Γιατί οι Έλξεις δεν Πρέπει να Λείπουν από το Πρόγραμμα Γυμναστικής σου

Μην ψάχνεις άλλο καινούργιες και διαφορετικές ασκήσεις. Όλα τα μυστικά για τις έλξεις και για πιο λόγο πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

Οι έλξεις είναι μια καταπληκτική άσκηση, που αν την κάνεις σωστά θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα πολύ δυνατό μυϊκό σύστημα.

Οι έλξεις είναι μια σύνθετη άσκηση που εμπλέκει μεγάλο μέρος μεγάλων και μικρών μυών, οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα.

Παράλληλα είναι μια πολυαρθρική άσκηση, δηλαδή κινεί πάνω από μια άρθρωση. Οι γωνία των καρπών, των αγκώνων και των ώμων αλλάζουν, όταν κάνεις έλξεις.

Βέβαια, οι έλξεις δεν είναι μια εύκολη άσκηση και ίσως να σε δυσκολέψει στην αρχή. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια βοήθεια. Στα γυμναστήρια υπάρχει ειδικό όργανο, το οποίο αφαιρεί από το σωματικό σου βάρος και διευκολύνει την άσκηση για εσένα.

Στο σπίτι θα σε βοηθήσει αρχικά να “πηδάς” προς την κορυφή της λαβής και να στην συνέχεια να κατεβαίνεις σιγά σιγά.

Αν θέλεις περισσότερες ιδέες για γυμναστική στο σπίτι, μπορείς να δεις την εκπομπή μας Apla+Andrika, στο βίντεο που ακολουθεί.

Για να μπει κάποιος στο σώμα πεζοναυτών των ΗΠΑ πρέπει να μπορεί να κάνει 3 πλήρεις, αργές και ελεγχόμενες έλξεις, ενώ η μέγιστη βαθμολογία δίνεται σε όποιον καταφέρει να κάνει 16.

Συνήθως, ένας άντρας σε καλή φόρμα μπορεί να κάνει 12 επαναλήψεις.

Αν τώρα είσαι τόσο καλός και θέλεις να το δυσκολέψεις μπορείς να προσθέσεις βάρος με βαράκια στα πόδια σου.

Ας δούμε τώρα τα πλεονεκτήματα των έλξεων:

#1. Αύξηση της ΔύναμηςΜην ψάχνεις άλλο καινούργιες και διαφορετικές ασκήσεις. Όλα τα μυστικά για τις έλξεις και για πιο λόγο πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

Οι καθημερινές σου δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν πληθώρα κινήσεων που εμπλέκουν τα χέρια και τον κορμό. Με τις έλξεις αυξάνεις σημαντικά την δύναμη σου.

#2. Βελτίωση της ΣτάσηςΜην ψάχνεις άλλο καινούργιες και διαφορετικές ασκήσεις. Όλα τα μυστικά για τις έλξεις και για πιο λόγο πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

Όσο ενδυναμώνεται η μέση και οι μύες του κορμού, μπορείς να επιτύχεις μια βελτιωμένη στάση σώματος, να φαίνεσαι ψηλότερος και πιο γραμμωμένος.

Κάνοντας έλξεις δουλεύεις τους μύες της πλάτης, τους ώμους και τους δικέφαλους φτιάχνοντας έτσι ένα πολύ ωραίο σώμα με σχήμα “V”.

Λίγες ασκήσεις με το βάρος του σώματος μπορεί να έχουν τέτοιο αποτέλεσμα στο σώμα σου, όπως οι έλξεις.

Η καλύτερη στάση και το δυνατότερο σώμα θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Αν θέλεις να μάθεις πώς επηρεάζει η χαμηλή αυτοεκτίμηση την διαδικασία του φλερτ, μπορείς να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο.

#3. Μείωση των Πόνων στην ΜέσηΜην ψάχνεις άλλο καινούργιες και διαφορετικές ασκήσεις. Όλα τα μυστικά για τις έλξεις και για πιο λόγο πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται μπροστά σε υπολογιστή ή οδηγούν όλη μέρα, με αποτέλεσμα να έχουν ενοχλήσεις στην μέση.

Ενδυναμώνοντας τις μυικές ομάδες της πλάτης και της μέσης με τις έλξεις, θα αποφύγεις αυτούς τους εκνευριστικούς πόνους.

#4. Γρήγορα ΑποτελέσματαΜην ψάχνεις άλλο καινούργιες και διαφορετικές ασκήσεις. Όλα τα μυστικά για τις έλξεις και για πιο λόγο πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

Αν θέλεις να δεις γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα σου, οι έλξεις είναι η ιδανική άσκηση για εσένα και πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμα σου.

Αν δεν έχεις κάνει ξανά, ίσως δυσκολευτείς στην αρχή, αλλά πολύ γρήγορα θα δεις βελτίωση, τόσο στην δύναμη, όσο και στην εμφάνιση σου.

#5. Οι Έλξεις Συμβάλλουν στην Δημιουργία Δυνατών ΚοιλιακώνΜην ψάχνεις άλλο καινούργιες και διαφορετικές ασκήσεις. Όλα τα μυστικά για τις έλξεις και για πιο λόγο πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

Οι έλξεις είναι μια άσκηση που μπορείς να συνδυάσεις με τους κοιλιακούς, αν θέλεις να εμφανίσεις το six pack σου.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν εκατοντάδες κοιλιακούς, όμως η πραγματικότητα είναι ότι το μυστικό είναι να χάσεις το λίπος στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και γύρω γύρω κάτι που μπορείς να κατορθώσεις με ασκήσεις που εμπλέκουν πολλαπλές μυικές ομάδες (και βέβαια με αερόβια άσκηση). Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται ο μεταβολικός ρυθμός και αυτό συμβάλλει στο να εμφανιστούν οι κοιλιακοί σου.

#6. Μπορείς να Κάνεις Έλξεις (Σχεδόν) ΟπουδήποτεΜην ψάχνεις άλλο καινούργιες και διαφορετικές ασκήσεις. Όλα τα μυστικά για τις έλξεις και για πιο λόγο πρέπει να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

Μπορείς φυσικά να πάρεις ένα μονόζυγο και να το τοποθετήσεις στην κάσα μιας πόρτας ή μεταξύ δύο δοκών, στο σπίτι σου.

Αλλά ακόμη και στην ύπαιθρο μπορεί να βρεις ένα κλαδί δέντρου, για να κάνεις έλξεις, αφού βεβαιωθείς ότι είναι στέρεο! Βέβαια, μονόζυγα υπάρχουν και σε όλα τα πάρκα, οπότε σίγουρα θα βρεις τρόπο να κάνεις μερικές έλξεις.

Όπως καταλαβαίνεις οι έλξεις είναι μια άσκηση με σημαντικά πλεονεκτήματα που δεν πρέπει να λείπει από το πρόγραμμα σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Για νέους τρόπους να βελτιώσεις το σώμα σου και τις ικανότητές σου στο φλερτ ταυτόχρονα, μην ξεχάσεις να κάνεις κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.