Γιατί και πώς να δείχνεις τις σεξουαλικές προθέσεις σου

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες, φοβούνται ή νομίζουν πως είναι λάθος να δείχνουν τις σεξουαλικές τους προθέσεις πολύ γρήγορα σε μία γυναίκα. Νομίζουν ότι αν δείξουν πολύ γρήγορα τις προθέσεις τους, πως η γυναίκα θα τους απορρίψει επειδή θα φανούν γλοιώδεις (creepy) ή επειδή η γυναίκα δεν θέλει να θεωρηθεί εύκολη ή απλά επειδή δεν μπορούν να το κάνουν με έναν κατά την γνώμη τους “κοινωνικά σωστό” τρόπο.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις κάτι:

“Οι γυναίκες απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ, από ότι οι άνδρες.”

Απλώς ο κοινωνικός προγραμματισμός, τις έχει κάνει να μην μιλάνε τόσο άμεσα για αυτό. Ωστόσο, η φύση τους παραμένει πάντοτε η ίδια. Συνεχίζουν να αγαπάνε το σεξ πολύ περισσότερο από έναν άντρα! Νιώθουν πολύ πιο έντονα το σεξ, από έναν άντρα…

Εάν λοιπόν θες να καταλήξεις στο σεξ με κάποια γυναίκα, τότε σίγουρα δεν πρέπει να το κρύβεις! Θα πρέπει να είσαι άνετος με αυτό, όπως και με το να δείχνεις τις αντίστοιχες προθέσεις σου ελεύθερα. Ένας άντρας χωρίς σεξουαλικές προθέσεις (asexual), είναι “άχρηστος” για μια γυναίκα και φυσικά θα τον απορρίψει.

Πριν διαβάσεις παρακάτω συγκράτησε κάποιες σημαντικές πεποιθήσεις που είναι απαραίτητο να έχεις, εκφράζοντας τις σεξουαλικές προθέσεις σου:

1) Καταλαβαίνει άμεσα για πιο λόγο την προσέγγισες! Να είσαι συνεπής με αυτήν την πεποίθηση της.

2) Ο κοινωνικός προγραμματισμός, τις κάνει να μην μιλάνε τόσο άνετα για αυτό.

3) Οι γυναίκες θα απορρίψουν τον άνδρα που δεν έχει το θάρρος να υποστηρίξει χωρίς απολογία το λόγο που τις προσέγγισε.

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να δείχνεις ΠΑΝΤΟΤΕ τις σεξουαλικές προθέσεις σου σε μια γυναίκα που σου αρέσει, χωρίς να διστάζεις για οτιδήποτε. Το να το κάνεις αυτό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς ευθέως για σεξ ή να κάνεις συζητήσεις που περιστρέφονται μόνο γύρω από αυτό.

Αυτό θα πρέπει να γίνει με έναν κομψό, σεξουαλικό και ελκυστικό τρόπο, χωρίς να είναι απαραίτητο να  μιλάς άμεσα για το σεξ. Δείχνοντας με αυτόν ακριβώς τον τρόπο τις προθέσεις σου, θα δημιουργήσεις μια πολύ μεγάλη σεξουαλική ένταση ανάμεσα στην αλληλεπίδρασή σου με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Οι σεξουαλικές προθέσεις επικοινωνούνται  λεκτικά και μη-λεκτικά. 

1)  ΜΗ-ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ :

  • Πολύ δυνατή οπτική επαφή (να μην σπας δηλαδή την οπτική επαφή)
  • Μην είσαι πολύ εκφραστικός
  • Μην χαμογελάς υπερβολικά
  •  Να είσαι χαλαρός και χωρίς νευρικές κινήσεις
  • Άγγιζε την καθώς της μιλάς
  • Μίλα αργά με μία δυνατή και σεξουαλική φωνή.

 

2) ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ :

i) Αλλαγμένο λεξιλόγιο:

  • Καθώς περιγράφεις κάτι ή λες μια ιστορία, εισάγεις σεξουαλικά υπονοούμενα όπως “ένταση,σκληρό,βαθύ, υγρό, γλώσσα, ικανοποίηση, γλύφω, αγγίζω, ερεθισμός, επιθυμία, κτλ.”

π.χ.

“Πήγα να τρέξω χθες και ένιωθα πολύ καλά που έτρεχα με ένταση.Έβγαλα τη μπλούζα μου και ένιωθα τον κρύο αέρα πάνω σε όλο το σώμα μου. Τότε άρχισε να βρέχει και αρχικά σκέφτηκα να πάω σπίτι. Αλλά τότε είχα μια πραγματικά άγρια σκέψη. Θα συνεχίσω όσο υγρός και να είμαι. “

ii) Διπλό νόημα:

  • Υπάρχει μια επέκταση του αλλαγμένου λεξιλογίου. Να λες φράσεις/λέξεις που είναι σαφώς σεξουαλικές. Αλλά να τις χρησιμοποιείς σε προτάσεις με μη σεξουαλικό περιεχόμενο.

π.χ.

“Μου λέει να τη πάρω.Φτάνω σπίτι.Μπαίνω…Την παίρνω πάλι. Δεν το σήκωσε. Με παίρνει πίσω αυτή και μιλάμε ένα 5λεπτο. Πήγαμε το βράδυ στο σπίτι της και αφού τα ήπιαμε όλα….”

iii) Αισθησιακή περιγραφή ιστοριών:

  • Όταν λες κάποια ιστορία, περιέγραψε την πολύ αισθησιακά.

π.χ.

“το νερό έπεφτε πολύ κρύο στο δέρμα μου και ένιωθα πολύ καλά να έχω όλη αυτήν την ζέστη και τον ιδρώτα καθώς έπαιζα βόλλευ. Και τότε ενώ ήμουν βρεγμένος από πάνω μέχρι κάτω, απολάμβανα αυτήν την απαλή υφή του milkshake που έπινα…”

 Είναι παρόμοιο με το “Αλλαγμένο λεξιλόγιο”, αλλά με λιγότερη έμφαση στο σεξουαλικό. Εστιάζεται περισσότερο στο να δημιουργήσεις αισθήσεις πάνω στο σώμα της.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.