Γιατί Κάποιοι δεν Γίνονται Ποτέ Καλοί με τις Γυναίκες;

Το να είσαι καλός με τις γυναίκες γρήγορα και άμεσα, πρέπει ένα μικρό τίμημα αυτοπειθαρχίας που καλό είναι να αρχίσεις να το εξασκείς άμεσα.

Γιατί Κάποιοι Δεν Γίνονται Ποτέ Καλοί Με Τις Γυναίκες;

Καταλαβαίνω. Το να είσαι καλός με τις γυναίκες φαίνεται πολύ δύσκολο.

Μπορεί να προσπάθησες όντως να ξεκολλήσεις από την κατάσταση που περιλαμβάνει μόνο γυναίκες που με το ζόρι καλύπτουν τα γούστα σου, αλλά μένεις με αυτές γιατί μόνο αυτές υπάρχουν στη ζωή σου.

Μπορεί να έκανες κινήσεις να βελτιωθείς και να γίνεις περισσότερο ελκυστικός, ακόμα και αν δεν είχες βάλει στόχο να γίνεις ο νέος Σπαλιάρας.

Μπορεί να περπάτησες κιόλας αρκετά μεγάλο δρόμο από αυτό το μονοπάτι που το χαρακτηρίζει η προσπάθεια και το τίμημα για αυτοβελτίωση, αλλά ακόμα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που φανταζόσουν.

κάπιοι άνδρες δεν γίνονται καλοί με τις γυανίκες

Ακόμα και αν προσπαθούν κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Έχοντας γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που το πάλεψαν, μόνοι ή με βοήθεια, κάποιους από αυτούς, ζώντας τους από πολύ κοντά, τολμώ να πω ότι στο μυαλό μου υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ανθρώπων που δεν φτάνουν στο στόχο ακόμα και αν ξεκινούν με τις καλύτερες των προθέσεων και με απίστευτη αποφασιστικότητα.

#1. Κάποιοι Άνδρες Δεν Γίνονται Καλοί Με Τις Γυναίκες Γιατί Λυγίζουν Με Τις Πρώτες Απορρίψεις.

Στα πρώτα βήματα της μεθοδολογικής προσέγγισης, όπως όταν μαθαίνεις μια νέα ικανότητα, έτσι και με αυτή, θα κάνεις λάθη και τα αποτελέσματα θα είναι κυρίως αρνητικά. Η εξέλιξη θα έρχεται με τον καιρό. Και δεν φτάνει μόνο να έχεις υπομονή αλλά και να αντέξεις αυτά τα πρώτα αρνητικά κύματα.

Αν σου δημιουργεί θέμα η έλλειψη αυτοπεποίθησης, δες παρακάτω πως να την ξαναβρείς.

#2. Νομίζουν Ότι Δεν Το Έχουν Γιατί Τα Αποτελέσματα Αργούν.

Όταν μαθαίνεις κιθάρα και στο πρώτο μήνα θες να παίζεις τέλεια τις πιο πολύπλοκες μελωδίες των Dream Theater, τότε κάτι δεν πάει καλά. Έτσι και με τις γυναίκες. Αν ξεκινάς τώρα, το να τις έχεις στο τσεπάκι σου μέσα σε ένα μήνα, είναι απλά ουτοπικό. Πρέπει να επιμείνεις.

#3. Γνωρίζουν Μια Τύπισσα Με Μέθοδο Και Μένουν Με Αυτή.

κάποιοι άνδρες δεν γίνονται καλοί με τις γυναίκες

Ειδικά στα πρώτα βήματα, το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να δεσμευτείς. Θα σε κρατήσει πίσω από την εξέλιξη και θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια εκεί από όπου θες να ξεφύγεις, ακόμα και αν την έριξες με street game και ξετρελάθηκες που πετυχαίνει.

Αν τρως ” κόλλημα ” εύκολα δες το βίντεο εδώ.

Επειδή τα γνωρίζουμε αυτά, φροντίζουμε να είμαστε πάντα κοντά στους μαθητές μας, ακόμα και όταν τελειώσει το πρόγραμμά τους για να διασφαλίσουμε ότι ακολουθούν το μονοπάτι με ρυθμό και κατεύθυνση ίδια με αυτά που δήλωσαν ότι ήθελαν μόλις μας γνώρισαν.

#4. Έχουν Την Ζωή Τους Σε Αταξία Γενικώς.

Το έχουμε ξαναπει. Αν τρως φάπες από την μητέρα σου, μένεις στο υπόγειο των γονιών σου και στη δουλειά η αύξηση που σου έταξαν κλείνει 3 χρόνια που έρχεται, τότε το βράδυ το να γνωρίσεις γυναίκες και αυθεντικά να δείξεις έναν ελκυστικό εαυτό είναι δύσκολο. Θέλει μια συνολική βελτίωση βήμα βήμα σε όλα παράλληλα έστω και αν πάει πολύ πιο αργά. Όχι ότι δεν μπορείς να έχεις γυναίκες και αν ανήκεις στην πιο πάνω κατάσταση. Αλλά δεν θα σου είναι το ίδιο εύκολο με κάποιον άλλον να πιστέψεις ότι είσαι ο ελκυστικός τύπος που τις κερδίζει με το σπαθί του και όχι με δυο τρεις τεχνικές που σου έδωσε ο Ανέστης.

#5. Το Παρατάνε Εύκολα Για Κάποια Άλλη Ασχολία.

Το να γνωρίζεις γυναίκες συστηματικά και να βελτιώνεσαι στην επικοινωνία σου μαζί τους αλλά και το να βελτιώνεις τον εαυτό σου δεν είναι χόμπι. Είναι μια ασχολία καθημερινή και αέναη. Αν μια το ξεκινάς μια το σταματάς ή ενθουσιάζεσαι με την αγγειοπλαστική τον έναν μήνα και τον άλλον έχεις μεταπηδήσει στο Kitesurfing τότε να ξέρεις. Τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι αντίστοιχα της επένδυσης που θα κάνεις.

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του  Apla+Andrika για να ξέρεις ποια λάθη να αποφύγεις στις πρώτες σου γνωριμίες και σχέσεις με τις γυναίκες.

Αν το έχεις πάρει απόφαση, σου εγγυώμαι ότι δεν θα αφήσουμε να πέσεις σε καμία κατηγορία από τις παραπάνω. Θα είμαστε εκεί δίπλα σου να το παλεύουμε μαζί. Πάτα παρακάτω να δεις τι μπορούμε να κάνουμε μαζί σου.

Το να μη πέσεις σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, είναι θέμα απόφασης.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα και τις γυναίκες; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.