Γιατί να μην Αγνοείται ο Πόνος της Πραγματικότητας – Μέρος 1

Γιατί να μην αγνοείται ο πόνος της πραγματικότητας - μέρος 1

 Πόνος Της Πραγματικότητας Και Πως Να Τον Διαχειριστείς

Οι περισσότεροι άντρες, έχουν τεράστιο πρόβλημα με το θέμα απόρριψη. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της θεωρίας ηδονής και πόνου για το κίνητρο.

Δες σχετικά με το χαμένο κίνητρό σου και πως το βρίσκεις το βίντεο που θα βρεις εδώ πριν συνεχίσουμε.

Αυτό όμως αναρωτιούνται πολλοί άντρες: Πώς να κινητοποιηθείς από τον πόνο και την αποτυχία και γιατί να μην αγνοείται ο πόνος της πραγματικότητας.

Πρέπει να γίνει κατανοητό  πώς το κίνητρο θα φέρει αληθινή αλλαγή στη ζωή σου. Για να εξελιχθείς, πρέπει να συνειδητοποιήσεις  τα λάθη σου και τους λόγους. Χρησιμοποίησε την κατανόηση της προέλευσης του πόνου σου για να σε σπρώξει μακριά από τις παλιές σου κακές συνήθειες και συμπεριφορές.

Πηγές Πόνου:

  1. Δεν δέχονται αρκετές γυναίκες να βγούνε ραντεβού μαζί σου – ή και καθόλου
  2. Δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες να κάνεις – ή και καθόλου
  3. Άλλοι άντρες της παρέας σου “κλέβουν” τη δόξα και τις γυναίκες, ενώ νιώθεις αβοήθητος
  4. Να γνωρίζεις ότι έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά να μην μπορείς να τις εκμεταλλευτείς

Στο πρώτο μέρος αυτού του άρθρου, θα ασχοληθούμε με ένα σενάριο με λεπτομέρειες, ώστε να νιώσει ο καθένας τι θέλω να πω. Από τις πιο επώδυνες παρενέργειες της αδύναμης και προβληματικής συμπεριφοράς που δείχνουν οι άντρες, είναι ότι δεν έχουν όσες γυναίκες θα ήθελαν να έχουν στο κρεβάτι τους.

Δες ποια λάθη καλό θα ήταν να αποφύγεις στο φλερτ.

Στην αρχή, λοιπόν, απλά δε θα κάνεις τόσο σεξ με τόσες γυναίκες, όσες και όσο θα ήθελες. Αναλόγως πόσο προβληματική είναι η συμπεριφορά σου ή κατά πόσο κλίνει προς alpha, αν η συμπεριφορά σου είναι αρκετά προβληματική, θα υποφέρεις αρκετά, και πιθανόν να κάνεις σε με γυναίκα που γνωρίζεις πολύ σπάνια, αν κάνεις καθόλου σεξ.

Πώς Νιώθεις Όταν Δεν Κάνεις Σεξ;

Μπορείς να απαντήσεις ειλικρινά; Πώς νιώθεις να είσαι αποτυχημένος με τις γυναίκες, να είσαι το καλό παιδί με την μη alpha συμπεριφορά, που αυνανίζεσαι συχνά και δεν κάνεις σεξ με γυναίκες που γνωρίζεις;

Το μυαλό σου προσπαθεί στις περισσότερες περιπτώσεις να σε τυφλώσει και να μη βλέπεις την αλήθεια. Να σου θάψει τα αρνητικά συναισθήματα.

Το νευρικό σου σύστημα δεν επιθυμεί να νιώσει πόνο, οπότε δημιουργείς έναν αμυντικό μηχανισμό που απωθεί αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, με το να αρνείσαι το θυμό και την απόγνωση που νιώθεις από την παραπάνω ερώτηση.

Μην Αγνοείς Την Πραγματικότητα

Το πιο καταστροφικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για την εξέλιξή σου και για να βρεις την ευτυχία σου, είναι να αρνείσαι την πραγματικότητα γύρω σου. Τι σημαίνει ακριβώς αυτό;

Είναι αρκετά γνωστή ιδέα ότι η δυστυχία μας είναι ανάλογη της διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα σε αυτό που επιθυμούμε, και στην πραγματικότητα που βιώνουμε. Η απογοήτευση μπορεί να είναι και κίνητρο για να προσπαθήσουμε για περισσότερα. Λέγεται ότι η ανθρώπινη ύπαρξη δεν είναι τίποτα παραπάν από μία συνεχή έρευνα για κάτι περισσότερο, κάτι καλύτερο και κάτι διαφορετικό.

Στον κόσμο της γυναίκας, του dating και της αποπλάνησης, η Πραγματικότητα που βιώνεις καθορίζεται από τα αποτελέσματα που έχεις. Και δε θα μπορέσεις να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα αν δεν παραδεχθείς την πραγματικότητα στην οποία βρίσκεσαι.

Για να έχεις λοιπόν καλύτερα αποτελέσματα με τις γυναίκες, δες παρακάτω πως να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει σαν τρελή.

Ακούω πολλούς άνδρες που έρχονται να μου πούνε τι έγινε σε μία γνωριμία που είχαν με μία γυναίκα, και πολύ συχνά είναι φανερό ότι δεν είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και ο φόβος που έχουν οι άνδρες για τις γυναίκες, συνοψίζεται σε έναν: Την απόρριψη.

Μία φορά, ένας μαθητής μου είχε πει:

Της έδωσα το κινητό μου και μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο μέσα στη βδομάδα.

Και ήταν ικανοποιημένος. Ας δούμε όμως σε πόσο μεγάλο βαθμό αγνοεί την πραγματικότητα:

Και… Έρχεται ο Πόνος Της Πραγματικότητας…

#1. Γιατί Δεν Πήρε Και Αυτός Το Κινητό Της;

Γιατί δεν ήταν αυτός στη θέση ισχύος και να ηγηθεί της κατάστασης; Έπρεπε να ζητήσει το κινητό της.

#2. Γιατί Της Έδωσε Το Κινητό Του;

Επειδή ήταν τόσο ευτυχισμένος με το βραβείο παρηγοριάς που κέρδισε; Γιατί όταν γυναίκα ζητάει το κινητό σου και δε δίνει το δικό της, είναι το δώρο άδωρο. Είναι ο τρόπος της να σε απορρίψει ευγενικά χωρίς να το καταλάβεις, ή με την άδειά σου ενώ εθελοτυφλείς. Το να έχει το νούμερό σου χωρίς να σου δίνει το δικό της, είναι σαν να θέλεις να κάνεις ομελέτα και να μην έχεις αυγά.

#3. Είπε Ότι Θα Τον Πάρει Τηλέφωνο; Ποια Είναι Η Πραγματικότητα;

Πότε θυμάσαι τελευταία φορά γυναίκα να πάρει τηλέφωνο ενώ δεν ήθελε να δώσει το κινητό της σε εσένα;Δε συμβαίνει και τόσο συχνά, απλά. Οι περισσότεροι άνδρες το γνωρίζουν αυτό πια, αλλά μερικές φορές για κάποιο λόγο το “ξεχνάνε”.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.