα να παίρνει τις πρωτοβουλίες. Πρέπει να το αποδεχθείς και να το εκμεταλλευτείς. Αυτό σημαίνει ότι εσύ θα επιλέγεις με ποια θα μιλάς και ποια θα διεκδικείς, όχι το αντίθετο.

Τα δύο φύλα έχουν εξισωθεί, ωστόσο το ρόλο του κυνηγού, το ρόλο αυτού που παίρνει τις πρωτοβουλίες, τον έχει πάντα ο άνδρας. Αν λοιπόν φοβάσαι να εκφράσεις άμεσα τις προθέσεις σου και να εκτεθείς ή να απορριφθείς, περιμένεις με την ελπίδα. Με την ελπίδα ότι η γυναίκα θα εκδηλωθεί πρώτη.

Έτσι ώστε όταν προσπαθήσεις να την αγγίξεις, να την αγκαλιάσεις ή να την φιλήσεις, να είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα θα το θέλει.

#4. Φοβάσαι ότι Υστερείς σε Εμφάνιση ή σε Κοινωνικό Στάτους

Jordan_Belfort_sports_car

Είναι κλασσική δικαιολογία: “Δεν είμαι όμορφος“, “μου λείπουν οι κοιλιακοί“, “αν είχα Porsche να δεις πόσες γυναίκες θα είχα, τώρα λογικό να είμαι μόνος μου“, “αν είχα σπίτι με πισίνα, θα είχα και γυναίκες“.

Προσπάθησε να χωνέψεις αυτό που θα σου πω. Το 80% – 90% των γυναικών είναι ανοιχτό στο να γνωρίσει έναν άνδρα και να νιώσει έλξη μαζί του, χωρίς να είναι πλούσιος ή υπερβολικά όμορφος. Η έλξη δημιουργείται με πολλούς άλλους τρόπους, όπως περιγράφεται σε τόσα άρθρα μας.

Η εμφάνιση είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να νιώσει μία γυναίκα έλξη. Ωστόσο, αν την προσεγγίσεις και η συμπεριφορά σου την ξενερώσει, το μόνο που θα κερδίσεις λόγω εμφάνισης είναι λίγα λεπτά περισσότερα επικοινωνίας πριν τελικά σε απορρίψει (θα σου δώσει λίγο χρόνο παραπάνω και μία ευκαιρία λόγω εμφάνισης, αλλά ως εκεί).

Κάποια από τα κορυφαία άρθρα που μπορείς να διαβάσεις :

Είναι και το χρήμα ένας λόγος στο σενάριο της όμορφης γυναίκας με τον μέτριο εμφανισιακά άνδρα; Μπορεί. Πιθανόν να είναι διάσημος ή πλούσιος. Ίσως να έχει ακριβό σπορ αυτοκίνητο ή μεγάλο σπίτι. Μπορεί όμως και τίποτα από όλα αυτά.

Δεν πιστεύεις όμως ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την αλήθεια; Μπορείς να διεκδικήσεις μία καλύτερη προσωπική ζωή. Μπορείς να προσπαθήσεις να έχεις καλύτερες γυναίκες στη ζωή σου.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, σε περιμένουμε για μία δωρεάν επίσκεψη.

Μέχρι τότε, καλή συνέχεια.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.