Γιατί Είσαι ο Μοναδικός που Μπορεί να Αποδείξει την Αξία σου

Είσαι ο μόνος που μπορεί να αποδείξει την αξία σου στον εαυτό σου, απλά θέλει πολύ προσπάθεια και αποφασιστικότητα.

Ώρα Να Αποδείξεις Την Αξία Σου

Για ότι και αν θέλεις στην ζωή σου, για να το αποκτήσεις πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου αντάξιο της κατοχής του.  Αυτό δεν είναι κάτι πρωτοποριακό και σίγουρα το γνωρίζεις. Όμως για κάποιο περίεργο λόγο πάντοτε ψάχνουμε για επιβεβαίωση πριν βρούμε την πίστη μας στην αξία μας, ώστενα δράσουμε.

Δεν είναι ότι δεν πιστεύουμε ότι το αξίζουμε.

Αν δεν το αξίζαμε δεν θα είχαμε μέσα μας φιλοδοξίες εξαρχής.

Το ζήτημα είναι ότι αποζητούμε την επιβεβαίωση αυτών των φιλοδοξιών και αυτό δεν είναι λάθος. Δεν είναι κακό να έχουμε μια δεύτερη γνώμη.

Όμως δεν πρέπει να είμαστε εξαρτημένοι από εξωτερικούς παράγοντες, ούτε από την οπτική των άλλων.

Με την αναζήτηση αυτής της δεύτερης γνώμης όχι μόνο δυσκολεύουμε τον εαυτό μας, αλλά παραδεχόμαστε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί στο να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες μας.

Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο, για το αν θα κάνεις κάτι ή όχι. Εσύ και όχι κάποιος φίλος σου ή οποιοσδήποτε άλλος. Έρχεται κάποια στιγμή που θα κοιτάξεις στον καθρέφτη και θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα πάρεις τις αποφάσεις και θα δράσεις, κυνηγώντας αυτό που σου αξίζει.

Τι είναι αξία; Δες το πρώτο cine vlog από το Men Of Style σχετικά με την αξία.

Η Γλώσσα Του Σώματος Και Η Αξία Της

Ένας σημαντικός παράγοντας που παίζει ρόλο στο να αποδείξεις ότι αξίζεις αυτά που κυνηγάς είναι το κατά πόσο δείχνεις ότι τα θέλεις.

Η γλώσσα του σώματος κυριαρχεί στον τρόπο που επικοινωνούμε και ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου δείχνει τις προθέσεις σου.
Πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου να αισθάνεται καλά. Φόρεσε κάτι για το οποίο είσαι περήφανος, που σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου και πες στον εαυτό σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Πάρε την στάση του νικητή. Όταν αισθάνεσαι ότι αξίζεις αυτό που θέλεις, τότε όλα τα εμπόδια μετατρέπονται σε ευκαιρίες.

Ο Τρόπος Σκέψης Και Η Αξία

τρόπος σκέψης και αξία

Η επιτυχία και η απόκτηση όσων η ζωή έχει να προσφέρει, είναι κάτι παραπάνω από το να δρας σαν να τα αξίζεις. Είναι το να δηλώνεις ότι είναι δικά σου!

Προσποιήσου μέχρι να τα καταφέρεις, όπως λένε κάποιοι. Σε αυτή τη φράση δεν έχει δοθεί η απαιτούμενη αξία, μιας και το «προσποιήσου» έχει την έννοια του «κάνε πρακτική», συμπεριφέρσου σαν να έχεις αυτό που θέλεις.

Έχουμε καταφέρει να θεωρούμε κάτι φυσιολογικό την αυτό-υποτίμηση.

Λέμε στον εαυτό μας ότι δεν είμαστε όμορφοι, ότι τα αστεία μας δεν είναι καλά και προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι ξέρουν πόσο μοναχικοί είμαστε.

Αυτή η στάση δεν έχει άλλο αποτέλεσμα από το να καταστρέφει την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να έχουμε ώστε να απαιτήσουμε όσα θέλουμε στην ζωή.

Όπως σε μια σχέση στην οποία αφιερώνουμε αφοσίωση και δίνουμε προτεραιότητα, θέλουμε να έχουμε το ανάλογο αντίκρισμα, έτσι και γενικότερα πρέπει να έχουμε την θέληση να εκφράζουμε όσα θέλουμε και όχι να τα θάβουμε.

Ώρα Να Αποδείξεις Την Αξία Σου : Γίνε Γνώστης Της Αλήθειάς Σου

εσύ ξέρεις την αλήθεια σου

Για να εξασφαλίσεις όσα θέλεις για τον εαυτό σου, πρέπει να εμπιστευτείς το ποιος είσαι και να υποστηρίξεις τις απόψεις σου.

Βρες τι δουλεύει στα αλήθεια για εσένα και μην βασίζεσαι στις εμπειρίες άλλων. Όταν καταφέρεις να βρεις ποιος είσαι δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις αν οι προθέσεις σου είναι σωστές ή όχι.

Αν ξέρεις ότι είσαι ένας καλός, υπεύθυνος και ειλικρινής άντρας τότε γιατί να μην είσαι ευθύς σε αυτά που αποζητάς; Μάθε λοιπόν να λες την αλήθεια και όχι αυτά που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι, κάτι που δημιουργεί νέους κύκλους ψεμάτων.

Αν θέλεις βέβαια να μάθεις περισσότερα για τις προθέσεις, δες το βίντεο.

Εσύ είσαι ο μοναδικός που ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις ποια είναι η αξία σου και μπορείς να επιδιώξεις να αποκτήσεις όσα θεωρείς πιστεύεις πως σου αξίζουν. Μην ξεχνάς ότι έλκουμε μόνο ότι αισθανόμαστε ότι μας αξίζει.

Και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς. Είτε αφορά τις σχέσεις με τις γυναίκες, είτε τον εργασιακό τομέα κλπ.

Όλα ξεκινούν από το πώς δρούμε, τι λέμε και από το κατά πόσο ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε.

Πριν κλείσουμε δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την ηγεσία στη ζωή και τις σχέσεις.

Οπότε, πάψε να ψάχνεις τις γνώμες των άλλων, μάθε τον εαυτό σου και τι είναι καλύτερο για εσένα και απέδειξε την αξία σου, όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις πως να εξελίξεις την νοοτροπία που έχεις για να κερδίζεις, τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.