Γιατί μελετούμε τις γυναίκες;

Σεβόμαστε και αγαπάμε βαθιά τις γυναίκες. Για αυτόν το λόγο μπαίνουμε και στην διαδικασία του να μελετάμε τις δυναμικές που αναπτύσσονται όταν αλληλεπιδρούμε ή επικοινωνούμε μαζί τους. Οι γυναίκες είναι πολυδιάστατα όντα, απείρως πιο εξελιγμένα συναισθηματικά από τους άνδρες. Αντιλαμβάνονται πολύ πιο εύκολα την συναισθηματική κατάσταση ενός ανθρώπου αλλά και εκ φύσεως μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις που δημιουργούνται μεταξύ των δύο φύλων, καλύτερα από ότι ένας άνδρας.

Η εξελικτική τους πορεία, τους έχει δώσει την δύναμη αλλά και την ικανότητα να επιλέγουν τον σύντροφό τους. Έλκονται πάντα από το «δυνατό» αρσενικό. Δυνατό, σύμφωνα με τις δομές της εκάστοτε κοινωνίας αλλά και χρονικής περιόδου που ζουν. Η ιστορία το έχει αποδείξει. Για να επιλέξουν, εκτιμούν κάποια χαρακτηριστικά και ιδιότητες που εκπέμπει με τις πράξεις του και τα λόγια και την συμπεριφορά του ο άνδρας και αποδεδειγμένα δεν έχει να κάνει με τα λεφτά όπως έχει παρεξηγηθεί από την κοινωνία.

Η γυναίκα, έλκεται από άνδρες που τα χαρακτηριστικά τους και οι ιδιότητές τους εκφράζονται με αρρενωπότητα και πάντα με γνώμονα τις προθέσεις τους. Εκτιμάται περισσότερο ένας άνδρας που εκφράζει τις πραγματικές του προθέσεις και τα θέλω, απέναντι σε μια γυναίκα, παρά ένας άνδρας ο οποίος τα κρύβει ή φοβάται να τα παρουσιάσει. Το μόνο που ζητάει η γυναίκα είναι να μπορείς να αντιληφθείς τις κοινωνικές δομές και περιορισμούς που και η ίδια αναγκάζεται να ζει. Το μόνο που θέλει δηλαδή μια γυναίκα, είναι να είσαι άνδρας που ξέρει να φέρεται ανδρικά και διακριτικά ώστε να μη την εκθέσεις.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και πρακτικές που μπορείς να αξιοποιήσεις και να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που μια γυναίκα θα εκτιμούσε, θα έλκονταν και θα ένιωθε ασφάλεια, ώστε να αφεθεί σε έναν άντρα. Δεν χρειάζεται να κρύψεις την επιθυμία σου να την έχεις, αντιθέτως, εκτιμάται το ότι την διεκδικείς. Θέλει απλά τρόπο! Μάθε εδώ πως!